Еленко Божков: Трябва да предоговорим сроковете за затваряне на въглищните централи

Заместник-министърът обвърза заложеното свиване на вредните емисии с 40% до 2026 г. само с един източник на замърсяване, макар и най-големия. Но то е възможно да се случи и по други начини

Обратно в новината

Коментари - Еленко Божков: Трябва да предоговорим сроковете за затваряне на въглищните централи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама разкарайте го този лумпен, криминален тип. Прекъсна тока метрото, докато хората бяха във влаковете -за да си направи "реклама" говедото Ама, да ве обиждаме животните

Еленко съботьора, дето спря тока на метрото не е ли в панделата?

Дърт помияр,ако се закрият въглищните централи ще падат правителства и президенти,мислете какво говорите,мазни пехливани.

"На срещата със Селин Гуаер присъстваха и представители на "Продължаваме Промяната", част от редовното правителство на Кирил Петков, което договори Плана за възстановяване в сектор "Енергетика". Според тях в документите няма конкретен ангажимент за затваряне на въглищните централи и намаляването на вредните емисии"....Еййй, няма такива дебили! То бива-бива да се правиш на улав, ама това тяхното мярка няма!

територията ще ", преговаря" без в същото време да правиреални стъпки за преход към нова енергия? Колкото повече ви дават "отстъпки" , толкова повече мафията се качва на главата на Брюксел! Никакво отлагане повече - 'шокова терапия" - 2026 кюмюра да го няма!

Явно си много глупав щом пишеш такива неща.

Че нали ти спря метрото, за да помагаш на кирчетата!? За кво ривеш сега!?

Трябва да ги затворим, когато има разумна и стабилна алтернатива. Ако е необходимо - тупкаме топката. “Да, добре” и си караме разумно и изгодно. По европейски.

Мноо и Боко не е кат тебе!

Тоя криминален тип, тая отрепка спря тока в метрото за да го забележат!!!! Що за държава сме, че му дадоха и топла служба??? В САШ оше щеше да е в единична килия.

Разкарайте го тоя гнил комундак веднъж завинаги!!!

Еленко..............хахахахахахахахахаххаа

ЕЛЕНКО , БЕГАЙ ДА ИЗКЛЮВЧАШ ЗАХРАНВАНЕТА НА МЕТРОТО !

Да ви пикая на плана. До днес не сме видяли никакви пари,но продажните политици са поели ангажимента да затрият тецовете и минните. И ще го направят щом ги търпим, вместо да ги пратим по дяволите.

Тия соц изчадия, няма отървава от тях . Като и оня на кевр...

На тоя главата му прилича на гнездо.

Гълъбчета надничат!

Абе тия комундели що мязат сичките на партийни секретари? Сякаш в един калъп са правени...

Не само сроковете.. А и Националния ПЛАН за "озеленяване", приет от парламента още през 2020-та. Кой ли ни управляваше тагава? Не беше ли този, който на последното тет-а-тет заседание на евровождове в Брюксел, преди пандемията.. Каза ЙЕС и за 15-те процента отгоре в озеленяването на икономиката ни.. А как се предоговаря казано вече ЙЕС там.. Божков кога забрави 3 и 4-ти блок на йес от мадам Йес..

Ми то... сроковете нали са затова? Хем да дадем срокове - понеже така работели "на запад", хем после ще ги променяме. Ето как си я караме без срокове, нали? Те, другите, са глупави, нали?

Моля някой да ми припомни. Този индивид не беше ли в бандата саботьори в метрото

Те при цар Мунчо Първи всички са по заслуги. "Културен" министър пък е другарят Минеков, който хвърляше яйца, риба и други боклуци по държавните и стотици.

Еленко Божков ТИ сигурен ли си че като принудително со затворим ТЕЦовете ще стане по чис въздуха. Така някой ПСЕВДО УЧЕНИ И ДЕПУТАТИ бяха дали ГРЕШНО МНЕНИЕ И насила бяхме накарани да затворим АЕЦ блоковете.. Какво стана НИЩО. Губим милиярд на месец.

Не знам за псевдоучените, но като гледам как пишеш, явно не си ходил повече от втори клас.

Много силно се надявам преди да затворим централите, Путин да затвори Брюксел и УашингтАн...

Има да се надяваш, като да ти порасне оная работа! Той Путака с една Украйна не може да се справи, ама видиш ли родния русофилски простак се надява да бие САЩ и цяла Европа! Нощни полюции!

Този Божков няма право да говори за енергетика, защото той самия е собственик на фотоволтаична централа и достатъчно се е награбил с пари от скъпия ток, който продава на НЕК. Преди това беше и член на ДКЕВР и винаги беше съгласен с поредното увеличение на цената на тока. Не забравяйте, че той и още двама юнаци спряха захранването на част от софийското метро по време на т. н. бунтове през 2020 г. и с това действие предизвика невероятна паника сред пътниците. Засега няма санкция срещу него и останалите терористи от тази група. А обещанието за затварянето на Мариците през 2025 го дадоха неговите приятели от ПП. Невероятен лицемер е този тип.

Тези въглищни централи отровиха България, този е неадекватен! Да се чудим как да плащаме на едни семейни кланове от хрантутници в Мариците, зада гласуват за нас!

То и Кремиковци насила бе ликвидиран да е чис въздуха но пак си е същото.

Наместо Кремиковци, София се трови от изгорелите газове на безброй стари коли и камиони.

Не трябва да ви съдим за национално предатество, заедно с предишните герберастки другари, които НЕ построиха Белене, при платени и прозиведени рекатори!

Платени и поръчани са две много различни понятия бе невнятник, я пак провери кой ги поръча и кой след това трябваше да ги плаща. То и аз искам да си поръчам мезонет в Дубай,ама после някой да го плати така лекичко ако може

Тези от ПП ни разбиха. За няколко месеца - докараха вреди - колкото всичките предишни правителства. Вчера казаха - че още преди началото на войната , Булгаргаз са искали оферти от други за доставка на газ - при действащ договор с Газпром - на супер тънки цени. Схемата - да се разбие енергетиката и да се вземат комисионни - от газ , батерии и т.н. - е била замислена - още със създаването на това правителство... Успяха да излъжат маса народ да гласуват за тях... Дано този отгоре - да ги накаже....

Те затова ги слагат. Борисов подписа за еврото, шенген и зелената сделка - че ще е както кажат от Брюксел и хайде шута. Кирчо ограби една банка, подписа за 40%, въведе борсата за тока и свали гащите пред башибозука от Македония и хайде чупката. Сега идва още по-несговорна дружина орел рак и щука да ни го натресе окончателно. Щели да предоговарят??? Па ние сме щели да му вярваме. Какво се е предоговорило? Единствено ИК беше отхвърлена но когато Боко нямаше алтернатива и нямаше мадурки.

Този е пълен идиот но за сметка на това му личи.