Западът се изправи срещу Пекин и по нова писта

"Партньорство за глобална инфраструктура" и "Глобална врата" срещу "Един пояс, един път"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия травестити да духат супата.Да чакат лоша зима,и да ходят при Путю и да му целуват ръка.

БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НЕ Е ОТВОРИЛА И ЕДНА ФАБРИКА за 20 години а е ликвидирала поне 20000.

Сириозно? Добре си бяхме при СССР викаш? Предпоследни в СИВ и само Албания по-бедна от нас.. и всичко благодарение на Матушката ти

Страхотни идеи, страхотни намерения! Китай трепери. И всичко това на Power Point.

Ти искаш кйтаец за шеф и Путин за любвник? Я се замисли заслужава ли си да предаваш Родината си за тези удоволствия?

Преливате вие от пусто в празно, а BASF се замисля да спре заводите, защото няма газ ...

Идиотите лидери на Г-7 и Зеленски на телевизора отзад... Китай ще ви сдъвче като малко дете солета бе имбецили.

Китай като беше с Рашата умираха от глад, САЩ ги върнаха между живите , сега се правят на отворени. САЩ спасиха СССР 2 СВ, Турция я направиха богата държава, Китай стана световна сила.. храни куче да те лае

тъпаците си мислят че не разбираме - целта е да се забавят икономиките на Китай, Индия, Русия...и да се използват максимално за собствено благоденствие...0

Щото Китай, Индия и Русия не ги знаем кво бяха преди 80г? Кочини

Истината е-още една печатница за долари.....

В това, което обявяват, че ще правят самопровъзгласилите се пъвеници от Г7 има няколко огормни (за тях) проблема: 1. Глобализацията работи за държави, като Китай и Индия, частично и като Русия. Понеже не разбираха това, когато я започваха, днес банкрутиращия запад е в безизходица - ресурсите са при руснаците, производството е в Китай, Индия и Южна Корея (кояо се ненавижда с Япония), а в американските и ерво хартийките все повече никой не вярва и те летят към хиперинфлационни нива неудържимо. 2. Тъй наречените иновации и наука. Господ е създал човека така, че когато той (Господ) даде някакво знание на хората то е за всички и отива до всички, независимо какво е решил англо-саксонския търговец. Освен това, хората на науката и техниката все повече не са съгласни с издевателствата на западния свят, а и няма и с какво значимо да им плащат - мисълта на докоснатите от Господ често не минава през стомаха, а е по-близо до духа. Предлагам на пъпчивите програмисчета в БГ да се замислят по този въпрос, ако искат да припознаваме труда им като наука и иновации, а не като занаят ! Най-добрите от тях отдавна са разбрали това за което пиша ... 3. Западът ще стоял магистрали и ще ръси иновации из бедните страни - притив Китай, против Русия... Тези страни са бедни, обаче защото същят този запад вече 300-400 години ги бомби, разрушава, завладява, ограбва избива цветът на тяхната нация и задушава по всякакъв начин тяхното развитие. КОЙ ЩЕ ВЯРВА НА ДОБРИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА САЩ И ЕС ? 4. Току що САЩ и ЕС си присвоиха (откраднаха) гаранционните ресурси на Русия, оставени при тях с цел използване на глобалните разплащателни системи. Китай, Русия, Индия, Бразилия и други вече изградиха своя такава система още 50-ина страни се присъединяват към нея. КОЙ ЩЕ ВЯРВА НА ДОБРИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА САЩ И ЕС ЗА ДА ИЗПОЛЗВАТ ТЯХНАТА ГЛОБАЛНА ИНФРАСТРУКТУРА ? Либия ? Ирак ? Саудитска арабия ? Венецуела ? Има и още много, но няма да ви отекчавам ...

глупости

Кое е глупост ? Това, което не ти харесва ли ?

Тя Русия още не са си показали оръжията..

Така казват винаги, после се оказва че щото нямат

"Който плаща - той поръчва музиката!", а сега вече е: "Който печата пари - той поръчва музиката!", понеже пари се печатат много по-лесно, отколкото се изкарват...

този на монитора - и той ли е от инвеститорите??? Имам чувството, че тези около масата са някак неуверени и излишно щастливи, но заедността винаги действа еуфорично и създава чувство на сигурност. Не мога да повярвам, че не им припарва под краката от време на време и имат належаща нужда един от друг. Много лъжат, много си вярват, много им е подредено и цветно, все още са заедно и затова се хилят щастливо по снимките.

Да не се месят, че ще видят нещо което не са виждали.

преди да се преминали в качествено друго агрегатно състояние на материята...

Ами бунтове ...

Западът е болен.... Кобилата рита като умира....

Яхнал съм Европа и я плющя като работничка от околовръстното

Западно-европейците се опитват да слагат някакви стени и прегради, санкции и подобни глупости между държавите. Но няма да успеят да спрат развитието и търговията между страни, които искат да се развиват. По-голямата част от човечеството като например Китай, Индия, Руската федерация, някои арабски страни, Африка, Южна Америка вече отказват да играят по свирката на шепа самозабравили се политици. Така че, който се опитва да пречи на развието на повечето страни просто накрая ще го издуха яко, от сблъсъка с реалността ще го заболи.

Западът се изправя, ама на колене, и то пред члена на шефа Байгън.

Ти на този съсухрен израстък член ли му викаш?

То този Запад все се изправя срещу нещо и срещу някого, а после другите били агресивни.

