Франция възобновява износа на шампанско за Русия

Не желаем да сезираме Световната търговска организация. Ще спазим новия закон, потвърди пред АФП Жан-Мари Барийер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая парите

Алкохол, за да са вечно пияни. Мистрали и високи технологии - йок!

И Хитлер би подарявал на руснаците пиячка и наркотици! Колко по-пияни и надрусани блядките, толкоз по-лесни.

И Хитлер би подарявал на руснаците пиячка и наркотици! Колко по-пияни и надрусани блядките, толкоз по-лесни

Така де - а ако не бяха пияни и дрогирани , щяха да са във фащингтон .

Е тогава защо санкции ?Или шизофренията ти се обади ?

Така де - а ако не бяха пияни и дрогирани , щяха да са във фащингтон .

Това по случай завършването на СП2 ли е? :))))

ЗА КРАЖБА . БИЛО НА ЗЕМЯ, БИЛО НА ИСТОРИЯ, БИЛО НА ПИСМЕНОСТ ... А СЕГА И НА ШАМПАНСКО ! И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ДУМАТА "ШАМПАНСКО" ПРОИЗЛИЗА ОТ ФРЕНСКАТА ПРОВИНЦИЯ ШАМПАН ! НИЕ ДАДОХМЕ НА УКРАЙ ПРАВОСЛАВИЕНО И БУКВИТЕ ! МОСКАЛА ГИ ОТКРАДНА И ВИКА - ТЕ НАШИ ГЕРМАНЕЦА НАПРАВИ "ВАЛТЕР", ТЕ ГО КОПНАХА, СЛОЖИХА МУ "МАКАРОВ" И ВИКАТ - "ТОЙ ТАШ" ХУГО ШМАЙЗЕР И ДАДЕ StG44, ТЕ ГО КОПНАХА, ИЗВАДИ НЯКЪВ НЕУК ШЛОСЕР С 9-И КЛАС, СЪЗДАДОХА МИТ И ГО КРЪСТИХА "МАКАРОВ" ФИАТ ИМ НАПРАВИХА КОЛИЧКА, ТЕ СМЕНИХА ТАБЕЛАТА НА "ЖИГУЛА/ЛАДА" И ВИКАТ - "ТО НШЕ" ФРАНЦИЯ ДАДЕ НА СВЕТА ШАМПАНСКОТО, ТЕ ВИКАТ - ТО НАШЕ! АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ТИЯ НЕ СА У РЕД, АМА ХИЧ ! НЯКАКЪВ СТРАШЕН КОМПЛЕКС ИМАТ ....ВАРЯГИ ... ТЕ НЕ СА И СЛАВЯНИ ПОВЕЧЕ ОТ 25-30% КАТО ГЕНЕТИКА

Ще бъде пълнен до половината, така каза немския съд. При пълно натоварване щеше да се изплати за 40 години по предварителни разчети и ако няма срив в търсенето. Сега - за 80! Да поздравим Путин и Русия за отговорното разходване на народните пари и да пожелаем на руския народ нови успехи в борбата с международния империализъм.

то повече статии, като тая за ,,прекланяне на главата" от западняците, толкоз по проЗ става злия (миризлив) дух

Самозаправилата се еврокомисия, и множество организациийки и "алянси" се взеха много на сериозно и решиха, че колониялно феодалните закончета и "директиви" с които клатят васалите в Източна Европа ще ги прилагат и за свтовните субекти като Русия например. Резулатите са плачевни (за тях). Поради "разпоредбите" на ЕС, сега там смят цената на газта по еврог...-ски директиви и тя е 600 евро за къб.метър. Руската цена по Северен поток 2 към Швабия е около 250 евро и Полша и Украина вият на умряло, а все повече солидарни членки се подреждат с канчетата за газ пред немците или в Унгария пред Турския поток. Така и за шампанското - нямало да продават в Русия - голям праз ще бъде заместено веднага от тяхно, грузинско, китайско, австралийско да не говрим за вината от южна америка. Франсетата разбраха, по трудния начин, че грозде расте не само в областта Шампан във Франция...

Земя, история, а сега и шампанско! Това е Русия на Путин - достойна едиснтвено за презрение!

Айде да погледнеш цената на газта в еврогея - те я смятат по "евро-методика" и са я докарали до три пъти по-висока от цената по СП2. Да погледнеш и опашките от "солидарни ес членки" чакайки да сключват договори с Швабия и на другия изход на Турски поток в Унгария, да погледнеш и празните немски и европейски газохранилища и пак да направш сметките - ние те знаем, че не можеш да смяташ, ама за твое успокоение !

ПОнеже не можеш да кажеш нищо по същество - ръсиш отрова и злъч !

