ЕС одобри още €500 млн. помощ за Украйна и премахна митата за внос на стоки за 1 г.

До момента Брюксел е предоставил военна помощ на Киев в размер на 1,5 милиарда евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се свършат оръжията и парите

Няма по благородна професия от тази на проамериканско тролче. Преди ни навиваха за това колко е правилно с малко да се охарчим,сега започнаха да цвилят колко е правилно половината население да умре от глад. Дано горят в ада тия предатели

Всеки работещ българин вече дължи не знам колко си за дълга, и по 7лв/ден заради украйна. Браво български дълдотици

А така одобряваите милиони евро помощи а народа ви страда загубена нация затова господ ни наказва заради вас.

Все по- богата ще става украинската върхушка, с парите на европейските данъкоплатци. Украйна е в челната световна тройка по корупция.

Американците дават 60. Това е показателно кой иска тази война и кой я плаща. За жалост украинските управници ще вземат парите и Украйна ще бъде съсипана.

Интересно...колкото руснаците увеличават натиска си и напредват,толкова "информацията" за това се скрива зад водопад от финансово-алабала "мижи да те лажем"!

ЕК ОДОБРИ ДА ГЕПИ ОЩЕ ПОЛОВИН МИЛИАРД ЕВРО, УЖКИМ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА УКРАЙНА.

Гейрупейците много ларж, бе. Към оръжията трябва да прикрепят Гей-Лесбиан-Трвесит бойни батальони. Иначе, как ще напишат новата история на гейРопа?

Махнете Зеленски за да се оправят работите

Ми кат двърши войната де ше се заврете, а?!? Вие за разлика от старите нацита на Хитлер нямате нити смелостта, нито достойнството да се гръмнете.

хахахаха ..какво е това защитно смъртоносно оръжие .....тия надминаха и комунистки лозунги

Са решили да се самозатрият от глупост.

Браво на мисирките! Точно така: Не се пише "0.5 милиарда", а "500 милиона". Така обработеното съзнание на зомбито възприема "новината" по правилно. Нищо,че "до сега" е "1.5 милиарда", а не "1500 милиона"... За старите суми, зомбито е било обработено по друг начин през периода "до сега"...

Европейския дебилизъм не познава граници.

Износ на какви стоки не се разбира? Може би донбаска стомана и въглища ? :) И без това усрайна е на световна издръжка по 7 милиарда месечно в момента, така че освен износ на зеленска идиотщина друго не виждам какво могат да предложат

А на раССия всеки ден ЕС дава по 2 милиарда! Така, че няма за какво да мрънкате тролчета! Другарите Меркел и Шрьодер добре ни накиснаха цяла Европа!

Аз за мен остава гол уй в пърдяла

За тебе РАК има

Ти не си майор,ти си прост цървул.

Аре ЕС вие направихте Укрите Златни , а ние Българите в фекалийте ! Укри омитайте се от България !

Значи, всички са залагали от 2014 та на успеха на Украинците. Инвестирали са милиарди. Малоумната идея е била, да се нападне Русия и да се върне Крим. Мечтали са всички тези територии, които Русия сега си върна да станат техни. Знаейки предварително за пандемия и планираното отнемане на права на гражданите в Европа, военните и разузнаването не е спирало да работи за идеята. Основното ръководство по управление на военна икономика и процедури за Украйна е написано и издадено от норвежците в 2020 та. Канадците са един от основните идеолози (УПА и оцелелите Бандеровски фашисти са емигрирали в Канада). Няма европейска държава, която да не е дала принос в плана. Нямам идея, кога ще осъзнаят дупката в която се закопават, но в едно съм сигурен. Със всяко тяхно действие, Русия се променя. И се променя не в планираната от тях насока. Става видна петата колона в Русия. Въпрос на време е да бъде изрината цялата администрация с народен съд. Русофобията показа истинското лице на Европа и САЩ. ООН е просто парлама организация обслужваща целенасочено притискане и ограничаване на правата на гражданите под командата на Давоските елити. Премиерите на почти всички държави в момента са директно част от старата програма на Давос и новата за "глобални лидери". Военната ситуация създава идеални условия за принудителна икономика по модела с Ковид - корпорациите взимат държавната власт и налагат технологичният си фашизъм като версия на капитализма. Проблема в този кух план е видим. Русия ще откаже прехода да се осъществи на нейн гръб и с нейните ресурси. От там обратен вариант не е предвиден. Тоест следва разцепване на ЕС и НАТО (Турция публично подава идеята за излизане от НАТО, а това е само началото). Арабският свят не желае и на негов гръб англосаксонската империя да продължи безчинствата и ненаситната си кражба. Така, че се върви към сериозен военен конфликт. Няма изглед някой да е коригирал посоката. Няма дипломатически усилия. Има поредица от решения гарантиращи тотален срив на икономиките и война.

