17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към кандидат депутата от Плевен Горчев: "Сега, ти към кои се числиш? Иновативен ли си? Роботизиран ли си? Щото нали има там един, които се едни дебелаци са умни, красиви. Страшни дебелаци, много по-дебели, отколкото искат да ме изкарат мене... Дебелаци, истински, двойни, които говорят от името на младите, умните и красивите иновативни, роботизирани, Я им кажи с две думи какво правиш ти в хирургията. А и като гледам, те със социалисти, с мутри не се занимават. Само с нас. Ние сме им интересни, защото при нас са младите хора, иновативните професори, учените..."

Са влезнали в шкафчето

На 04.04. изпрати патологичния лъжец където му е мястото - в канала!!!!!

НИЕ сме ги изплатили тия пари, Бочко, не ти лично, ясно ли е?

Стига лъга .

Пътнико свиден, пътнико OFF

Да те светна Тупан. Това, че бизнесите уволниха. който докопат и прибраха парата не е ефективна мярка. Ефективната мярка изисква проследяване на поведението на бизнеса и наказания за неправилна употреба на помощите. Нещо, което ти и твоята клика нямате нито желание, нито капацитет да направите.

на КОЙ са изплатени?

Американският сайт за демографски анализи World Population Review посочи България като държавата с най-висока смъртност в света за 2020 година.

САЩ с унищожителна критика към България: Корупция, цензура, полицейско насилие

БКПто на Борисов пак ще победи БКПто на Нинова.

Вече една година не съм срещнала човек, който да е получил някаква помощ от тези милиарди, с които ни облъчват по медиите. В неделя ще гласувам срещу всички тези лъжци и крадци!

Кой вярва на Б. Б. никой, дори тези в джипката му се подхилкват мазно, мазно. Всеки гербер задължително трябва да гледа филма ''Пинокио от Банкя''. След това няма да е гербер с малки изключения.

Затворехме ви. Забранихме ви да работите. Фалирахме ви. А сега ще ви маймунизираме в една ваксинка всеки 6 месеца, докато си вземем парите обратно... с лихвите!

Само не знам от къде ги вадите тези кинти, след толкова десетилетия нямане...

Я ходи да скачаш на ластик!!!!!

Бойко, Бойко над 1 милярд отиде в канала, изтече без ефективно подпомагане! Да бяхте облекчили данък сгради например за всички, щеше да е по ефективно подпомагане и по справедливо! Мерките трябва да са насочени в облекчения, а не в раздаване на суха пара за цигари и хляб и след три месеца несъбираемост на задълженията на хората, ама що ли се хабя...?!

На думи и аз съм раздал милиарди. Има ли още някой наивник който вярва на тоз откровен лъжец.

Единственият, който има реални шансове да изрита първия е вторият! Гласувайте с бюлетина #4, не разпилявайте гласовете си за разни патерици на мутрата!

Махнете шкембетата! Изпразнете чекмеджетата!

3 милиарда дадени на Путлер, да си прекара тръбите през България?

Не се имунизирай бе човеко, в болницата в Ихтиман все още има места....имаи търпение

Няма ли да се убиеш някъде с джипката бе шибаняк!

Даа , не е достатъчно да говориш, като Тато, трябва и акъл, затова единият остана в историята, като Бай Тошо-Тато а другия, ще остане като 'Мутрата'' или по скоро като ''Пинокио, от Банкя''.

Плужека се изтъртузи ....

Сбогом, Тикво!

Че са похарчени милиарди, няма съмнение. Но дали са запазени работни места това никой не знай, а е вредно да се научи! Много е просто, даваш пари на богатия бизнесмен, а божа работа дали след пандемията ще са същите работници във фирмата или нов набор мераклии. А за какво е фонд безработица, за какво е Бюрото по труда, защо парите не отидоха там където им е мястото? Боко прави кампания с народната пара, ама никой не му търси сметка. Къде са контролните органи, Сметна палата и Агенцията за държавна финансова инспекция? Траят си разбира се, всички подчинени на фюрера, бащица на нацията, благодетел на партийните верноподаници. Изберете си го пак, халал да ви е.

Банкянско менте, бай Ставри те зове!

само златната мина, която грабят новите ни 'приятели', хамериканците е по груба оценка около 280 млрд-а; примерите за ограбване на малката ни страна са неизброими; за крадене има, но с краденото, освен билет за пъкъла друго не се купува; а нагазил в лъжата, лицемерието, алчността за пари, власт и слава ........ добро не чакай дори с всичките милиарди на този свят; така че - прескъпи управници, вашите трийсет сребърника нищо добро няма да ви донесат ........

