"Фич": Великобритания ще влезе в дълбока рецесия

Рейтинговата агенция залага на възстановяване през 2024 г. до 1,8 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са се объркали тия, става въпрос за Русия, не за Англия, на;ли?

Това дето чака Раша е много по-страшно и дълготрайно. Не мисля че ще ти е до ехидничене.

чакам и ще ще ще Русия да падне и фалира вече 20 години по 5 пъти наден ама по телевизора и в кръчмата на бай-ганьо.Докато чакам целият колетивен тенекиен запад се самоуби и го пуснаха по надолнището.

твърдят че са фи предупредили за възможен режим на тока . всеки ден - 3 часа. След като видях днес как рашките кръцнаха тока на укронацистите и на датският остров не ми се мисли ако решат да се заемат с Англия. Все пак основните ърасета за електроенергия е под водата.

Е , ако рашките се заемат с Англия ще означава единствено изчегъртването на пРассия от глобуса :)))

Е те пробваха преди Наполеон, след тях французите и немците се пробваха.. Ама русия още си седи където е.. И там режим на тока и газта няма да има.. Всъщност, ходжа премиер също скоро няма да имат.. Та не знам кой с каво ще изчегърта, ама тия розовобузестине освен че си утрепаха принцесата за да може пръча да се хОжени, скоро май нещо грандиозно не са правили.. Е освен да пратят външна министърка дето се излага с географията си..

ти наистина не знаеш какво говориш, по-добре не се обаждай!

Аз знам, че и съм живял в Англия! Я бе англофон намазан, кажи кмет на лондон какъв е? И защо Нотинг Хил е пълно с чаршафосани нинджи.. Смешник!

Ти глей ко ста'а в еврогейския "съюз"! Дойче банк и Кредит суиз са набълбукани с токсични активи за един куп трилиони евро! Двете красавици гръмват и "акрополис адио"....

А пРассия отдавна изгърмя от към икономика та какво те грее в случаят ?

Я пак.. Щото те имат 20% дълг към брутен вътрешен продукт. А още тази зима в европа ще има бунтове.. В българия ще сме наеб@ни както винаги, но кой му пука ние сме свикнали.. Всъщност , от сега лихвените проценти по заемите скочиха.. А инфлацията мина 12%..

Тръс Тръс ще ги изтръска убаво тия дебили

По важното е какъв ще е режима на тока и колко стотин хиляди ще умрат по домовете си от студ тази зима

За разлика от как в пРассия , николко вата , в Англия ще се оправят , не ги мисли .

Тези от агенция Фич давот по-точни прогнози от другите.

Ще им вдигна лшхвите на бледоликити.Дрън дрън. Ние откога сме на по високи лихви от техните очаквани нива.И защо ли?Заради тези мумии където са ни слажили в рискови държави.То не може само да лежиш,да пърдиш ,да крадеш и емигрантите да работят.Препарирания им принц даде началото на "възхода"им.

Бе има ли още банки бре??

Оппааа ..щом лихвата на британската централна банка ще се качи до 5% догодина,ми те са тръгнали по пътя на КТБ бре?? А какво ли ще стане у нас? Време е да стана финансов министър...знаете,че имам БОГАТ ОПИТ В НАНКОВОТО ДЕЛО:))

Путин е платил на Фич да пишат неистини.

Цял свят влиза в дълбока рецесия. 2008 ма ще е приятен спомен...

мизерията е тяхно бъдеще

Като не можеш да грабиш от цял свят и идва краят

как е рейтингът на раша. Имат яка миграция.

Как е на България ? Има ли емитиране пак на няколко стотин милиона дълг ?

отвсякъде руска реч и скимтящи пред рашкото посолство да им удължат визите.

"Фич" веднага да бъде обявен за пропутинска фирма! Да живей нашето момиче Лиз Тръс, тя е типичен европейски лидер. Не знае кои страни са в Европа и кои не, но е готова да води срещу Русия ядрена война.....

Само да не удари Африка погрешка

Да влизат у въобше да не излизат.

А България,кога ще излезе от блотото....какво ни занимавате с тези които никога не са ни мислили доброто.....

Палячо заради един британски министър председател живееш в България Щото Русия е искала да ни закрие на Берлинския конгрес и да ни върне на османлиите Май не си много по историята а?

Ти хлопа тролската дъска.

Когато лъжеш много, устата ти се изрива и ти окапват зъбите ... Също като пикаеш върху жиците, започва да ти пари на мозъка и да ти присвяткват очите!

Е айде да не отваряме приказка, че точно Чърчил е искал от България да не остане нищо цяло. Та не знам как са ни отстъпили та другаря Сталин, но такива са фактите. Щото ако бе минало на Чърчил на неговата, сега щеше да говориш гръцки или турски. Също така англичаните продават на турците по време на рускотурската война модерни оръжия за да надделеят, и отново оръжие в балканската война срещу нас! Та руснаците знаем, че не стават ама от де реши че англичаните ни обичат? Да не си брал ягоди там и спал по фургоните че си ги залюбил толкова? Плюс това те си убиха принцесата, която цял свят обича.. За поразиите им в ЮАР, Централна Африка или Индия да не говорим..

