Коментари - Делян Добрев пред 3eNews: Някой има интерес да се протака отмяната на дерогацията на "Лукойл" | Бизнес.dir.bg
назад

Делян Добрев пред 3eNews: Някой има интерес да се протака отмяната на дерогацията на "Лукойл"

Блокирането на износа на петролни продукти е глупава идея и може наистина да затрудни работата на рафинерията, смята депутатът

Обратно в новината
| Автор : Маринела Арабаджиева, 3е-news.net

Коментари - Делян Добрев пред 3eNews: Някой има интерес да се протака отмяната на дерогацията на "Лукойл" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лукой е руска хидра, която чрез машинации изсмуква милиарди от България и ги насочва в Русия. Добрев може да е краен за спиране на дерогацията за 3 дни, но принципно е прав. До март е съвсем реалистично да не се преработва руски петрол. Друг е въпросът защо толкова години Герб си затваряха очите и Лукойл си правеше каквото иска и не плати данъци, и тези пари изтекоха в Русия. Иначе тролчетата нафта пикаят от яд, че руснаците започват да виждат края на Лукойл в България.

получи вече указания от сащ какво да говори

Делянчо ,какво разбираш от политика ,от газ и нефт? Я се съсредоточи върху пелетната си фабрика край Хасково ,цените на пелетите са високи и си ползвай авоарите от офшорките а не слугувай и не копирай Делян Пеевски олигарха ,защото слугите не тачат ни свои ни чужди.

Питам и отговор не искам защото го знам,какво правиш още в ГЕРБ всезнайко?

Българите ПЕЧЕЛИМ от Износа на Лукоил на бензин в чужбина, щото се осигурява РАБОТА и Пари за БЪЛГАРИ... Например всякакви германски и америкаснки фирми правят заводи в Китай, за Маратонки- Нике, Адидас и после ИЗНАСЯТ маратонките ОБРАТНО за Европа и САЩ... Така печелят Китайците, които имат Пари и РАБОТА. Ако Нике и Адидас си ПРЕМЕСТЯТ заводите в БЪлгария, ще ПЕЧЕЛИМ ние българите от производството ан тия маратонки, които после ще ИЗНАСЯТ в чужбина.. Засега печелим САМО от Завода на Лукоил.

Егати глупаците са овладели парламента. Да махнем дерогацията и на нейно място пак ще внасяме руски петрол, но през посредници. А познайте дали комисионните няма да са за Делян Джуката и Делян Прасето.

Делянчо как се не наядохте бе че взехте да повръщате от пари Обаче нищо не е толкова малко ако е достатъчно голям задника ти за да го побереш. Народна мъдрост

Спрете вече с Лукойл, остана нещо не глътнато от тези акули, а и друго е да внасят горива на тройни и четворни цени! Не се наядоха акулите от парламента и министрите!

Абе Джука що не отидеш да те полекуват в Карлуково , че може да стане късно и спри да се занимаваш с Лукойл , защото вече те хванаха с Родата как крадеш пари от Саниране в Хасково и че майка ти плащала на тебе Министъра Квартира за 1500 лева , а ти със Заплата 8-10 хиляди лева !

Написах, че явно Добрев и Прасчо имат интерест да фалират и прилапат Лукойл и о ЧУДО, ДИР-а ме изтриха тихолмълком :-). Отделно ми блокираха ИП-то за да не пиша повече, това обаче лесно се заобикаля. Демокрация, свобода на словото, ценности :-).

И при мен беше същото ! Някой не е заинтересован да се разпространи че искат да присвоят Лукойл , като КТБ и ББР ! Може Тиквата , Бориславова , Кирчо и Кокорчо , а може Шиши и Доган ! Шиши открадна бая пари от КТБ и ББР !

И ти не може да го усетиш жалко че си там

Kalin

Тоя трябваше да е в затвора а вместо това се меси в далавери и лобира за петролни компании.

Дали някой протака или ти нямаш търпени да отпадне, че да почнете с бандата ви да внасяте горива , че по-лесно се отчита комисионна отколкото от прозводство. Държавни предатели, докато от Орлов мост до изхода на софия на всеки стълб няма по един управляващ от последните 35 години няма да се оправим.

