5 начина да повишим продуктивността в хоум офиса

Свидетели сме на един от най-големите експерименти с начина ни работа

Обратно в новината

Коментари - 5 начина да повишим продуктивността в хоум офиса | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви го цопна в устичките с тия изсмукани от пръстите статии. Отлична ми е продуктивността в хоум офис.

Начинът е да захвърлим маските и да си излезнем от къщите, като заплюем отрепките, които ни натрапиха измамата ковид. Но докато Сорос е фактор очаквайте и задължителни ваксини с кой знае какви ефекти върху здравето. Онези, които ни натрапват толерантности ни натрапиха и хоум офисите, защото ги търпим.

Повече от година работя само у дома. Мога да ви кажа, че ако сте "мъгла" и само скатавате, в къщи няма да свършите нищо, независимо от всичко друго. При мен се получава обратното, започвам по-рано и приключвам по-късно. Реално работя с 20-30% повече отколкото като съм в офиса.

Интересно е като повишим продуктивността , това как се отразява на заплатата ??? Цял живот мерите, опримизирате. Бяхме актив на компанията, сега сме разход... ресурс. Нещо като въглищата.. Всичко е в мотивацията, а статиите по въпроса.. не ми пука.

По принцип откакто сме хоум офис вдигнахме оборотите по 10. Няма го офисния шум, праха, умората, разсейващите фактори.

На мен ми дойде дюшеш хоумофиса и не само на мен, по-спокойно е, по-тихо и имам 2 часа лично време повече, което убивам иначе в път. Като изключим това - с останалото няма как да не се съглася.