Коментари - 2022 година - рекордна в потреблението на въглища | Бизнес.dir.bg
назад

2022 година - рекордна в потреблението на въглища

Сушата по места сви добива на енергия от водата; атомните електроцентрали произвеждаха малко, особено в Европа, констатира МАЕ

Обратно в новината

Коментари - 2022 година - рекордна в потреблението на въглища | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нишу германско копиле може да си затвори АЕЦ-а за да кара сега на кюмур!!!@!!@!!!!!! и да вика че ще става все по-зелено...

Те германските въглища са зелени , само нашите са лоши

Тая игра "да спася света" всъщност никога не е играна, освен може би на някоя детска площадка от всеоще непокварени деца. Играна е играта "хайде да печеля пари, докато баламосвам тия простаци , че спасявам света". Или играта "да ви го завирам отзад , пък вие да си мислите че ви спасявам".

След време на Путин ще се вдигне паметник в Брюксел.

Зелените са по-неспособни и от комунистите. Те поне строяха атомни централи и не ни надуваха главите за климатична криза насред зима. .

парите ми са само във зилено,зилено...."-У.ф.д.Л.;)

От зелен преход стана кафяво-черен. Слава Кокаине.

Ега си зелената енергия. Закриха АЕЦ, с нула въглеродни емисии, и сега горят дърва и въглища, че пушек се вдига.

Ха,ха на им зелена сделка на гейовете

Обаче са "зелени"

Еврейската измама- зелената сделка отиде в канала. Сега на кого , ще продават квоти?

Имаше една приказка за подобни случаи. Пътят към ада е послан с добри намерения. Та, уж доброто намерение да "соасим света" /все едно нокъта ми да тръгне да ме спасява/, лека полека се превръща в пълен фар и върви в коренно противоложна посока. :-) Не че инзачално не беше ясно, че борнрбата за намаляване на въглеродният диоксид е един голям фарс.

Както я подкараха - да, беше ясно че е далавера при това убийствена за икономиката. Но принципно задачата беша абсолютно решима. Просто трилионите дадени за перки и проч дивотии можеха да се налеят в ядреня и термоядрена енергетика. И до сега да е овладян и ядрения синтез. И при положение че имаш море евтина и чиста енергия можеш да рециклираш и преработваш всякакви отпадъци че и да събираш СО2 буквално от въздуха (ако някой луд реши да го прави). А, с перки и соларки които не могат даже да върнат енергията похабена за построяването и рециклирането им (което си личи по цената на енергията)..... за никаква екология не можем и да говорим. И за индустрия и следователно и за нормален живот трябва да забравим.