Тука. Си. Много. Прав. Тези. Трябва. Да. Ги. Бесят. Докато. Свършат. Всички. Депутати. Мамицатаим. Продажба. Видов. Ден. Наближава

Реалността налага протакането.. Щото само на приказки е лесно.. Досущ кат ти и идола ти, и счетоводителчето Постнопицков на приказки ни "защитихте" в арбитража за Белене.. НА ДУМИ.. Първо - златната акция на държавата, при подписването на привотизационния договор от Ванча Костоффф е сведена до празен лист хартия.. Второ - що не ни покажеш италианскио Босфор. И как талианците преминават през него. Щото ний ша требе да турнем и 4,45$ за всеки тон нефт преминал през нашио Босфор. Та да приложим технио опит. Трето - султан Ердоган и договора от Монтрьо не пускат танкери с тонаж, като тези с които сега се кара нефта в Росенец. Та требе с баржи - на ден по лъжичка, да се претоварва в гръцко-турското море. А за навлото на танкерите сравнение да даваме ли? Четвърто - опита на ТРИТЕ рафинерии в бившата ГДР ти проучи ли го? Как се "работи с 1,2 милиона тона нефт от Токаев и обещание на думи отдогодина по 2 милиона да им дава. Вместо с 20 милиона тона на година. Или опита на едната от двете чешки рафинерии, дето се провежда в момента. Да заработи със смес - подобна на уралса, та да не се налага смяната и на дестилационната колона.. Вече ЕДИН месец се опитва. Безуспешно.. Има и още РЕАЛНИ нещица..

Някой има интерес Лукойл да спре.

...АКО ПРОДЪЛЖИ ДА БЪДЕ ЧАСТЕН ! . СЛЕД НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ...НЯМА СПРЕ !

Не е някой, а е Той. Има да избива пари от платени, протести, избори ., Кметски избори и потънал проект ПП ППодмяната.... Хи ги

2023-11-19 13:40:06 Хищни акули (нерегистриран) Премахва се дерогацията и започваме да купуваме най-скъпия дизел и бензин. ------------ ПЛАЩАМЕ НАЙ-СКЪПАТА ХРАНА В ЕВРОПА С НАЙ-СМЕШНИТЕ ЗАПЛАТИ В СВЕТА (БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКП) ...ПА ОЩЕ МЪРДАМЕ ! . ТЪЙ ШЕ БЪДЕ И СЪС "СКЪПИЯТ" БЕНЗИН ...НО БЪЛГАРИТЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ПОВЕЧЕ ДА ФИНАНСИРМЕ ФАШИСТКИЯТ, НАЦИСТКИ, ПРЕСТЪПЕН, КЪРВАВ КРЕМЪЛСКИ РЕЖИМ , . ВОЮВАЩ С СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯ , ОТ КИТО ТОЙ ИЗПАДА В ДИВ УЖАС !

Добрев, дай да си дойдем на думата - кой ще купи рафинерията, след като я ликвидирате ? Навремето Костов я даде на руснаците, а сега искате Шишо и Мутрата да я купят на безценица, след като я ликвидирате . Но бензина няма да стане по-евтин , нали . Просто вместо печалбата да отива в Лукойл , ще отива в ГЕРБ и ДПС ! Абе уточнявайте ги тия неща, преди да се изказвате !

Отговорих. Той.... Другия олигарх. Предизвикал хаоса в държавата...

сега искат да заграбят Лукойл

Този "компетенцията" знае ли как се договаря, доставя и купува петрол, колко време отнема или си играе с телефона с някой софтуер и си мисли , че и рафинериите купуват така петрол? Странно, че отказват да направят това, което Румъния стори ... ама не им изнася такова решение.

Премахва се дерогацията и започваме да купуваме най-скъпия дизел и бензин.

Деляне, ти министър беше ли? Тогава какво направи по същата тематика и въпрос, а и имахте мнозинство в Парламента? Тогава пак бяхме ощетени и пак с руски петрол наботеха , а за нас цените бяха пак така завишени. Ти отговори защо тогава мълча и бездейства? Некадърен ли беше, неосведомен ли, слепота, глухота и нямост управленска ли те обзе или тогава майта ти те притесняваше да си платиш наема, че те те изгони от нейното жилище?

Не разбирам защо трябва да се чака март месец?! ..... "ДО" МАРТ ...! . И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ПОДМЯНАТА СА МАСОНСКО - КРЕМЪЛСКА ПАРТИЙКА, ОБСЛУЖВАЩА ИЗЦЯЛО ИНРЕСИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЯТ РЕЖИМ, КАКТО И ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУКАШНАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ! . НЯМА ККАВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ПОВЕЧЕ! . БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ЯСНО ПОКАЗА ЗА 10 ГОДИНИ , ЧРЕЗ МАСОВО НЕ-ГЛАСУВАНЕ, ЧЕ Е ПРОТИВ ПОДЧИНЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ КРЕМЪЛ, НО "ДЪРЖАВНАТА МАШИНА" НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ ЗА ТОВА ! . ВЧЕРА ПОДПИСАХА ДОГОВОР ЗА РЕВЕРС НА КЪРВАВАТА ГАЗ ОТ СЪРБИЯ, КОЯТО ПЪК ВЛИЗА В СЪРБИЯ ПРЕЗ ТУРСКАТА ПАТКА ! АМИ ТО ВСИЧКО Е ЯСНО !

