Франция възобновява износа на шампанско за Русия

Не желаем да сезираме Световната търговска организация. Ще спазим новия закон, потвърди пред АФП Жан-Мари Барийер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще клекмат само и само да хваната пазара. Иначе са много силни на приказки и горди. А нови вносни мита и забрани,ще си пият шампанското със смешните си заплатки от 1200 евра и ще ядат само макарони.

Отдавна френските вина са изкупени от руски олигарси и китайски товарищи. Комунизм есть комунизмом, но КОРЕКОМ за партийните секретари никога не е спирал да работи. Точно както арабските шейхове изкупиха акциите на "Мердседес".

еми ще възобновяват кво ще правят, нали искат да продават и печелят, така скоро ще клекнат и пред Китай и всички закони ще им изпълнят

Пенливо вино ще изнасят. Шампанско е само съветското шампанско. Законът е ясен..,

Ама нещо го поизчезнаха Дали Русия няма да го последва, барабар с ясните си мафиотски закони, как мислиш?

Съветското ИГРИСТОЕ ВИНО е ....МОЛДАВСКО. В днешна Русия няма нито наложени собствени марки вина, нито региони. Пробват в Краснодар, но повече крадат отколкото работят. Живея в САЩ и редовно си купувам "Советское игристое" и други, вече, молдавски марки на шампанизирани вина. И сладки и полусухи. ОТ ПОЛСКИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ. Да ти кажа, никаква разлика не намирам с френското шампанско, което го купувам в пъти по-скъпо във веригата Costco. Явно е от: https://youtu.be/_0ig1u6rHTM Българите отглеждащи безкрайните молдавски лозови масиви,!

2021-09-12 09:05:29 Сп 2 (нерегистриран) Ще бъде пълнен до половината, така каза немския съд. ---- ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА, ЧЕ ГЕРМАНИЯ МНОГО ДОБРЕ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА И ПРЕЦАКА МОСКАЛА : СЕВЕРНА ПАТКА-2 Е ПЛАТЕНА В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ОТ ГАД-ПРОМ, ЗА НЕГОВО СМЕТКА... А КРАНЧЕТО Е В БЕРЛИН ! ТЕПЪРВА БЕРЛИН ЩЕ МОЖЕ ДА ШАНТАЖИРА МОСКАЛА, ЧЕ ЩЕ ГО ОСТАВИ "ГЛАДЕН ЗИМЪСКА", А ГАЗ ДО ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ МНОГО МЕСТА ! СЪДБАТА НА БУНКЕРА ТЕПЪРВА ИЗЦЯЛО ЗАВИСИ ОТ ... БЕРЛИН И НОВИЯТ ШЕФ ТАМ, НА МЯСТОТО НА ОМЪРЗНАЛА НА ВСИЧКИ КОМСОМОЛКА ОТ ЩАЗИ! ВСИЧКИ КОЗОВЕ В РЪЦЕТЕ НА ШВАБИТЕ, А ЗНАЧИ КОСВЕНО В РЪЦЕТЕ НА ВАШИНГТОН ! БУНКЕРА ДЕФАКТО Е В КАПАН И ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО Е ЗАВИСИМ ОТ ПАРИТЕ НА "ГЕЙРОПАТА" И ЛИБЕРАСТИТЕ! ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЗ НА МОСКАЛА Е ПАК ДА ШАНТАЖИРА С ДРЪНКАНЕ НА ЖЕЛЕЗА, НО ТОЗИ ЕВРОПА Е ГОТОВА ....

Нали има ембарго,бре дърти еврогейове?

Руско педи Знаем, че тате ти е гей и не ни занимавай с него

Земя, история, а сега и шампанско! Това е Русия на Путин - достойна едиснтвено за презрение!

Самозаправилата се еврокомисия, и множество организациийки и "алянси" се взеха много на сериозно и решиха, че колониялно феодалните закончета и "директиви" с които клатят васалите в Източна Европа ще ги прилагат и за свтовните субекти като Русия например. Резулатите са плачевни (за тях). Поради "разпоредбите" на ЕС, сега там смят цената на газта по еврог...-ски директиви и тя е 600 евро за къб.метър. Руската цена по Северен поток 2 към Швабия е около 250 евро и Полша и Украина вият на умряло, а все повече солидарни членки се подреждат с канчетата за газ пред немците или в Унгария пред Турския поток. Така и за шампанското - нямало да продават в Русия - голям праз ще бъде заместено веднага от тяхно, грузинско, китайско, австралийско да не говрим за вината от южна америка. Франсетата разбраха, по трудния начин, че грозде расте не само в областта Шампан във Франция...