Признавам си.....винаги съм изпитвал удоволствие когато им е гадно на тия пияни свине !

Методиев Борисов но без орехи. Тъпа та дрънка. Целият 'цивилизован' Запад си има по един Бойко Тръс.

Отново за “високия стандарт” и дето “Запада” нямало да усети криза? Какво става с палячовците тук във форума? Таймер за душа дадоха ли ви?

АМИ ЧЕ ТО РУСИЯ СИ Е ПОСТОЯННО В РЕЦЕСИЯ...ГОЛЯМА РАБОТА! Я ПУТИН КОЛКО ГО ХАРЕСВАТ , ЦЕЛИ 22 год. УПРАВЛЯВА.

Не ги бърка!Да му мислят англичаните.

Ингилизите, щеше да е Ок. Всичките правят на слепи какво се случва на американските борси от месеци. До тук -55 трлн. $.

Смех. Репортажи от дир.бг сравнени. Русия понася отлично санкциите с 20% свиване на икономиката. Много добре е. Супер е даже. Има малко инфлация от 200%, но нищо страшно. Русия надминава всички очаквания и има огромен потенциал. През 2023 и 2024 до 2027 очакваме с 5-10% свиване годишно. Близо 5% от населението избяга само за 7 месеца. Обаче е супер. Водка има за всички милиардери. Великобритания ще колабира. Има шанс за 1% рецесия. Настава армагедон. Безработицата ще скочи с 2 промила, пазара на коли ще се свие с 5 дачии ужас. Иде хипер инфлация от 3%. През 2024 ще има сериозен ръст. Сериозен ама сравнен с Япония след втората световна или Китай през 2005 си е нищожен.

Какво е дс бъдеш зсблудрна офцЪ?!

Колко българи берат ягоди и садят пипер в Русия? А колко във Великобритания? Що никой не ходи в богата и щедра Русия а? Дали щото ватниците са по бедни от църковни мишки..... Аман от пропаганда и лъжи.

ВИЖ В ОГЛЕДАЛОТО....

Selling England by the Pound - някои са го прозряли още 1973-а …

Те ще се оправят и сами! Нали затова напуснаха ЕС, за да са самостоярелни инезависими от всякъде? Ако пък си променят мнението, ЕС няма да ги върне от ново кандидатстване и чакане на опашката. Нека сами си решават за къде са тръгнали и къде искат да стигнат.

Как ще стане това?

не е рецесия,а есенно-зимна депресия,в съседната статия има съвети как да се излезе от нея;)

СЕГА МАСОВО ЩЕ БЯГАТ КЪМ РУСИЯ И БЕЛАРУС....НАЙ-СТАБИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА , А КИМ НЯМА ДА ГИ ПУСКА, ЧЕ ТАМ Е ПРОСПЕРИТЕТА И ТОЙ СИ ГО ПАЗИ!

Много остроумно......а защо изпадат в дълбока рецесия като са цъфнали и вързали ?

И В РЕЦЕСИЯ, ПАК ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ ОТ РУСНАЦИТЕ И ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ТУЙ Е ПОЛОЖЕНИЕТО.... ТЪЖНО , НО ФАКТ.

Само те?!

И дано и да не излезнат тия боклуци. Без Великобритания планетата ще стане едно много по-добро място. Може и да не е рецесия, но пак да потънат.

От теб лъха на злоба и безпомощност бе руски боклук!

НО АНГЛО ИЛЮМИТАТСКАТА СГАН СКОРО ЯКО ЩЕ ЛАПА ДРЪЯЦЕТО!

От теб лъха любов към пакитата и английските гейтаци !

НОВИНАТА НЕ Е РУСКА ПРОПАГАНДА :))) ....

Те са в рецесия от година и половина. Затова бегах от там. Даже некакви тамошни цигани на чекинга не ми даваха да излетя от Хитроу, че не съм бил ваксен. Аз им показах , че съм боледувал преди по-малко от 6 месеца от ковид. Един час се разправахме с два екипа цигани, накрая дойде една цицеста кака , та с нея се разбрахме.

ЧЕРНИЛКИ И ГНУСНИ ПАКИСТАНЦИ, БЕЛИ НЕ ВИДЯХ НИКЪДЕ, ОСВЕН В ГРИНУИЧ! ТЪЖНА И ПЕЧАЛНА КАРТИНКА!

Абе не беше ли Русия? Щеше да се разпада, пък то Шотландия иска референдум да се маха от Великобритания. Щеше да гладуват пък то английските супермаркети празни. Интересно какво казва английското разузнаване на за руските войски, дето си изхарчили ракетите ами за Великобритания.

Нема се притеснявате. Са колективнио Запад ке победи Русията и че си земат безплатно всичкото ресурси. Укрите ще са новата Германия, ше са икономически лидер и гордо ще веят знамето на Бандера. САЩ ще си решат петролните проблеми и ще запушат рецесията. България ке тръгне млеко по реките. А у Софията че сменат статуята у центъро с нова на Фон дер Лайнен. А на местото на мавзолея ще дигнат голяма статуя на Шваб и редовно ще се правят ЛГБТКЮ паради.

С това просълзи едни 7-8% от обществото..т е генно сбърканите

ОБИКНОВЕНИ ЗОМБИТА СМЕ!