Коментари - Мика Зайкова: ЕК с 43 забележки по Плана на България, енергетиката е направена на кайма | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атанас Пеканов, служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства. Подготвил и изпратил Плана за възстановяване и устойчивост. ЧЕСТИТО!

Боже тая жена съвсем се побърка, от гражданската авиация и летището в Пловдив, до енергетиката и .... Моля, оставете бабето на мира, стига сте и слагали думи в устата, че ситуацията изглежда абсолютно комична а всъщност е отчайващо безнадеждна!

Амчи тоя план не го ли прави служебното правителство ?

ЗАРАДИ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НА НАВЕДЕНИ И ЧАКАЩИ ПОМОЩИ ЩЕ НИ ЕВАТ ОЩЕ 1000 ГОДИНИ ...... СЕГА ГО ЯДЕМ ЗЕЛЕНИЯ УТРЕ ТЪМНО ЗЕЛЕНИЯ ПОСЛЕ ЧЕРВЕНИЯ ..... НЕМА ДА ПЛАШИТЕ НЯМА ПО-ЗДРАВ И ИЗДРЪЖЛИВ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ГЪЗ!!!!

Експерти, президента ги е избирал и назначаваш. Маладец!

Ето защо са заложили 12 милиарда да теглят догодина!!!! Ами да ЗНАЯТ ,че няма да получат от ЕС!

Правителството на фат.мака върна България 10 г. назад, Ще ги съдят за съсипването на България ... Новите МОШЕНИЦИ и абсолютни некадърници ,които се готвят ,да поемат власта ,ще ни довършат окончателно ... ДО ТОВА ДОВЕДЕ МЕТЕЖА НА РАДЕВ !!!.

Критичните бележки по първата представена редакция са нещо нормално, необходимо и в никакъв случай не неочаквано. Просто етап от работата. Проблем е само краткото време до края на годината.

БАБА МИКА!!!

Киро и Асен писаха плана, сега да се оправят

Музика ! …и Сега - Още ли ще се “чудим” Сме ли ЗА РеИнженеринга+НовияНюрнбергски, Хора ?!

Само толкоз

ЕС-сср не дава просто ей така милиарди, без да са сигурни, че пак при тях ще се върнат, но вече ще сме направили каквото те искат срещу тези пари ... а Западна Европа със сигурност не мисли за нашето добруване, а за тяхното собствено - те ще произвеждат, те ще печелят, а ние ще консумираме. КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ, КОЙТО НЕ - ЩЕ ГО ОБЯСНЯ КАТО ЗА МАЛОУМНИ - ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА Е ОПИТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА КОЛОНИАЛНОТО МИНАЛО, КОГАТО ЧЕРНИТЕ И РОБИТЕ ЩЕ РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ САМО СРЕЩУ НЕНУЖНИ ОБЕЩАНИЯ ЗА ДРЪНКУЛКИ, ИЗМИСЛЕНИ В ЕВРОПА, ОТ КОИТО РЕАЛНО НЯМА НУЖДА!

Къде е Мун.чо бе ?? Мая Божкова ,щяла да поеме Министерството на икономиката ,за да оправи плана ..Заместник ще и бъде всезнаещият експерт Бабукян ...

..и Така - Четиридесет И Три пътиииии … :-)))))))

Ще го оправят, не бери грижи. Ако беше оставен плана на ГЕРБ, щеше да има само една забележка, а именно "Некадърност, некадърност, некадърност"

Няма проблем. Има мощни протестъри. ПП да ги прати в Брюксел и с подвиквания „Оставка! Мутри вън!“ ще минат два плана..

Новите направо тъпчат милиардите в офшорки.

Ама какъв ГЕРБ ..ДПС…БСП ..НФСБ …атака Възраждане ..и т.н., Колега ! - те АбсолютноВсичките СА В кюпа !

20 години ще са необходими на България за да се справи с щетите от управлението на хунтата на Радев!

Злоба, злоба, злоба!

…което Отново Ни адресира ЗА Глобалност в Действията Ни ! (в случая Collection )

И още в Брюксел се говори, че няма да видим и едно евро по плана, ако не пуснем Македония Макрон натискал за това

Ама не е сигурно за плана на герб , нали, сега почтените да си го оправят

Какъв Брилянтен Момент ! (…ЗА нещото което Отдавна Ни поподръчквааааам ;-)

Ми нормално. Зле скалъпен план от неуки и бездарни кукли на конци. Обречени сме. Да бяха платили на някое независимо швейцарски бюро да го направи. Поне щеше да е професионално.