то повече статии, като тая за ,,прекланяне на главата" от западняците, толкоз по проЗ става злия (миризлив) дух

Ще бъде пълнен до половината, така каза немския съд. При пълно натоварване щеше да се изплати за 40 години по предварителни разчети и ако няма срив в търсенето. Сега - за 80! Да поздравим Путин и Русия за отговорното разходване на народните пари и да пожелаем на руския народ нови успехи в борбата с международния империализъм.

Айде да погледнеш цената на газта в еврогея - те я смятат по "евро-методика" и са я докарали до три пъти по-висока от цената по СП2. Да погледнеш и опашките от "солидарни ес членки" чакайки да сключват договори с Швабия и на другия изход на Турски поток в Унгария, да погледнеш и празните немски и европейски газохранилища и пак да направш сметките - ние те знаем, че не можеш да смяташ, ама за твое успокоение !

Не разбирам защо трябва да храним руската мафия и да купуваме скъпия и газ

ЗА КРАЖБА . БИЛО НА ЗЕМЯ, БИЛО НА ИСТОРИЯ, БИЛО НА ПИСМЕНОСТ ... А СЕГА И НА ШАМПАНСКО ! И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ДУМАТА "ШАМПАНСКО" ПРОИЗЛИЗА ОТ ФРЕНСКАТА ПРОВИНЦИЯ ШАМПАН ! НИЕ ДАДОХМЕ НА УКРАЙ ПРАВОСЛАВИЕНО И БУКВИТЕ ! МОСКАЛА ГИ ОТКРАДНА И ВИКА - ТЕ НАШИ ГЕРМАНЕЦА НАПРАВИ "ВАЛТЕР", ТЕ ГО КОПНАХА, СЛОЖИХА МУ "МАКАРОВ" И ВИКАТ - "ТОЙ ТАШ" ХУГО ШМАЙЗЕР И ДАДЕ StG44, ТЕ ГО КОПНАХА, ИЗВАДИ НЯКЪВ НЕУК ШЛОСЕР С 9-И КЛАС, СЪЗДАДОХА МИТ И ГО КРЪСТИХА "МАКАРОВ" ФИАТ ИМ НАПРАВИХА КОЛИЧКА, ТЕ СМЕНИХА ТАБЕЛАТА НА "ЖИГУЛА/ЛАДА" И ВИКАТ - "ТО НШЕ" ФРАНЦИЯ ДАДЕ НА СВЕТА ШАМПАНСКОТО, ТЕ ВИКАТ - ТО НАШЕ! АЗ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ТИЯ НЕ СА У РЕД, АМА ХИЧ ! НЯКАКЪВ СТРАШЕН КОМПЛЕКС ИМАТ ....ВАРЯГИ ... ТЕ НЕ СА И СЛАВЯНИ ПОВЕЧЕ ОТ 25-30% КАТО ГЕНЕТИКА

Що не си избереш някакъв прякор ама изливаш лъжите си все по-анонимно ?

Човека си. казва нещата такива, каквито са. Русия е империя на злото

Това по случай завършването на СП2 ли е? :))))

И Хитлер би подарявал на руснаците пиячка и наркотици! Колко по-пияни и надрусани блядките, толкоз по-лесни.

Така де - а ако не бяха пияни и дрогирани , щяха да са във фащингтон .

Оказва се, че Канада с нейното население, което е в пъти по-малко от това на Русия, консумира алкохол (като стойност) съизмеримо с руснаците. Същото е положението със скандиннавските страни. Във всичките тези изброени от мен държави има такива цени на алкохола, които водят до напрактика "сух режим" и въпреки това всеки средностатистически човек там консумира алкохол колкото в Русия ! Така, че лужеш ! А що се отнася до наркотиците - те са запазена "технология" за запдните високоразвити демокрации. Да попитам само къде отнсно и вече са легализирали "леките" наркотици ? А чия интелигенция и артисти завършват масово живота си поради свръх дози било то кокаин, било то синтетична дрога ? При дяда Путин е ясно - хванат ли - колония със строг режим !

Алкохол, за да са вечно пияни. Мистрали и високи технологии - йок!

Е тогава защо санкции ?Или шизофренията ти се обади ?

В случая парите

И Хитлер би подарявал на руснаците пиячка и наркотици! Колко по-пияни и надрусани блядките, толкоз по-лесни

Така де - а ако не бяха пияни и дрогирани , щяха да са във фащингтон .