Украйна ко произвежда още? Как ше се конкурира с Турция и Мароко за внос в беге на зарзават?

Хапвайте рушен с палмово масло и дерзайте, демократи! Всичкият го изяжте да подпомогнете укрите с пара за пушки. Безмитно се лекувайте после от сърдечни заболявания.

Брюксел се надява, че като създаде такава ентропийна зона- славянска Сирия- това ще отслаби Русия. Но май в крайна сметка ще отслаби самата Европа. Заиграването с нацисти и националисти ще им струва повече отколкото си представят, защото тези нови "съюзници" си имат свое собствено "особено мнение" за евробюрокрацията и за политическото статукво в собствените си страни. Просто ги запитайте - "Какво мислите за ЕС и за Орбан?" и ще ви светне накъде може да се обърне вътъра.

..кой износ е без мито? Те нямат износ..

Още една причина да стоим далеч от еврото.

Вие преди ЕС имахте 120 км магистрала от соц време, банките ви фалираха 97ма, предприятията ви бяха окрадени от наследниците на БКП, редяхте се на опашки за какво ли не, купон и системи. И сега пак искате от същото. Ще излизате от ЕС, ми кой ще ви храни, след като сами сте за никъде?

На умрелите от беднотия и мизерия 1.000.000 Българи не им пука особено от гроба за магистралите на Баце.

Много си сбъркан.Или си еврогей на заплата или си келеш на 20-25г.

Хубаво е да раздаваш чужди средства като Робин Худ.

Хубаво е да раздаваш чужди средства като Робин Худ на свои хора.

това не са ли парите от вноски на държавите - членки в ЕС, които евробюрокрацията разхищава за държава, която не е членка и не е правила вноски? Къде са сега дебилите от ДБ и прочие, които все възкликваха, че са данъкоплатци и не можело да се разхищават парите им от някакви си бюрократи.

не, не са, от 2009 от предната гриза, ЕЦБ печата ли печата ама не за всички, за някои печат за други заеми, това се казва солидарност, същата като последните 33 г. малко оизвестен факт е че ЕЦБ вече 10 г изкупува ЧАСТНИ ДЪЛГОВЕ НА ГОЛЕМИ ОТ ЗНАЧЕНИЕ ФИРМАИ БАСФ, МЕРЦЕДЕС БВМ И ТН..... а нашите а нашите гоелмите всичките ги закриха, защот не били рентабилни, и така цялата ни индустрия Костов е унищожи, Кунева и БМБ унищожиха енергетиката и газова и електрическа. за това докато сме в ЕС ще НАЙ БЕДНИ БОЛНИ И ИЗЧЕЗВАЩИ, ТОВА ГО ЗАПОМЕНЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ,

Тези са ненормални. Как можеш да даваш пари на укрите които Зеленски си ги разпределя между свои хора. Наркомана само крака и пари, оръжие а сега ще даде на Полша Украйна. Наркоман. Хора да искаме референдум и да излиза България от ЕС и НАТО.

И без референдум скоро ЕС ще си се разпадне сам.

Не си мислете, че украинците като народ ще видят нещо от тия "отпуснати за украина" милиарди и от ония 40 милиарда от фащ на Байдън.....това е отработена схема на краварските европедалски престъпници - по схемата "Злачевски" и фирмата Буризма...Същото се случва и с европарите в България ...България плаща милиони за членството си в ЕС, тея там боклуци и престъпници в Брюксел задържат за себе си по- голямата част, а малка част връщат за крадене на корумпетата като банкяската тиква или тоя куру пУтков сега и си затварят очите за корупцията им, дори кьовеши затова трае, запушиха й устата и очите и на нея...

да ви иии ба лицемерите нещастни! долу скпания ЕС