ДА ГИ ДАДАТ НА МАКЕТАТА .... ФРЕНСКИ ПЕДАЛИ

Плътна завеса и пълно мълчание по темата, Мика предаде четата

Това е резултата, като пишлемета се вземат на сериозно и пишат планове.... Външната министърка е на 20 години. Смятайте какво да очакваме.... Смехурковци. На наш гръб.

Ти защо се съмняваш в експертизата на харвардците, те го писаха

Те да не са изпратили плана Рашков и БСП а не този за възстановяване?

Добро Е Момичето ! (…та и Добре прави театро на Правачите-на-“нашто”театро ;-)

То и без туй тия пари нямаше да стигнат нито до мен, нито до теб

Ми нали вие махнате плана на Бойко и въведохте ваш,като по шукаритетен ,ма скумрио чалгарска ? Тепърва ще го ядете дебелия от Ек щото сте банда некадърни демагози ,лаладжии и престъпници,особенно четворната ви коалиция!

Бюджета отиде на кино, в него беше заложено пари от плана

Незнам да се смея ли или да лова света.

Хехехе,…….къде си бе пъпчив мушморок сега вече ще е ХоХоХо

коги Харвард пише планове....

Дааа, хората нашият Мадуро много държаха да променят плана и особено частта - ЕНЕРГЕТИКА! Чисто лобистки предложения за фотоволтаични централи за над 1 милиард, реновиране за милиарди на ПАВЕЦ(оценени като НЕефективни и изоставени още по СОЦ-а) и др. Г-да мадурчовци, всички държави ВЕЧЕ представиха и им одобриха плановете. Всички одитори сега ще работят САМО по нашият план и ще ви скъсат шушоните. Така, че, ако мислите да получим нещо от ЕС си стегнете шибаните задници и РАБОТЕТЕ, и спрете да ни баламосвате с - 'БОЙКО Е ВИНОВЕН'

Ама нали трябва всичко да разваляме,чегъртаме,подменяме,съсипваме....!? Затова ги избрахме,да ни разкатаят тия смешници!

Срок за получаване на парите 2026.С други думи :Докато сте вие на власт пари нема. Лека вечер.

Демек, не пускате Македония, на ви сега! Това са нашите "съюзници и приятели"! С тези "приятели" нямаме нужда от врахове.

На Прокопи не мина номера.....

Докога ще я показвате тази дърта мумия то да те е гнус да я гледаш а и плаши децата с вида си с тези виснали кожи Чалгарката заикова

Изтеглят от пазара електромобилите, които Кирил Петков искаше да внася у нас Припомняме, че докато беше служебен министър на икономиката Кирил Петков подписа инвестиционен проект с E.Go и обяви, че у нас се поставя едно ново начало на инвестициите. Малките електрически автомобили E.Go имат огромен проблем и трябва да изтеглят произведените си превозни средства от юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица повреди в колите, пише немското издание

Демек ,нашия протестърско фатмашко чалгарски план и за чеп за зеле не става,оказва се че ЕК не са само лезбийките Клеър Дейли и кучката Йо ,а има и счетоводители дето като теглиха калема накрая на сметките, ни казаха този план да го заврем отзад в ауспуха на Фатмака,Рашков,Бойкикев,Славуца и Минеков! Е как държавите в цяла Европа ,барабар с Бойко сколасаха до април с плановете,само вие пак осрахте пейзажа?

Герб ги молеха да пуснат плана по рано ама не:влачиха го до края.Сега са празници Коледа Нова година...пишете го че пари няма да видим.Сега почва отрезвяването.А управляват от едва 7 месеца.По делата или по скоро по безделието ще ги познаете.Думите нищо не струват ако след тях не следват дела.

Да отиват в Банкя и да ударят едно коляно Бойко е милостив Ще им помогне

Много хора вече се замислят . Тези, които могат де. Картинката тамън се оформи и я осраха.

Димитър Манолов от подкрепа преди време викаше за плана, и тия дето го писаха, само където не били написали и първите имена на олигарсите в сектор енергетика и се оказа прав