17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме, както е известно,на наеб...та страна.

Много лесно може да бъде намалена цената на газа и петрола. Само USA трябва да започнат да продават петрола на цена от 20 USD за барел, а газа по 70-80 за мегаватчас. И Русия ще клекне (фалира) след 1-2 години.

Газът става златен за българите. 275 евра, 220 и т.н. са непосилни за бедна България. Като се сложат такси пренос, разпределение, акциз и какво ли не още на крайния потребител в България отива на 600-700 лева, е как да стане тяхната работа, от къде ще вземе пари българина, за западняците ще се напънат и ще платят, за тях все още е евтино защото те го вземаха от руснаците за без пари. А, бе за нас българите с аршина на западняците, все сме вътре.

Що не си гласувате Русия без пари да ви го дава ами си играете на дребно! След 4-5 месеца ще разберете колко сте жалки....

нисък таван на: цигарите, алкохола, бензина и дизела, на парното и тока, на всички стоки... На тия политици да им организират едно четене на Капитала, първа част. То бива комунизъм в действие, ама поне да прочетат Политическа икономия на капитализма от автор... Сталин.

Всеки знае, че цената я решава продавача след пазарлък с купувача. А тия там са вредни че им плащат заплати и са вредни, че вредят на икономиката.

Някой от разработчиците на плана за таван на цената дали може в едно изречение да отговори на следния въпрос: Как ЕС гарантира доставките на природен газ в случай, че нито един доставчик не е съгласен да продава газ на ЕС на цена под или равна на приетия таван от 275 евро (или друго гласувано число)?

До онзи ден твърдяха, че не им трябва... бил в излишък.. Та предполагам няма да го ползват, колко му е :)

Таванът на цената се отнася единствено за руския газ. Т.е. се гарантира доставката на газ от САЩ на високите цени, на които САЩ продава на ЕС, дори купен от Русия газ.

Голям съюз голямо нещо...пълна пародия

Разделили се били на два лагера, червени линии сложили, а България е там,където САЩ са и казали да поддържа, за да може по-лесно да се продава американския газ на по-високи цени. И вече няколко дни само за това си говорят, което е чиста загуба на време, защото Русия още преди седмица обяви, че има пазарна икономика, с която се съобразява, и ако т.н. таван не е примлив за нея, просто няма да продава на тези пазари. Ясно и просто, пазарът определя цените, а не политическите напъни на неграмотници.

Вето върху всички предложения в които участват Холандия и Австрия! Дасаибътугъзъ!

къде сме? На каишка и изпълнявамте заповеди. Какви са тия статии и заглавия?

Само дето Ройтерс съобщи на 6-ти, че тавана на нефта е пробит.. А едва влезе в сила преднио ден. В АЗИЯ руски нефт се е карал на 79 долара.. А 19 долара горница над 60-те "мечтани" от ЕС си е близо 30% горница.. Та то тъй ша си е и за тавана на газа.. Отделно - през целия зор на 2021-ва и изминалата тогаз зима в НИТО един момент не са били налице съвокупно тез изсмукани от пръстите условия.

Да си досавят ТозиГаз от ФАЩ !!! ха ха хааа

Европейски съветски съюз

Нали са вече независими - що се плашат, че ще останат без доставки? Аааа момент- станаха независими от 1 от големите си доставчици и много зависими от друг...а 2рия нещо не приема тавани на цените изглежда.. Еееее кофти, повече ваксинация трябва. Ще сработи. Ако не сега от 9тия път...примерно.

Абсолютно точен коментар!!!