17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Венецуела няма да подпише колониален договор с УСА въпреки терора. После пак се чудете защо България хем е в ЕС хем е бедна, хем е демократизирана хем е бедна, ами защото златото ни го изнасят под носа ни и най-слабите колонии в Африка не позволяват друг да им пипа златото, ами загробващите договори с Мариците? Няма друга държава с такива загробващи договори с колонизаторите. Ето ви УСА демокрация. Сега ще последва още един загробващ договор за остарелите Ф16.

И ватенките ПРЕДАДОХА мадуро.

А някой разправяше за конкуренция и бизнесетика... е така се превзема предприятие, та даже и цяла държава. Били са си и пак пирати ще си останат, докато човечестото не прочистят свърталищата

Някак си Газпромбанк се спасява, че да не би покрай (сухото) венецуелските щуротии да не изгорят и (мокрото) газпромските

И ква стана тя? "Краварите" били едно нищо и отивали на зле и ей сега сме щели да ги победим и пр пр. Дрогаре, дрогаре...

АБЕ другарю пак нещо не си доразбрал.Спират официалните сметки в банката а не заобикалящите ги транзакции-те си те си продължават извън суифт ибез долара .Вече дори ЕС търгувайки с Иран заобикаля американстките банки и не изполва суифт и долара като платежно средство.Това отдавна го правят Русия Китай Турция Иран Индия и вече ЕС-3/4 от пленетата-сещай се бе.

И що така бе, колеги от Ройтерс? Как така просто "източник"? Вместо "достоверен източник близък до режима, пожелал анонимност поради страх от репресии". А, и това "От банката не направиха официален коментар" да го махнете веднага. Хората ще помислят че сте си го изсмукали от ... Ей, не останаха професионалисти, само халтура.

Умно.

Са, освен Ройтерс друг не знае за това. Всички се позовават на Ройтерс. Само дето преди СЕДМИЦА от Газпромбанк казаха че PDVS НЯМА открита сметка при тях. Т.е. как са замразили сметки дет ги няма при тях..... е интересно. Некой лъже май (нее изключено и Газпромбанк да е де).

Майната им на американците.Докога света ще гледа да им угажда .Това е една пасмина която не се съобразявас никой и с нищо , а гледа само своя интерес.

Пред САЩ и "великата русия" е свила знамената, че иначе я очаква глад!!! Пък Мадурко е пътник , а самолета го чака, колкото по скоро отлети, толкова по-бързо хората от Венесуела ще се почустват добре!!!

Както упориства, и това няма да успее да направи, ще седи докато направи гражданска война и свърши прибит с камъни (или там както им е местния обичай). Ей тия дикатаори, как пък поне 1 от тях не погледна историята на нему подобните му последните 20 години , всичките накрая са били убити. Най-доброто което може да направи е - да бяга с откраднатото и да предава доброволно власта ... иначе, и той и всички покрай него живи няма да излезнат от тази история ...

Местният обичай още от прастари времена е: този войн, който го убие има право да му одере кожата, да я облече на себе си и да я носи!

Какво става бе, дрОгари? Нали уж санкциите на САЩ не действат?

Schilo

Не ти ли се струва, че по този начин пазят парите на компанията?

За пръв път чувам някой да пази парите на някого като ги запорира :) Ако не са запорирани, американците могат да ги изтеглят ли? Каква е тази банка, дето някой друг може да изтегли парите от твоята сметка? Ходи се скрий някъде, за да плачеш от безсилна ярост насаме :)