Коментари - Мика Зайкова: ЕК с 43 забележки по Плана на България, енергетиката е направена на кайма | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ебат ли ви у дупето сега хаха

Специалисти по управление.Има по чегъртане и те могат да направят само кайма.Очаква се повишение на цените на цялата кайма.

По- лесно е да се дърпат заеми

Краденето на европейски пари се отлага!

Идват февруарските сметки за ток и вода, при това ще са напълно заслужени. Виж за кой гласува бе .

Няма оправия с енергетиката, докато се управлява от "икономисти", юристи и баничари, както и от политици, също нищо не разбиращи от енергетика.

Браво на баба Зайка. Истинска синдикална фурия. Като нищо ще оглави въстанието срещу асан и киро.

Здравейте отново. От самото начало казвах, че малкият пеканчо и за чеп не става. Както и цялата сган на зеления чорап. Сега светна ли ви какво ви се готви. Ако все още се чудите какво става с Труд , защо психясалия минеков се прави на милиционер и заплашва Герб, а дамаджаната бърза да си развърже ръцете с промени в текстовете за действията на мвр при протести и безредици. Страшно ще става, скъпи сънародници.

То ако ставаше нещо от тях, нямаше да си оставят бизнесите си и тръгнат да стават министри

Това лайно,Виенският възпитаник,на който първата му работа беше вицепремиер,нали беше много компетентен и кадърен?!Същите ще бъдат и командата на Кирчо &Кокорчо!

Какво се пените? Какви мислите, че са забележките? От сорта да затворим мина за въглища не 2030, а 2025та или да затворим тец не 2035,а 2030та.Ако си мислите, че са за благото на България тези забележки....

Няма страшно "гербаджийския" план е бил с 44 забележки, благодарение на другаря Радев и служебните му , както се вижда некадърници забележките са с една по малко. Чакаме "почтените " гений да се изкажат, защото и те бяха от отбора на некомпетентните.

Спираме вноските към ЕС и започваме да инвестираме в полза на България.

Нали????!!!! Гениално!!!!!! Как не сме се сетили досега??!!!!

какво продължаваме да търсим в ЕС не е много ясно

Първо търсим 12 милиарда евра за крадене (питай Кирчо и кокорчо), второ трърсим работа (питай тези които работят там), а аз като програмист търся проекти по които да работя от БГ.

Първите 43 крошета от баба Мика за Канадеца с любимата за нашите жени приятна усмивка :-))!! Това не е фактор за капацитет в политиката !! Рано е още да даваме оценки преди старта на правителството !!

По това да разберете колко са компетентни. Половин година го работиха и накрая недоносче. Прехваления Пеканов да си завре дипломата знаете къде.

И сега какво, Кирчо лъжеца и Асанчо крадеца един пари не могат да вземат, които се отпускат при облекчени условия, как ще направят нулева корупция?

Служебните слуги на Радев нали го писаха цяло лято и половин есен, "за да го изпипат"?

Споко, мунчо ще ви грее с благи думи, шъ ви свири на китара, шъ ви пее “широка страна моя родная…” а деса псрцалеса ще играе хора и шъ друса кьочеци

Крим е руски, скоро и Украйна ще е руска, а ако слушате и България ще стане руска и ще се отебете прошляци шибани.

Стой си в Америка

ЕС няма да даде едно евро на комунистите!

Биби е комунист

На него бая пари дадоха.. Май, че ББ е комунист, е истина само в твоята глава.

В такива случаи си спомням какво каза мис Нюланд - Fuck the EU !

Така каза

Пудела Киро да забрави за премиерствуването, защото го чака затвор за документно престъпление с цел лична облага, калинките дето щъкат около него да престанат да го обикалят със свалени гащи а да си намерят по надежден спонсор

Да ги спират! Ако ще ставаме роби като гърците, които ще пращат в затвор, защото не са съгласни с правила, които пряко касаят здравето им и това на децата им...никакви пари не могат да компенсират свободата и спокойствието ни!

Нищо не ти се разбира, идиоте! Каква Гърция е роб на ЕС? Та гърците свалиха кожата на ЕС и пак са по добре, не са селска държава, каквото бяха, с светска! Чети история, тъпако, излагаш се!

Отдавна трябваше да излезем от ЕС и НАТО. Наш истински съюзник е Русия

Мишо, мн си прост! Истински прост, закърмен простовато!

Къде го Янев, новия министър да каже нещо под носа си, къде го Радев да измучи, къде го бъдещия супер премиер да изцвъка нещо малоумно? Докога да ви чакаме!?

Стига с тая енергетика. Кажете ще има ли пари за македонския космонавт

Като спрат парите от ес , значи комунистите са на власт

Първияголям шамар за "новата власт"! За съжаление няма да е последен!

Цена на тока и газта скачат рязко през годината,за да има повече стинки от Европа,за "план възстановяване" Енергийната мафия в България не спи! Пък майната му народа,той и без това е разделен,в мислите си "на кого е Крим?"

Какъв друг да е Крим, като сега е руски, България също е руска…я тоже русский

Това е добре. Само че Мунчо е Бибчо от Банкя

Тъпите гербажии един план не можаха да направят. Занимаваха се с крадене и лъгане

Проспала си много… служебното на Радев си написа свой план и него внесе, а сега ЕС им каза, че са се объркали с краденето!

