Джордж Сорос стана "Личност на годината" в класацията на FT

88-годишният инвеститор и филантроп е сред най-богатите хора в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото Светът е по-рано почистен от такива “филантропи”, толкова по-добре. Та с Хилари, третата световна война беше в кърпа вързана. Не му ще нито жилото, нито меда.

Соросоидите и тяхното учение е подготвено поне до края на века, за съжаление. А лицето и снимката е само едно звено в тяхното развитие.

Ако имате сметка в повече от една банка (което е препоръчително) обърнете внимание на всичките грамоти окачени по стените. Всяка банка е била обявена за "Банка на годината", а ако се загледате по внимателно ще забележите, че годините се засичат. Или на кратко явно в поне няколко години е имало повече от една "Банка на годината". Явно всяка банка си организира конкурс, който недвусмислено печели и става "Банка на годината". И така и Сорос - сигурен съм, че за много организации ще е чест именно те да са тези, които са организирали конкурса, на който Сорос е бил избран за "Мъж на столетието". Това че сме едва 2018-та година, е подробност, която бих отбелязали само "хейтъри", които не заслужават медиино внимание.

Искам да го видя как прави любов с Путин!...

Искам да го видя как прави любов с Путин!

Тук, в коментарите са изпълзели много соросоиди, сигурно работят в НПО, финансирани от Сорос

Господи, колко ли е платил за тази "ПРИВИЛЕГИЯ"!!!!????????

Не бързайте толкова да го погребвате! Татенцето Буш доживя до 94! Крепиха го с лекарства и средства непознати на широкия свят. Кукловодите тачат своите "ревностни колеги", за издръжката на които финансите са без значение. Ковчежника на "дълбоката държава" ще го крепят не по-зле от татенцето. Ако не го прегази влак, току виж ударил стотака. Всевишния ще го държи тук да си плаща вересиите. Много му е натежал кантара от калта. Що превителства свали, що народ затри със своите фондации, май над 80 на брой! А FT лъсна безогледно пред света от кого получава нарежданията, пардон финансите, каква точно дезимформация да разпространява.

единствената новина ,която искам да прочета за този е ,че е умриал

една патка чакала да умре сорос, чакала, чакала и ...

Истинският Сорос умря м.ноември 2017 г. /в пълно информационно затъмнение/ от сърдечен удар. Само един малък провинциален вестник в Унгария го съобщи между другото. И какво от това! Мястото му беше заето от един доста сполучлив на въгшен вид двойник, който рядко се показва пред фотоапаратите и винаги от разстояние. Това обаче не променя концепцията на този краен ЦИОНОФАШИСТ , въобразил си като семеействоКлинтън и други отявлени еврофашисти, че ще командват света като го подчинят с предоставените им огромни средства. Засега работещите за Новия световен/еврейски фашизъм / ред плътно стоят зад всички организации създадени за финансиране на соросоидите, циято цел е унищожение на БЯЛАТА РАСА, и всички държави, съпротивляващи се към налаганото им КОЛОНИАЛНО РОБСТВО, В.Т.Ч. И БЪЛГАРИЯ.

Може ли линк към унгарския вестник?

Е пий си хапчетата,бе,Trump! И не претопляй главата!

БРАВО! И АЗ !!!

Личност на граби-ната... И при нас има доста такива личности...тях що ги подминават

Сорос е достоен за уважение.

И струва повече материално и интелектуално от всичките балкански селтаци в България.

Личност - гадината!

Заслужава.

Все едно в моята фирма да има конкурс "Шеф на годината" ...

Светът с нетърпение очаква това недоразумение да се гътне. Последни метри до радостната новина.

дали ще си вземе милиардите със себе си, за да подкупва Господ?

Човека държи и БГ,може и тук да го изберем за личност на поселдните 30 години. Въпреки,че и самият той не е независим,бачка за едни хора в сянка.

Ей десет сърца, дробове ще смени ама няма да пукне тоя като аверчето си след петото сърце...