Получавала ли е фирма, свързана с Делян Добрев, значителни суми от ТЕЦ „Марица 3“ за доставки на биомаса, която съществува само на хартия? Има ли връзка между ТЕЦ „Марица 3“, фирмата на родителите на Делян Добрев и предоговарянето на Плана за възстановяване и устойчивост и кой печели от съществуването на въглищните централи? Нека да видим. Една история за въглеродни квоти, ТЕЦ-ове, мистериозен товар дървесен чипс и… няколко милиона лева. https://m.youtube.com/watch?v=IkL0zwN7zmM

Интересно има ли някой политик в България да прави нещо ако няма интерес а недай боже да са няколко- ще е@@@@ мамата на България!!!

Тоя добрев съмвсем няма от къде да знае, че Лукойл плаща толкова, колкото са решили от Кремъл. Така е било преди 25 години, така било и преди 10 години така и ще бъде след 100 години. Това е въпрос на геостратегия, той е решен окончателно преди 80 години и хасковските селяни могат или да служат, както досега или да ходят протестират като Йоло Денев. Избора на хасковсия еничарин е съвсем очевиден, просто сега са ги поставили малко по-далеч от копанята и за това е тоя вой!

Да, българския народ има полза да имаме евтин петрол.

НЕ И КЪРВАВ ! . НЯМА "ЕВТИН" ИЛИ СКЪП ...ЦЕНАТА Е ПАЗАРНА !

най-кървавия режим - този в САЩ няма място в България. Справка водените от САЩ войни от 1950г досега.

Деляне, гонете Борисов, голям минус е за герб!

Аз пък мисля че някой има интерес бързо да купи рафинерия

Шилo

Не е някой, а някои, и аз се досещам кои са, предвид кой иска бързо да срине производството и пазара на горива в България.

"Лукойл" беше регистрирана в Швейцария, където плащаше данъците си. Почти всички големи търговски вериги у нас са регистрирани в чужбина и там плащат данъците: Кауфланд, Метро, Карфур и т.н. От по-малко от година "Лукойл" се регистрира у нас и започна да плаща данъците тук. Делян Добрев не е добре с главата и колкото по-малко ни го навират в ояите, толкова по-добре.

Този да не се чуди, кой имал интерес - ами аз имам интерес, щото само тук горивата са лев надолу, спрямо Европа. Иначе започва все повече да ми прилича на зеления - външен вид, стойки, приказки....Явно е някъв фен.

В голямата си част е прав. Но платените тролове защитават руската мафия. 100% монополист, милиарди не платени данъци, но путинофиите защитават Лукойл. Пипалата на октопода са навсякъде. Горките ние.

От 34 години американците и техните подлоги управляват държавата ни, а на този и останалите тролове все руснаците са им виновни за всичко! То е ясно, че пишете за пари, но все пак имайте мярка в лъжите!

Дизел Германия 18.11.23 1,65 Евро, цена около Карлсруе, но на село. Не знам колко е в БГ, но ще стане толкова.

Ма не сте вие :)

Целият български народ има интерес да се купува руски петрол. Няма какво да се чуди Делян.

Да ама цените на производните да са като произведени от руски петрол Уралс,а не от Брент.Това обяснява човека.

Не ми е работа и чак ми е неудобно и срамно да коментирам. Но няма ли в тая държава нормални компетентни хора, които да му кажат в очите на този тъмен, намагнитен политически субект да спре да лансира подобни абсурди, които не Денков и Христо Иванов и дори Кирил Петков, ами и самият Тагарев не смее да изрече. Абе, толкова ли са глупави и корумпирани индийците и китайците, та масирано изкупуват на безценица руски петрол? Ако има някаква схема, а то е ясно че има, защото Лукойл десетилетия не плащаше данъци, стегнете се и я разобличете и отстранете. Но защо с коритото с мръсната вода изхвърляте и бебето? И не мога да разбера защо от посолството първо намагнитват индивиди като този, а след това ги превръщат във водещи свои говорители. Ами поне да го правеха по-дискретно, без ние да знаем истинската причина защо този ястреб и другият - Догановият фаворит - говорят и призовават към все по-малоумни и катастрофални решения.

