17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно някой се е пошегувал.

Евтиното излиза скъпо.

Поредната поръчкова статия и фалшива новина.

За качеството, което предлагат или по скоро пълната липса на такова, както зимните така и летните ни курорти дори са най-скъпите в Европа и света!!!

Ега ти еврейските сметки . 4 по 4 карти от 50 лева , на ден са 100 евро ... демек в статията е само за лифт и влек ?

1. Апартамент за 4 човека, с пълен пансион /евентуално/ - 200 лв нощувката по 5 = 1000 лв. 2. Лифт карти 65 лв за 4 човека за 5 дни = 1300 лв. 3. Бензин за колата и други глезотии - 200 лв Общо: 2500 лв за 4 скиора за 5 дни в ски курорт по избор - без наем на оборудване за ски, иначе го пиши 3000 лв..

Българските курорти са номер 1 в Света! Само дето нямат сняг, ама карай. Нали всичко е организирано перфектно за да те оберат до шушка без да се усетиш. Още от летището се започва!

Да, България е известна с най-евтините си зимни и летни курорти основно по две причини - евтин и некачествен алкохол и курволяк. Даже предлагам, туристическото ни лого да се промени и на него да има една бутилка алкохол и червена роза с формата на вагина, която турците премахнаха от тяхното лого.

И най-важното българина много обича да лъже и преувеличава, а европееца да вярва! Гледаш снимки на хотелите обработени с фотошоп, показали само лъскавите стаи, фоайето, някакви чудеса и вкусотии в ресторанта (които изобщо не се предлагат). Усмихнати българки, а те неговорещи български и английски матрьошки. Пълна лъжа и измама!

И въпреки, че са най-евтини, отново имаме проблеми с липсата на втори лифт в Банско, частни гори в Пампорово и лоша инфраструктура в Боровец!

Нито е евтино, нито има каквото и да е качество! Иначе никой нямаше да бъхти по 1300-1400 км на посока, за да се добере до читаво ски изживяване в Европата. Бих казал, че ме отвращават БГ ски-курортите - липса на каквато и да е инфраструктура, грозни постройки, кал и киша, нискокачествена акомодация (често и мръзнеш), храна - трагедия и недоразумение, цени в заведенията - направо безумни на фона на махленската кухня, съоръжения - идея нямам, как се движат повечето, стават само за скрап, писти - е тука е направо дъното - може би само на Банско са по-добри, но там ужасът е друг. БГ ски - nevermore!