30% спад на производството на ток от ВЕЦ

Водноелектрическата енергия е най-ефективната за момента, която хората могат да използват, смята Боян Кършаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и златните проводници са най-добрите, но не се ползват навсякъде нали?

ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ... ДА ЧАКАМЕ ТОК ОТ ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ...ЧЕТИРИ БЛОКА НА АЕЦ ЗАТВОРИХМЕ,ЗАЩОТО ПРЕЧЕЛИ НА ОНИЯ,ДЕТО НИ КОМАНДВАТ,СЕГА И БАЛКАНСКИ ПОТОК ИМ ПРЕЧИ-ИЗОБЩО НИЕ,НАСЕЛЕНИЕТА НА БЪЛГАРИЯ ИМ ПРЕЧИМ! КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТУКА?

Има и спад в общото електропроизводство заради топлата зима.

да не би да копаят биткойни,един ВЕЦ е идеалното разрешение,нямат хващане

ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ. ДА СЕ ТЮХКАМЕ ДА ПИЕМ ЛИ РАДИОАКТИВНИ ВОДИ И ДА ИЗБИВАМЕ РИБАТА В ДУНАВА ЗАЩОТО ИСКАМЕ ДА НИ Е ЕФТИН ТОКА. А ДЕЦАТА НИ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ. НАЛИ Е ВАЖНО ДА ИМА ПАРИ ЗА РАКИЯ НА МАСАТА!!! КОЙ ВИ ДОКАРА ДО ТОВА УМСТВЕНО НИВО !!!! ПРЕЗ ДЕН ТРЕСЕ Я В РУМЪНИЯ, Я В ТУРЦИЯ, АМА ВИЖДАШ ЛИ - НАС ЩЕ НИ ПРЕСКОЧИ !!!

Ако не спрат ВЕЦ-а на яз. Камчия, лятото Слънчака и Бургас са на режим!!

с телефон заврян в лицето на детето ли трябва да се съобщават такива новини?

Интересно не е ли нормално през зимата да има намаление на производството на ток от ВЕЦ? Може би изключение ПАВЕЦ Чаира, която да подкрепя недостигащи мощности през зимата?

иксперт даси навие дипломото идая пъфне тойзнай къде! щото вода като нема за домакинствата и обществото даже и да падне бибитка нема да има!

''Водноелектрическата енергия е най-ефективната за момента, която хората могат да използват...'' Големия въпрос е ЗА КОГО? Не и за потребителите ,които я плащат по 80ст /квт .ч и после са на воден режим.

Престъпление е да се източват язовирите за питейна вода, за производство на скъп ток от ВЕЦ овете. От това единствено имат полза тарикатите собственици на централите.

Да се вържат всички зелени и еко към спрените ВЕЦ. И сега какво стана с екологичната електроенергия? Май май мръсните тец и опасните аец покриват нуждите на спрените вец. Министъра на околната среда да разпореди слънцето да свети и вятъра да духа.

Където работят ВЕЦовете язовирите са празни Правете АЕЦ Козлодуй ако беше направен сега щеше да има вода и ток в изобилие