30% спад на производството на ток от ВЕЦ

Водноелектрическата енергия е най-ефективната за момента, която хората могат да използват, смята Боян Кършаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където работят ВЕЦовете язовирите са празни Правете АЕЦ Козлодуй ако беше направен сега щеше да има вода и ток в изобилие

Да се вържат всички зелени и еко към спрените ВЕЦ. И сега какво стана с екологичната електроенергия? Май май мръсните тец и опасните аец покриват нуждите на спрените вец. Министъра на околната среда да разпореди слънцето да свети и вятъра да духа.

Престъпление е да се източват язовирите за питейна вода, за производство на скъп ток от ВЕЦ овете. От това единствено имат полза тарикатите собственици на централите.

''Водноелектрическата енергия е най-ефективната за момента, която хората могат да използват...'' Големия въпрос е ЗА КОГО? Не и за потребителите ,които я плащат по 80ст /квт .ч и после са на воден режим.

иксперт даси навие дипломото идая пъфне тойзнай къде! щото вода като нема за домакинствата и обществото даже и да падне бибитка нема да има!

Интересно не е ли нормално през зимата да има намаление на производството на ток от ВЕЦ? Може би изключение ПАВЕЦ Чаира, която да подкрепя недостигащи мощности през зимата?

с телефон заврян в лицето на детето ли трябва да се съобщават такива новини?

Ако не спрат ВЕЦ-а на яз. Камчия, лятото Слънчака и Бургас са на режим!!

да не би да копаят биткойни,един ВЕЦ е идеалното разрешение,нямат хващане

Има и спад в общото електропроизводство заради топлата зима.

ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ... ДА ЧАКАМЕ ТОК ОТ ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ...ЧЕТИРИ БЛОКА НА АЕЦ ЗАТВОРИХМЕ,ЗАЩОТО ПРЕЧЕЛИ НА ОНИЯ,ДЕТО НИ КОМАНДВАТ,СЕГА И БАЛКАНСКИ ПОТОК ИМ ПРЕЧИ-ИЗОБЩО НИЕ,НАСЕЛЕНИЕТА НА БЪЛГАРИЯ ИМ ПРЕЧИМ! КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТУКА?

ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ. ДА СЕ ТЮХКАМЕ ДА ПИЕМ ЛИ РАДИОАКТИВНИ ВОДИ И ДА ИЗБИВАМЕ РИБАТА В ДУНАВА ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА НИ Е ЕФТИН ТОКА. А ДЕЦАТА НИ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. НАЛИ Е ВАЖНО ДА ИМА ПАРИ ЗА РАКИЯ НА МАСАТА!!! КОЙ ВИ ДОКАРА ДО ТОВА УМСТВЕНО НИВО !!!! ПРЕЗ ДЕН ТРЕСЕ Я В РУМЪНИЯ, Я В ТУРЦИЯ, АМА ВИЖДАШ ЛИ - НАС ЩЕ НИ ПРЕСКОЧИ !!!

Те и златните проводници са най-добрите, но не се ползват навсякъде нали?