Бившият втори в "Приватбанк" арестуван на летището заради 5,5 милиарда долара

Неофициално става дума за Володимир Яценко - водеща фигура във финансовата институция преди национализирането й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коломойски май беше основен организатор на "Майдана", заедно с Порошенко. И двамата са евреи. Евроатлантици значи...

За този крадец ясно, а т.и.к.вуна, колко взе от КТБ?

Колко ?

tonk11

Чакай бе. Още не са му спуснали. Па и му плащат на бройка коментари.

Когато от българска банка се окрадоха милиарди, нямаше подобни 'новини'! А клюките за другите не спират да валят по всяко време! Само прахоляк в очите на народа!

Украйна - НЕ е задунайка. ...и Никога НЕ е била цунигуни с Кремъл. + ДъСъ забелязва че Едрите на Вси”наште” НЕ щъкат много Навън ? + да НЕ “забравяме” “плеядата” Командировани на Вси”наште” ! + дефакто “износът” на “авоари”/“финанси” и “ноухау” от Вси”наште’ започна Още през 70-80те на Миналия век .

Колко познато! Има и разлика с родната картинка, за изтичването на 4 милярда от КТБ няма виновни, няма арестувани, нама отнето имущество.

Добре са го арестували този пич , а нашия Милиардер Бойко Методиев Борисов кога ще го арестуват ??? Кога Народе ????

Него ще го гръмнат! Не бери грижа..

Когато намерят милиардите. С тролски лъжи и тъпа червена пропаганда, в съда не се отива.

Ето как краварите са си върнали бадева вложените 5 милиарда в майдана, който не само че не им даде Севастопол, а им отне Крим, на път е Донбаския район. ДО КАТО САМО ПАРАТА Е В ГЛАВАТА, ВСИЧКИ ЩЕ СИ ИЗГУБЯТ СВОБОДАТА!!!

Идиот!

След като МВФ приветства национализацията пита се а ние какво чакаме? Булбанк на първо време като най-големите лакомии. След това Пощенска банка, Експресбанк и Райфазенбанк. Иначе няма как да се национализират банките Дюшек холдинг и бурканбанк.

Коломойски финансира преврата 2014г., организиран от ЕС и САЩ и започването на гражданската война в Източна Украйна! Явно, че днес змията започна да си къса опашката!

В днешно време 5 милиарда не са особена сума. Сами проверете печатащите преси на федерал ризърв за колко вр еме печатат такава сума.

Къде се проверява? Я, дай направо отговора.

Ало,капиталистите!,Нещо се объркахте бе:"МЕФ приветствал национализацията"!И кво стана-няма частнтно няма държавно,само грабежи.......Педали мръсни.... щ

И нашите не са по-долу!

Трева не расте

Вие гледайте как ще ни накецат нас американците с атомната в козлудий!Ние нямаме нито политици,нито бизнесмени!

Расте, расте. Само да се изнесат руските примати.

Знаеш ли колко са ел,сметките на тексасци за месец заради мръзниците последният месец?17 бона на домакинство,а зареждане на тесла 900 $

А москвича и на трупчета си е вървежен казваш ?

EMES

Нашите са си свой, И си седят в покой,

слава на Украйна... така се прави.. а ние нямаме нито един арестуван за банковия фалит 97г и преди това, за КТБ при Орешарски... и няма осъден нито един кредитен милионер..

е как бе , всички са на топло , в министерски кресла