Браво, чудесна новина! Глобализацията е единствения шанс на човечеството да живее в мир и да не се самоунищожи в ядена война...

не думай!

Аз харесвам философията на Сорос. Прочетете му книгите, повлиян е от Карл Попър. Той е един от малкото милиардери - филантропи, много средства е дарил, като Бил Гейтс. Глобалист е и на много това не им харесва. Ярко се отличава от Мърдок, Путин, Джак Ма, Безос (Който плащаше до скоро минимална заплата) , Зукебърг (Който изсели местни от Хаваите за да си прави имение) и другите богаташи, които предимно гледат себе си. А Орбан наистина му беше стипендиант, като му беше удобно.

стана ми интересно. какво значи да си глобалист, според вас?

Ами мога да ви кажа моята интерпретация, но си има дефиниции. Моята любима е че цветът на паспорта не определя човека и не дава или отнема привилегии.

Към Мнение- Наивник! Това, което мислиш за съотношението между цвета на паспортите и привилегиите, става само с пари или интарес, които носи пари.

Благодаря за отговора. Глобализацията започва в Япония, въведена от първия военен губернатор след ВСВ. Та, този американец измисля това: що подчинените ни страни да са в конкуренциа за направата на миксер например. Казваме им, че целта е миксер и сека от тех си избира да прави таз част, която ше произведе най-ефтино и превъзхождащо конкурентните облазци на врагъ. Ква е загубава: усложнена логистика и местене на безброй части на големи разстояниа. Ква е пичалбата: сека от страните у(аснички ше предлага миксера без мита, такси и с печалба за собственото им правителство чрез данъците на работещите за миксера фирми. Таз систем беше толкова успешно замислена, че победи и се налощи вече 70 години. Обаче! Създадените мощни финансови мастадонти я унищожиха. Уж си работи, но измислените от тех начини за неплащане на данъци и борсови спекулации изсмукахасичките ресурси на масите. Плавителството на сащ риве, че нема пари от данъци за тех, щот сичкото производство у чужбина, на по-ефтина. чужбинските елити пък, ривът, че нама данъци и афторитет за тех. щот властта им се руши от мултикомпаниите и безнадежнобедното положение на техните хора поради липсата на месно производцтво на ефтини стоки. Глобализацион свърши. Почва конкуренциата и войната. Нема връщане назад. и за сороз също. Мразат го щот олицетворева тоз грабителски модел - днес.

Мърмориш срещу Безос, Зукебърг, Орбан, а какво хубаво е направил, и колко ПОРАЗИИ - България, Украйна (половината там са руснаци), и сумати и други страни съсипа и изби сумати и невинни противници на философията му. Подкукуросва миграция, расисизъм (в Америка от страна на черните и латиносите)?!? Това ли е добро !

колко мигарнта си приел в къщи да изхранваш? Даваш ли 50% от заплатата си за издръжка на мигранти? Целуваш ли се с транссексуални? Ако не, значи не си истински либерал, а с чужда пита помен правиш...вечно трябва да харесвате някой и да му целувате задника - преди Ленин и Сталин, сега - Сорос...а паспортът има значение - показва дали си от тази част на света, коята е създала съвременната цивилизация, и че не си от тези, които практикуват генитално обезобразяване на жените си като част от религиозната им доктрина, и които нямат място в Европа.

милиардер - филантроп e оксиморон . тва ако не ти е ясно и 10000 книги да изчетеш - все тая

Личност на 2019 година - Доктор ЗЛО! Доживяхме!

Е не се шашкай,това е все едно "Работническо дело " да обяви Тодор Живков за човек на годината.. нищо особенно

Принципно в условията при избор на личност на годината, FT нямат правило за това човекът е добър или лош, дали действията му са в полза наили против човечеството. Основният фактор е това колко е влиятелен човекът, или в конкретният случай - животното. Личност на годината са били и Хитлер (1938), и Сталин (1939).

Като му мернах гаднuя фейс си викам - айдеее...А то се оказа, че друга била новината.

нищо де, пак имаш повод да се напиеш, само че от мъка

Великия проектант(архитект, зидаро-мазач, шпакловкаджия) на Вселената няма милост...