Къде е Славуцка? Нещо ми домъчня за този наркоман :)

стига сме се очерняли сами! да не би в ЕС да са нещо повече, напротив, видяхме ги тази година докъде стигнаха - заради зерената им поритика в кавички се повиши дпастично цената на тока и газа, и продължават в същия дух да се самопрострелват в краката... така ,че да си държим на нашите виждания, а не да клякаме на техните джендърски изисквания да си затворим ТЕЦ-евете, дори и блокове от АЕЦ-а/ нали затворихме 4 блока - чудо невиждано в света, здрави и работещи блоко ние затворихме по тяхно искане!/.. това е..никакво клякане през ЕС!

Крим е руски, венсеремус!

Мунчо е Биби

Какъв смешник си! От ЕС само взимаш, баланса към нас е ооложителен! Набий си го в червената кратуна. Само ползи имаме, неслучайно всички искат да са там, и Сърбия и Македония и Албания!

Ами тогава защо очерняхте Боце Тиквата? Или може само тия, дето на вас комунягите ви изнасят, а своите не давате да се барат, въпреки че очевидно са много по-зле от банкянския?

От 1944 година до сега България е управлявана от овчари, шивачи, пожарникари, фелдфебели, шофьори, стругари, сега се гласят да ни управляват техните семки, учили с крадените от нас пари в престижни университети… за Харвард таксата е $120 хиляди на семестър, за 8 семестъра е около $1000000 (един милион) , разглезените пичлемета на комунистическата номенклтура са научени не да работят, а да командуват..тежко ви плужеци, ще си платите за тъпотата

Е и какво предлагаш?

Четворната коалиция ще получи точно толкова пари от ЕС, кокото и тройната!

Оказва се, че държавата България няма капацитет да изготви план за въстановяване и устойчивост, защото от гербаджийската версия и от изпратената не става за нищо - реферат от кандидат студенти!

Бегай се оплачи на Мунчо :)

Мунчо е Биби от Банкя. И няма думата

Това е версията на "гениите" от служебното правителство! А проектът на ГЕРБ беше отхвърлен от служебното правителство и не е стигал в ЕК!

Може да сте гладни и да ви е студено, но няма драма :) И Крим е руски, венсеремус :)

Крим е руски. Целият свят го знае

Няма драма :)

Мунчо е Биби от Банкя

След споделеното въжделение на селския идиот че Крим е Руски, ще видим пари от ЕС през крив макарон!

Абе каун ти си готов и майка си да оправиш, само и само да си добре!

Бегай да врътнеш един анилингус на селския идиот, и не се обяснявай!

Украински е колкото Косово е сръбско.

За ГЕРБ и ББ са виновни тия, на власт преди тях и тия, на власт след тях. ГЕРБ само прибраха парите

На ГЕРБ отдавна да им бяха дали парите!

Спряха парите! Ами сега какво ще го правим македонския космонавт

Енергетиката е като пандемията - хитър трик да се краде в ОГРОМНИ размери !!! Жалко за хората. Тези , новите са същите Йес-ковци, просто са по-гладни. Така че, ще продължава краденето . И БГ след 4години ще е на път да бъде закрита - вероятно и продадена .

Орешарски не видя не милиарди, ами едно евро не видя, докато управляваше. Парите бягат от комунизма, това е правило, доказано във времето!

Кирчо и Кокорчо ще ви оправят! За10600 дни ;)

Парите от гей съюза са жълти стотинки, те тия 6 милиарда гербаджиите ги крадяха за има няма година. Така че по-добре да си запазим централите, при тия цени, само тецовете ще произвеждат ток за 6 милиарда годишно, който ще им продаваме. Като цяло гей съюза вече е вреден за нас - искат много повече, отколкото дават, а не с тази идея отидохме там.

Подкрепям с две ръце. На теб ли да пращам айбана на банковата ми сметка или друг ще ми превежда моята част от тия 6 милиарда.

Тези и за крадци не стават, сине! Едно евро няма да могат ни да докарат, ни да откраднат!

Къде са парите, дето Герб не ги откраднаха тази година, докато служебните управляваха? Та теглят заеми един след друг? Чел си ти дедовия във външната тоалетна.

ЕК с 43 забележки по Плана на България, енергетиката е направена на кайма Кирчо Почтеното - Да го духа енергетиката, продължаваме промяната, който не ме обича е "от мафията".

Гледах плана и гербаджийската версия и сегашната! На нищо не приличат! Гербаджиите и поради това не са искали да го изпратят! Явно няма кой да направи свестен план. Който се интересува може да ги види на сайта на министерски съвет!

Още от април се знаеше ,че идва Мунчо с неговите специалисти на власт. Та викаш Герб да му направят плана хахаха

Мунчо е Биби. И той си отиде

То е ясно че Т. Дончев е направил каквото е можал, криво ляво. Но щяха да му го приемат! На новите мошеници, ще им правят въртели до последно!

Това е наследството на ГЕРБ. Потоп навсякъде ....

Но кой изпрати преработен план? А???

Потота тъкмо сега идва!

и едни пари не могат да усвоят....Смях/!

Време е Мунчо да ги събере пак на консултации на тема: Как да лапаме от трите най-дългото безболезнено. Успех.