От днес до края на април УниКредит Булбанк ще предлага ипотечните си заеми при преференциални условия .
Лихвените равнища, при които УниКредит Булбанк ще предлага ипотечните си заеми, започват от 6% годишно за първата година.
Клиентите, купуващи първи дом, могат да избират между два варианта на погасителен план. Например за кредит в евро със срок над 10 години може да се избира между два варианта:  плащане на 6.15% плаваща лихва през първата година и 8.15% плаваща лихва за останалия период или  плащане на 7.75% годишно плаваща лихва за целия период на заема.
Съществено облекчение за клиентите, които изплащат редовно заема е, и, че банката ще възстанови 13-та вноска в пълния й размер, ако предишните 12 са били направени акуратно.
Допълнително предимство за клиентите на УниКредит Булбанк е специалната програма “Сподели и спести”. Всеки кредитополучател, довел нов клиент, който усвои заем, може да спести до едно лихвено плащане.
Няма ограничение за броя на доведените клиенти.
Една от интересните новости обаче, която ще улесни клиентите на банката при избора им на нов дом, е, че всеки клиент, още преди да е кандидатствал за кредит и да представил каквито и да било документи, ще знае на какво финансиране ще може да разчита от банката.