Абе може ли някой да ми каже този Сорос от къде ги има тези капитали? Нещо произвежда ли, разработва ли, услуги някакви ли прави, къщи под наем ли дава, че хич не ми е ясно?

Навремето(началото на 90-те) британците си бяха помислили, че могат да държат фиксиран курса на паунда спрямо долара и марката. Сорос и приятели им доказаха, че са сгрешили. От цялото доказателство Сорос излезе с милиард и половина на плюс

Скъпи грамотни и неграмотни приятели, крайно време е да почнем да четем и след това да драскаме по форумите, повтаряйки нелепостите на овчари като Тръмп, Путин и Орбан. Защото точно срещу подобни "харизматични" нищожества се бори Джордж Сорос.Моето съвсем скромно мнение е, че Сорос е личност не само на годината, но и на нашето време. Препоръчвам ви книгата му "Ерата на погрешимостта" , където можете да се запознаете и с философията му, и с дейността му. Приятно четене!

Хубаво,и след като си чел тази книга ,какъв според теб ше е отговора на моя въпрос по-долу.Истината но без полиграф

И ако не си разбрал какво питам,то е:СОРОС ОТ КАРТЕЛА РОТШИЛДОВИ ЛИ Е ИЛИ Е ПРОТИВ НЕГО.Ако не знаеш този картел е собственика на това на което се вика съветска русия.Защото еврейския картел ротшилд е този който освен всичките си "гереойства" е пратил и 4,5 МИЛИОНА евреи в газовите камери с "посредничеството" на своето протеже австрийския идиот адолф.

ПО ПРАВИЛО,НЯМА ИНТЕЛИГЕНТЕН СОРОСОИД,НО ПЪК МОЖЕ И ДА СИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ,КОЙ ЗНАЕ?! ТИ ПЪК ПРОЧЕТИ АНТИУТОПИИТЕ"1987" И "ПРЕКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ"!!! АКО НЕ ПРИПОЗНАЕШ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ТАМ,ЗНАЧИ СИ ОБИКНОВЕН ДРАСКАЧ!!!

K_BVP

Какво е 1987 само ти си знаеш. А, и ако искаш да блеснеш не сравнявай Хъксли с Оруел , а го сравнявай с Бредбъри. Ама както и да е...

Ха,ха,ха прочел си м, книгата и вече си соросоид. На книгите му трябва да пише - забарнено за дебили,вреди сериозно на тяхното мозъчно здраве.

Реплика към Лайномет: Никой, който е унижавал милиони в полза на единици не е останал в историята, никой.

Напротив, осанали са много от Калигула през Наполеон до Хитлер, Ленин, Мао Дзе Дун, Карл Пот и Сталин

Не знам как да попитам този възрастен човек за отношението му към мейдана.Подкрепя ли случилото се там или не.Въпроса не е чак толкова особен.Особеното е как може да му се зададе този въпрос ако му е сложен полиграф.С други думи искам да чуя истината.Тогава ше знам какво да си мисля за него.

да сме "багодарни" за гейовете и мигрантите, там на разните хелзински комитети и защо полицията не си върши работата - то на него ще да е!

Да е жив и здрав адаша! А който страда от страхова невроза, да се лекува...

Ма те жилетките са жилте ве бат георге-е-еееее!

Преди двайсетина години и нещо като събори паунда за една нощ искаха да го затварят като Мадофф. После, обаче, като се съгласи да стане филантроп и отърва пандиза и я стана нов човек!

Този е филантроп, колкото аз съм каруца с 2 коня :) И куо е туй филантроп по хамерикански? Сигурно човек, който тропа по педоФИЛИ????

Директен мерзавец.