Браво Бочко ! Няма да гласувам този път за теб,защото използвайки служебното си положение с нашите пари и джипка си правиш със Севда предизборен пиар на фирмата,,Герб-Аз Бойко Борисов" ООД.Второ ,защото раздаваш пак нашите пари на кило по твое. усмотренне .Трето много ,ама много лъжеш и манипулираш със същите обещания от преди 4-ри години

Зависи кой ги е взел тези пари... В моемтна има 2 сериозни проблема: 1. Изчезнаха обявите за СРМ. Не помощите а работните места са важни. 2. Няма ниаквка защита за длъжниците. ЧСИ-тата разпродават жилиша и гонят хората на улицата. За каква помощ може да говорим при комбинация от липса на работа + липса на жилище+ икономическа криза заради епидемия? Спрете им за малко грабежа, няма да умрат от глад. Помним как милиони бяха пренасочени към колектори и чси-та, шото им била намаляла далаверата. Това не е красиво!

Другари обедната почивка не е започнала....ще се глобяваме

А колко са очекмеджени ?

Днес слънчицето /БМБ/ инспектира гробищният парк и разпореди: "Ангелов, продължаваш да ваксинираш нашите хора, в нашите коридори,по нашия списък, с нашата ваксина /Пфайзер/. За останалите - с парите от шкафчето купих /за мен изгодно/ два милиона дози от оная ваксина, която никой не я иска. Била опасна - глупости. а вие, журналистите, четете това което пише на листчето и да не чувам, че не се грижа за пенсионерите. Видяхте, 13000 зарових, багерите копаят, ще заровя още 13000 възрастни хора, място има. И да не чувам, че съм бил дискриминирал хората, избори идват.

Със сигурност...даже и повече може да са! Получателите обаче са единствено и само Котараци! А ДИР-А защо му прави ежедневна предизборна агитация...

Предложих им. Ама ме върнаха. Казаха че болниците са пълни с здрави хора от пътеките за да вземат парите и не искат да взимат повече, за да имало място за действително болните.

Ами прав си, само смени "тръбите" с "фантомите" и "путлер" с "биг брадър". А иначе чакай танкерите с втечнен газ, ама друг път.

Но въпроса е на КОГО СА ИЗПЛАТЕНИ? На нашичките правилни бизнесмени.. Грижещи се за чекмеджето и запазване на заетостта на гърбоидните лемури на държавна синекура пред урните с бюлетини на ПП ГРОБ в ръка.. И га ли най-после правителството и ВОЖДА МУ ша са обадят за доклада на Държавнио департамент.. Тома Биковчето, Дончоолууу, Гърнето, зам министъркининчето дет по съвместителство е и пръв комсомолец от гробището, а и футБАЛЕРИН ПЪРВИ на държавата, кандидат-члена на съюза на българските художници, шофьор първи на жипката на горското и т.н., са бавят да обяват, че това е личното мнение на някакъв тавански прозорец от някаква си сграда оттатък океана.. Щото то - УЖ правителството ни де, толкоз милиарди е платило там.. За да си купи уважението.. Е!!! Уважиха го..

Всъщност пожарникарят е един политически хермафродит. По българските кабеларки се държи като мъж, а пред чуждестранните си началници се държи като лека жена.

Че това шкафче може ли да събере 1 млрд или си е взел по-голямо ?

Оня ден каза, че са два милиарда!

1 милиард лева си раздал мутричке ,а си взел 3 милиарда кредити. Отделно си откраднал от България, 700 000 000 милиона от Божков, така че не е за хвалба

Баце, след тоя доклад си АУТ овсякъде. Такъв червен картон и Матераци не е получавал.

След изборите управляващата коалиция ще са БСП, ВМРО и ДПС.

чува се, че само за къщичката на въпросната кака, биби й е подхвърлил над 30 млн-а ..... явно това са дребни офис разходи за прескъпия ни вожд; съвсем друг става въпроса, ако трябват много по-малко пари за пенсионерите, за болните, за майките, за училищата ..... за истински нуждаещите се; тогава 30 млн-а стават поне колкото 30 млрд-а в очите на бибитко

Наместо изплатени, що прочетох присвоени. Дали е зрителна измама или това е искал да каже ластика на праните гащи.

На домуса и компания, за бедните хора и левче няма........

Ами ти като искаш се бодни с АСТРА ТРИМБОЗА в гробището все още има места.

напротив, всички виждат и знаят - запазиха си техните работни места за още няколко дни ..... ще се види докога и как ......

В ДИРа има новини за Борисов, защото само той прави нещо и то не е малко. Останалите политици не са направили нищо. Само празни приказки. Като са били на власт нищо не са направили. Нула.