Lyubomir

Защо да се блокира износа на петролни продукти ако се плащата акцизите и митата от обявения куковач, а не посредник ? След като Кикорчо обяви 1 март за края на руския петрол, заяо не са поръчани за 1 март неруски танкери с петрол да чакат на опашка пред пристанището ? И кога ще стане петролопровода от Александрополоса ?

Тоя лъжец има ли поне една истина да е казал докато прелита като калинка от телевизия в телевизия

Хасковският каун защо не е в панделата вече? Май някой иска да купува Лукойл за без пари, а?

Делякно , пиле крадливо, га пребира рушвета, не се чуваше и дума от теб. Сега с Боко Токвочо и Шишун се продрахте да ревете - то е ясно , че искате рафинерията за вас и господарите ви, ама има и Господ, той гледа и не забравя, как унищожавахте държавата България 12 години...и сега и рафинерия ви се прииска, мизерници дърти

Дилянчо,а твоите интереси да не са някъде с чужди фирми от които да опънеш комисионни и да го набиеш на българина с висока цена?

Да изчисти родината от крадливи руснаци и да събори всички фашистки руски паметници

Истинският интерес на българина е да бъдат изтребени соросоидите като теб и тогава ще бъде поне-малко по-добре за България!

от козяк ли се определят?

Може и да е тъй но ти не може да се осетиш че те тикат в калта

Някой има интерес да се протака опандизването на двама малоумници които са цял ден при она Кретен от американското посолство държащги здраво за топките ,тикайки ги да съсипват така или иначе вече останалото не от държава а територия България ,като тия двама шебека не дават никакво предложение от къде ще дойде друг петрол и говорили са с Ердоган да пуска по 5 танкера на ден за задоволяване на нуждите на българския потребител.

Нека първо да наритаме крадливите руски маймуни вън от България Пък ще намерим на кого да продадем рафинерията Не сме приритали да бъдем грабени от руските фашисти В края на краищата украинците трепят по 1000 от тях дневно Норма

Украинците се справят блестящо с руската паплач Ти, ако си мъж, иди да я защищаваш…

Я бегай при мама и тате за виртуални пелети ..дейба и хасковския мошеник.

Този явно знае колко милиони се взимат от лукойл докато се подържа тая дерогация. И сега не иска други партии да си пълнят партийните каси . Нали герб години подържаше Лукойл и инкасираше милиони.

Ленин е най известният руски педераст Прекарал е целия октомври 1917 скрит до езерото разлив и докато бандюгите му са плячкосвали Русия той е правел страстна френска любов на приятеля си Зиновиев Заради него първата му работа след преврата е да узакони мъжката любов в Русия, за радост на милионите руски педерасти Сега очаквам от Путин да узакони и педофилията, за да може спокойно да опитва момченца под ужасените погледи на бащите им

Това от Прайда ли го пишеш? Забрави ли как всички посланици от западните страни се снимаха на същия този Прайд? А забрави ли че сте най-големите радетели за Истанбулската конвенция? А кой ни задължава да я приемем? Боклук си , но не защото плюеш Ленин. Може и такъв да е бил-все пак е дошъл от запад. Боклук си защото се въртиш като фурнаджийска лопата.

Както е тръгнало Лукоил ще продаде рафинерията и тогава ще се радваме на петрол от другия край на света и транспортни разходи от 100000$ на ден на танкер. Понеже нефта няма да достига ще се наложи внос от чужбина при съответните цени 2- 3 евро за литър. Да ама ще се отървем от дерогацията и от руската зависимост. Да ни е честито!

Шилo

Румъния така ли стана? Или пак си фантазираме за добрия дядо Иван и лошите кравари?

‘Асковският Даун писна на хората също като алкохолика Михайлов .

Тоя беше посредника Лукойл Борисов и уреждаше 10 години комисионите. Сега не го допускат до портала. За кво реве мислите.

А не от крадливи руснаци Аз гласувам за Бойко и Делян - новите собственици!!

Лукоил е руски бе алооо!

Да караме с по скъп бензин, или да изчезнем като нация, поробени от Русия Аз гласувам за бензина

ЕС ти предлага възможност да станеш педераст за да успееш Русия ти предлага възможност да бачкаш за да успееш Та за кое викаш си гласувал, хахаха

Да крада за да успея

Ленин е най известният руски педераст Прекарал е целия октомври 1917 скрит до езерото разлив и докато бандюгите му са плячкосвали Русия той е правел страстна френска любов на приятеля си Зиновиев Заради него първата му работа след преврата е да узакони мъжката любов в Русия, за радост на милионите руски педерасти като теб