сороз никога не се е съгласявал да става филантроп. първо - цру го зе за рекламно лица на операциите си в източна европа и техно мол. после, по стечение на обстоятелствата не му пратиха чистач, а го оставиха да им върши още от мръсната работа.....и стигаме до филантропиато. на тоз номер го научи бъфет. щот нале, данъците високи и направиха следната врътка: ако имаш 30 милиарда, правителството ти ги облага и ти остават към 15....обаче, ако дариш 5 милиарда за дейности дет се поощреват от правителството, минаваш по ниската данъ(чна тарифа и ти остават ено 20-22 милиарда. плюс реклама, плюс шум у пресата и благороден ореол. те затова и се прават, че раздават пари с гейтса и бъфета. никакви филантропи не са.

поне бели не правят, докато този и Европата, и целия свят разбърка...

да... не му се умирга, а са прай на дарител за доброто на сите човеци, щот Христос рече, че по-скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото богаташ да иде в рая. Та той си направик рай на белиот свят, дето р и личност на годината, //ка ша му се умирга

Според изданието, той получава званието заради ценностите, които представлява. И тук СПРЯХ ДА ЧЕТА! Какви ценности може да представлява този антихрист?!

Издигаш ми се в очите, братле!

Абе съм съм си оригиналитет бе, не съм онзи педеврас крадец на никове и платена подлога на дьорт! Онзи го държи редакцията на пук! За повече кликове. Но истината е на наша страна и ще победим! :)

Бе ти си СМЕНИЛ РЕЗБАТА днеска, що тъй бе ?? То беше плюене по русия и по изтока та чак лигите в постовете течаха ??????????????????????????????

Да не си сменил отбора(пола) отново?

Никога! Хетеросексуален, Православен, Българин, Добър съпруг и баща, Ловджия, Касапин, Вино и ракия производител, Еко месар и тълкувател на бат Пешо Белия! Убеден протоанархист със социално-демократичен уклон. Аз за пари не си сменям убежденията и приятелите. Наше дело правое! Враг будет разбит! Победа будет за нами!

Колко глупости и колко идиотщини се изсипаха върху този човек! И политиците, които винаги търсят най ниският общ деноминатор в народа си (щот умните са винаги малко а гласуването дава на всеки по 1 равен глас) с готовност припяват в тон с масите за да се харесват! Колко бил лош тоз Сорос, долен еврейн и Сатана дето ви мисли лошото на всички вас умните и кадърните! Сорос не е по добър или по лош и всички други богати хора. Лошата му слава измежду плебейте не е нищо повече от стечения на обстоятелствата. Колко от вас всъщност са си направили труда да се поинтересуват какъв човек е той и колко от вас повтарят няколко неща, чули-дечули от някой си? Прочете една от книгите му, вижте го как говори (има го в Тубата...изнася лекции с часове...можеш сам да прецениш до колко това което казва е лошо). Не казвам че е светец...не...но не е по лош или по добър от други богати хора! Научете се САМИ ДА МИСЛИТЕ!!!

ЕвреЙ, ЕвреИ И ти имаш "равен глас" за гласуване с мен и останалите...

"плебеЙте"..."Патриций", та чак дрънчи...

типичен "соросоид"

Ний, куту ини кучета, си лайм, пък неговия керван си върви-и-и.Ей на пак клати стола на Орбан.

Като видях статия за този и си викам - айде - умрял е най-после! Не било!

Този мрази Славяните и Православието и за това го разрушава ! Има много грехове срещу Човечеството и много Унищожени живота от неговите Фондации ! Дано да е за последно Съобщенията за него , Бжежински ,Буш и Маккейн си отидоха негов ред е !!!!

не е долюбвал...за справка - началото на "бизнес"кариерата му в комбина с нацистите през ВСВ...

Браво, заслужава го! Един голям филантроп, хуманист и борец за либералната демокрация.

преди 50-ина години, със сигурно щеше да станеш Комсомолски секретар, или най-малкото отряден председател!

По -скоро мизантроп е този и му е време за Ада ,той се вампиряса и се сипе пясък и пръст !

Иззад Сорос надничат специалните служби на ФАЩ!

По-скоро е самостоятелна единица. Но факт е, че достатъчно на сериозно се е взел, та да си мисли, че може да определя съдбините на света.

