Белият дом представи проектобюджет за 1,5 трилиона долара

Обратно на Тръмп, Байдън залага силно увеличаване на разходите за борба с климатичните промени и насилието, извършвано с огнестрелни оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е кога успяха да ги напечатат???

Иииидеално...

То сега става с кликване на мишлето. И не се хаби хартия. Целта е да не се секат дървета. Нали знаш - еколози цъкат насам-натам.

Стената между САЩ и Мексико я започна Бил Клинтън, Буш Младши продължи да я строи, а Обама дори я превърна в "Национален обект", твърдейки че по границата са били убити над 5000 американски граничари и никой не знае колко емигранти са загубили животът си покрай границата, като за целта разходите за строежа и бяха прехвърлени към бюджета на агенцията Къстомс енд Бордер протекшън ... та не бързайте да я погребвате;)

това е целият годишен бвп на путиландия!

заради сбъркано его ще завлече всичко със себе си в трапа

Дирници, що пуснахте коментарите бе охльови? Осъзнахте че сте фалирали без тях. 90% идват тук за коментарите и от тъпите ви неграмотни статии четат само сбърканите заглавия. Тръгнали и те на баровци да се правят да спират коментари. Айде яжте ми уйя сега като си изгонихте посетителите.

освен и аз да пусна 50 милиона по имейл :)

Изродите не могат да нахранят търбусите на фондовете и печатат като луди.

Терористите си печатат долари колкото си поискат. Единственият проблем е ако Байдън забрави какво е говорил.

:))) Поредната промивка на мозъка от ДИР. Вижте им само подзаглавието и 90% от статията - в прослава на дрОгаря Байдън, който се бори с климатичните промени и насилието, извършвано с огнестрелни оръжия... Слава! Вечна слава на дрОгаря Байдън! Е, съвсем срамежливо са споменали, че само някакви си 715 млрд са за Пентагона. Така де - какво са някакви си там малко над 47% от бюджета от 1.52 трилиона?! Нищо и половина! Е, не са споменали и колко процента от този бюджет са заделени за финансиране на националната гвардия, парите за която минават от федералния бюджет през финансирането на отделните щати (щото тя е на подчинение на губернаторите на щатите, но те не могат да попречат на Пентагона да я използва в операции в чужбина - Афганистан, Ирак, Сирия и където другаде се сетите, та дори и в България идват). Не са споменали и за бюджета на Department of Homeland Security, където също има въоръжени сили (Бреговата охрана, сикрет сървис), за ЦРУ, ФБР (в министерството на правосъдието), за подчинените на Службата на директора на националното разузнаване (обединяваща всички служби, но и разполагаща с малки собствени сили)... САЩ са най-военизираната и най- силовата държава в света. Бюджетът й е практически военен - сравнете тези 47% с нашите мижави 2%, които се опитваме да достигнем. Миротворецът Байдън. Що пък не, нали си бяха нарекли едни ракети с по 300 килотонови бойни глави "Peacekeeper"...

За 2-3 месеца ще ги напечатат у мазето на ФЕД, па улавите по света да бачкат, ако си немат друга работа...

като пърди срещу вятъра...

си заработват парите! Тарикатите са ги печатат!