Що не си избереш някакъв прякор ама изливаш лъжите си все по-анонимно ?

Каква колония е България, когато днес взема решение и излиза и от ЕС, и от НАТО, ако реши. Колония беше на Русия и Варшавския договор, защото от там се излизаше само с краката напред. Като пишеш тия гадости, мислиш ли малко поне или просто изпълняваш линията, спусната от работодателя?

Нали има ембарго,бре дърти еврогейове?

Руско педи Знаем, че тате ти е гей и не ни занимавай с него

2021-09-12 09:05:29 Сп 2 (нерегистриран) Ще бъде пълнен до половината, така каза немския съд. ---- ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА, ЧЕ ГЕРМАНИЯ МНОГО ДОБРЕ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА И ПРЕЦАКА МОСКАЛА : СЕВЕРНА ПАТКА-2 Е ПЛАТЕНА В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ОТ ГАД-ПРОМ, ЗА НЕГОВО СМЕТКА... А КРАНЧЕТО Е В БЕРЛИН ! ТЕПЪРВА БЕРЛИН ЩЕ МОЖЕ ДА ШАНТАЖИРА МОСКАЛА, ЧЕ ЩЕ ГО ОСТАВИ "ГЛАДЕН ЗИМЪСКА", А ГАЗ ДО ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ МНОГО МЕСТА ! СЪДБАТА НА БУНКЕРА ТЕПЪРВА ИЗЦЯЛО ЗАВИСИ ОТ ... БЕРЛИН И НОВИЯТ ШЕФ ТАМ, НА МЯСТОТО НА ОМЪРЗНАЛА НА ВСИЧКИ КОМСОМОЛКА ОТ ЩАЗИ! ВСИЧКИ КОЗОВЕ В РЪЦЕТЕ НА ШВАБИТЕ, А ЗНАЧИ КОСВЕНО В РЪЦЕТЕ НА ВАШИНГТОН ! БУНКЕРА ДЕФАКТО Е В КАПАН И ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО Е ЗАВИСИМ ОТ ПАРИТЕ НА "ГЕЙРОПАТА" И ЛИБЕРАСТИТЕ! ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЗ НА МОСКАЛА Е ПАК ДА ШАНТАЖИРА С ДРЪНКАНЕ НА ЖЕЛЕЗА, НО ТОЗИ ЕВРОПА Е ГОТОВА ....

Оказва се, че Канада с нейното население, което е в пъти по-малко от това на Русия, консумира алкохол (като стойност) съизмеримо с руснаците. Същото е положението със скандиннавските страни. Във всичките тези изброени от мен държави има такива цени на алкохола, които водят до напрактика "сух режим" и въпреки това всеки средностатистически човек там консумира алкохол колкото в Русия ! Така, че лужеш ! А що се отнася до наркотиците - те са запазена "технология" за запдните високоразвити демокрации. Да попитам само къде отнсно и вече са легализирали "леките" наркотици ? А чия интелигенция и артисти завършват масово живота си поради свръх дози било то кокаин, било то синтетична дрога ? При дяда Путин е ясно - хванат ли - колония със строг режим !

Не разбирам защо трябва да храним руската мафия и да купуваме скъпия и газ

Пенливо вино ще изнасят. Шампанско е само съветското шампанско. Законът е ясен..,

Ама нещо го поизчезнаха Дали Русия няма да го последва, барабар с ясните си мафиотски закони, как мислиш?

еми ще възобновяват кво ще правят, нали искат да продават и печелят, така скоро ще клекнат и пред Китай и всички закони ще им изпълнят

Човека си. казва нещата такива, каквито са. Русия е империя на злото

Ще клекмат само и само да хваната пазара. Иначе са много силни на приказки и горди. А нови вносни мита и забрани,ще си пият шампанското със смешните си заплатки от 1200 евра и ще ядат само макарони.

Съветското ИГРИСТОЕ ВИНО е ....МОЛДАВСКО. В днешна Русия няма нито наложени собствени марки вина, нито региони. Пробват в Краснодар, но повече крадат отколкото работят. Живея в САЩ и редовно си купувам "Советское игристое" и други, вече, молдавски марки на шампанизирани вина. И сладки и полусухи. ОТ ПОЛСКИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ. Да ти кажа, никаква разлика не намирам с френското шампанско, което го купувам в пъти по-скъпо във веригата Costco. Явно е от: https://youtu.be/_0ig1u6rHTM Българите отглеждащи безкрайните молдавски лозови масиви,!

Отдавна френските вина са изкупени от руски олигарси и китайски товарищи. Комунизм есть комунизмом, но КОРЕКОМ за партийните секретари никога не е спирал да работи. Точно както арабските шейхове изкупиха акциите на "Мердседес".