Не точно, специалните служби са му подчинени на него и други подобни олигарси.

Спонсорчето на гей-паради! Идолчето на обратните и на троловете! Евала! На добре отива светът, щом го оценява толкова високо, на добре...

НЕК СЕ РАДВА,ЗА ПОСЛЕДНО МУ Е!!! ГОСПОД ГО ВИКА ВЕЧЕ ПРИ СЕБЕ СИ, ДА МУ ВЪЗДАДЕ...НАГРАДАТА!!!

да го вика, ама да... някой го зове и скоро ще замине на някъде...

РАЗБИРА СЕ,ЧЕ Е ГОСПОД,ЕДИНСТВЕНИЯТ И НАЙ-ВИСШ СЪДИЯ!!! ТОЙ И САМО ТОЙ ЩЕ ОПРЕДЕЛИ МЯСТОТО НА ВСЕКИ ОТ НАС! А САТАНА НЯМА ТАЗИ ВЛАСТ,НИЩО,ЧЕ СЕ ДОМОГВА!!!

И двамата се страхувате да напишете името ми... а?

не щем да си цапаме ръцете...

Ха-ха "филантроп" ? По-скоро е мизантроп, поне що се отнася до нормалните европейци. А за присъдената награда " Личност на годината" , вече няма какво да ме учуди, след Оскар-а за Белите каски (т,е за Ал Каида).

И бре! Още ли не е вампирясал?!

спокойно може да стане и боклук на века !

плашта на кораби да мъкнат ислямисти към Европа,виждам че има български кретени които го харесват,пожелавам им да си тръгнат с него за ада един ден,дано да е скоро

Станишката е "личност на годината" в определени среди...

А младите мурзилки дали си спомнят, че в началото на управлението на Путин, Сорос беше пръв приятел на Русия и дори му бяха дали убежище, когато европейските институции го разследваха за злоупотреби?

Руснаците му свършиха работа, когато беше в немилост, а после той им заби нож в гърба...

Ами нищо не стана, освен излизането им от хиперинфлация и началото на възхода на Вл. Вл. П. Затова им е трън в очите, защото много знае.

и руската и българската хиперинфлация все той ги е спрял?

Сорос подкрепя БСП и циганите.

май не е лъжа това

За да има баланс в природата след приноса на т.н. 88-годишният инвеститор и филантроп за превръщането на Европа в черен континент, трябва да дойде някоя друга "личност на годината" например личност на годината от сп. Ню ѝорк Таймс през 1938. 88

време е да го балсамират и да му направят мавзолей в Кравария.

все някой ден ще си отиде от този свят, на 88 години е все пак, но тогава ще те програмират да мразиш някой друг. Иначе мавзолеите ги правят на едно друго място. Не е в кравария, а в матюшка свинария...

ги програмират. Умните хора сами съпоставят фактите и си правят съответните изводи.

Кога този сатрап стана филантроп? Западната цивилизация толерира и уважава само алчните, жестоки, безсъвестни мошеници и убийци - такива като Сорос и ИД. Там вече няма място за нормалните хора, които искат семейство и деца.

Щеше да е по-яко ако беше станал личност на годината в Камсамолская правда! ХАХАХАХААХХАХА Любимеца на путлерорашистите!

…иначе поздравления за избора, докато Сорос е с нас няма страшно за Българиа! Да е жив и здрав дълги години да морим заедно путлерастите! ХАХАХХАХАХА

в която се молиш Хасане,че нали тоя ви е приятел на вас дето прииждате

несъвършенствата на световната финансово-икономическа система, след като подобни "феномени" като този съществуват... Хайде Microsoft и Apple поне разработват софтуер, проектират хардуер, а Сорос какво прави? Прелива от пусто в празно, спекулира, а после с така "заработените" средства ходи и си вре гагата навсякъде, включителни там, където изобщо не му е работа...

дори и да си е извоювал правото по някакъв начин, не може един човек да е експерт по всичко - и по демокрации, и по социални отношения, и по културни и икономически особености на различните страни по света.

може, може - справка Сокола