Бедността сполетя 14 млн. души във Великобритания

Много работници обедняват все повече, тъй като заплащането и отработените часове не са достатъчни, за да се прехранват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ще правим като ни се изтърсят сега тези 14 милиона британци да живеят от нашите помощи?

Как какво ще ги правим "сега тези 14 милиона британци да живеят от нашите помощи?" ???? Едно време в "Третият райх" са използвали хуманен метод за умъртвяване, след 1941-ва година. Било е "гореща война" тогава в Европа. Сега има "хибридна война", особено след BREXIT, а това означава използването на хуманен геноцид. В последните 10 години ПП"ГЕРБ" усърдно изпълнява правителствената "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД" - 1988. А там е отбелязано: "VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид: 1. Юдаизмът, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи. ..."

В англия ще се борят с бедността, а у нас се борят с БЕДНИТЕ! Дори и тук, , в този сайт, много от пишещите обиждат, надсмиват се и се подиграват, ако някой по някакъв начин говори за бедността си. Отвратително е това, но то започва от най-високо ниво- смята се, че бедният е некадърен, а не че понякога просто е поставен в нечовешки условия.

20 години освен с бедността си, се боря и с тежко онкологично заболяване, документирано от ТЕЛК с 100% инвалидизация. В тези условия постоянно съм повтарял молитвата: "И НЕКА БЪЛГАРИЯ ДА Я ИМА ВЕЧНО", защото така Си ми Обещал. Така най-сетне вече доживях да видя изгрева на (на 20декември 2019 година) Новата Ера, ера в която Любовта към властта, се преобразува във ВЛАСТ НА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ (Петър Дънов).

Тежко и горко ти е Българийо, защото си пренаселена от продажни души. Но след 20 декември 2019 година започна навлизането в света на Новата Ера на Божествената Любов. В недрата на народа зрее трансмутираната любов към властта, във ВЛАСТ НА ЛЮБОВТА. А пряк Неин израз се виждат в акциите на прокуратурата, за въвеждане на месните закони - написаните в някакво си съответствие за спазване. Така, в течение на идващата пролет все повече ще се проявяват и *неписаните закони". Десетте Божи Заповеди ... са издялани върху каменни плочи и поради това са действащи само в един такъв свят, свят на робовладелство.

Ами то излиза че всеки пети е беден......баси капитализма !

Капитализъм: Любовна история / Capitalism: A Love Story (2009) “Капитализъм: Любовна история” е филм на Майкъл Мур. Филм за света, в който живеем, погледнат откъм американското ежедневие, доминирано от корпоративните интереси. И понеже тези интереси не са ограничени само до Съединените щати, моделът добре се повтаря навсякъде по света. М. Мур търси отговора на въпроса “Каква е цената на любовта към капитализма?”. Търси не само във Флинт, родния си град, но и в Ню Йорк, световния център на капитала. Мур посещава домовете на хора, чийто живот е преобърнат в условията на последната криза. Посещава или по-скоро опитва да посети централата на Дженерал мотърс. Опитва да зададе въпроси на юпитата на Уолстрийт. Това е филм, след който продължават въпросите, но отговор НЯМА. Няма отговор и обяснение, защо и ние толкова лесно се предадохме на чуждите модели, чужди представи, чужди взаимоотношения. Всички те са създадени да служат само на корпоративните субекти, по-общо КОРПОРАТОКРАЦИЯТА, но не и на ЧОВЕЧНОСТТА.

Напишете как е у нас. Ама обективно. С това правителство.

Това ли е новата опорна точка, англичаните обедняха, защото излязоха от Европейския съюз. Смешни сте, господа Соросоиди! Нашите циганки продължават да берят ягоди ТАМ. А 8 лири са някъде двайсетина лева. Заплащане за час работа!!! Също като у нас, в Европейска България...

По скоро путиноиди. Обедняли са от стоенето в ЕС. Мнооого бедни. Нямат пари за нова кола на всеки 3 години. Трябва на 4 да купуват.

Горките те! Ами да дойдат в Бг да ровят по кофите!

Аха. Лекар взимащ 6000 заплатс е беден щото другите взимали 10 000. Тъпня

Нищо, де, ти поне си умен. Критерият не е да взима 60% от средния доход, което си сметнал ти, а да получава с поне 60% по-малко, което значи максимум 4000 при 10 000 средно.

Я пак прочети какво съм написал и какво е написано в статията. Мнооого внимателно. И не е там въпроса с тълкуването ти а с това как изкарват БЕДЕН някой с достатъчни доходи да отиде на почивка за 2 седмици в Италия. Бедност бе.

60% по-малко: за твоя пример лекаря е 4000 в сравнение с 10000! Задачката е 11-12 годишни. Ти на колко си?

Като драпаха за ЕГейскияС и се надяваха на брюкселските педали, така ще е!!!

Да им се чуди човек на акъла на нашите "мераклии" какво още търсят там.

И не само там! Почти навсякъде по света, но само французите се изправиха срещу геноцида срещу народите.

Да свикват, не ги чака нищо добро, с оглед на нещата които сторили векове назад.

Провидение тъй да се каже, а? Може и да са си го заслужили, доста злини са направили... А ние защо така сме го закъсали, като сме един от най-толерантните народи на Земята. И евреите спасихме, и мюсюлманското малцинство не изклахме след освобождението, и робството никога не е било разпространено в България, дори когато сме били империя, защо тъй?

Петък след обяд не време за тежки теми, но ако подходим по весело бих коментирал неоспоримото доказателство че българите не се расисти: "От владението на три морета, си запазихме само Черно море" . Та на темата: как се покорява и владее тази територия межди трите морета? И ако се допиташ до англичаните за извършените зверства в миналото, искрено ще се мъчат да те убедят че са изнасяли прогрес и демокрация в колониите си. Нещо като американците в Близкия Изток - помагат на местното население. Историята на всяка държава корено се различава от историята за нея, в съседните и страни.

Всуе се мòрите, да триете Истината.