Трудно се пада от пиедестала и челната позиция. Никой не го прави без бой! Западните мушмороци са същите. Краят на Рим дойде! Варварите са пред вратите! Вашият край отдавна е предрешен, така както беше и този на Рим, в момента в който започна да пуска варвари на ключови позиции защото баш римляните или не стигаха или не бяха достатъчно талантливи. От години и десетилетия разчитате на варварите за почти всичко...да ви снабдяват с умове, с ресурси и на края да ви произвеждат и най дребният предмед. При вас не остана нищо освен маркетинга и вече, празните лозунги. Едно време, варварите пред портите на Рим предложиха да се разберат. Рим отказа. Последва пълното му опожарение и унощожение! Сега същите тези варвари правят Мерцедеси и гордо се наричат "цивилизованият свят" а Рим е една туристическа дестинация и нищо друго! Същото ви чака и вас! Всякаква преднидна каквото сте имали е почти изчезнала. Бавно но сигурно оставате една туристическа дестинация която продава единствено славата си от миналото.

Скоро един приятел си купи нова кола. Така де платил капаро, защото щяла да стане чак след година. Нямало чипове. Скоро освен чисто западната свинщина ще въведат и неща, за които уж критикуваха комунизма- цензура, следене, чакане за кола и т.н.

ами ние не чакаме ли платените самолети????

Главните участници във ВСВ, без Русия, са се сдушили и отново тероризират света.

Уау. “ Партньорството ще се съсредоточи върху инвестиции в "устойчива на климата инфраструктура", справяне с климатичната криза, подобряване на глобалната енергийна сигурност и цифровите технологии, подкрепяне на равенството между половете и инфраструктурата в здравеопазването. ” Та бившите колонизатори и тяхната перла в короната САЩ решиха … пичове и пички от второ и треторазрядни същества след като ви владяхме векове наред, някои от вас качвахме на кораби и продавахме като роби в далечни земи, грабихме ви природните ресурси, а през последните няколко години някои от вас млатихме с евро-атлантическата бухалка - решихме най-накрая да ви построим “устойчива на климата инфраструктура”, каквото и да означава това, и по тази инфраструктура устойчива само да е минал и един китаец а да не говорим за руснак, енергийно да ви осигурим но на първо място нас а покрай нас и вас, да ви цифровизираме ама само без Хуавей и други Шменти Капели китайски цифроваци, полово да ви разнообразим с LGBTQ+ защото това е светлото бъдеще на вашето общество и не на последно място и да ви спретнем супер-трупер здравна инфраструктура ама само да сте купили или взели даром ваксинки от Китай, Русия та и от Индия и Пакистан. Що бе джанъм чак сега се сетихте вие от евро-атлантическата кочина, че има един свят (огромен по население, територия и със завидни количества природни ресурси), който от векове му източвате природните ресурси а насреща или нищо не им давате или им давате жълти стотинки които и за комат хляб или купичка ориз не стигат? Нещо голям страх за собственото бъдеще витае из Г-7 и остатъците от лакеи в евро-атлантическата кочина, че да промотират някакъв си според мен скопен визионерски план за бъдещето на второразрядния и треторазрядния свят. А да попитам - ще построите ли отново Ирак и Либия, или ще я карате по старому - някой друг виновен е за тяхното деридже днес!? Идете на хой ВИЙ от Г-7 и евро-атлантико-натовизма. Там ви е мястото.

Тези изроди уплашиха стадото с Русия, яхнаха ЕС, и го плющят като долнопробна проститутка.

Спряха да купуват руски злато, а руснаците им спряха компонентите за производство на чипове. Иде зима, на гинеколожката мъжът и пак ще пусне вакси.. Нещо за откритите бИолаб в краЙна да кажат ?

ТОВА СА ПИОНКИТЕ НА ПСИХОПАТА ШВААБ, НАЗНАЧЕНИ ОТ НЕГО! ПО НЕГОВИ СОБСТВЕНИ ДУМИ! КРАЯТ ИМЕ БЛИЗО, А ТОВА СЪБИРАНЕ Е БИЛО СЪВСЕМ УДОБНО, ТОЗИ КРАЙ ДА ДОЙДЕ ПО-БЪРЗО, НО....НЯКОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА! ДАНО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ БЪДЕ ПО-ЧЕВРЪСТ!

1500000000000000000+++++++++++++++++++++

НИ Е СМЕ ЗАПАДЪТ!! ОНИЯ ТАМ АЗИАТСКИ ПРИМАТИ, ДЕТО С Е ЗДРАВИСВАТ С ЧАЛМИТЕ, ИНДИЙСКИТЕ МАНГАЛИ И С ОНЯ С ДРЪПНАТИТЕ ОЧИ СА ДРУГА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА, ВЪРВЕТЕ ТАМ, РУБЛЯЦИ!

Какъв запад си ти бе сополив педаал?

10+

с тия главни букви не спря да грухтиш, по-добре тегли един кредит и се разходи до Китай за видиш истината със собствени очи, ако имаш още такива. Няма да ти се прибира, както и на мен през 2018та не ми се прибираше. Иначе 7те гъ*ове трагично са закъснели с отговор на огромния световен проект "Един пояс един път". С цели две петилетки са назад и няма кой да им се върже на приказките, понеже няма как да си реализират глобалните порти и изпорти всякакви. Нямат ресурси да го направят, още по-зле и че са фатално закъснели с едни 10 годинки... Даже са и нагли като намекват че китайския проект бил непрозрачен, а техните щели да бъдат като момина сълза, направо ме разсмяха днес.

kakvo samo pokazvat tozi zelniski v tozi televizor da si e m vsitkite

Какво ще инвестираш ти бе като нямаш пари. Инвестира тоя дето има пари. Скоро ЕС и САЩ няма да има какво да ядат щели да инвестират. Да оставят инвестирането на хората с парите.

Платените русофилски тролчета като толкова харесвате Русия кво правите в България и във богатите европейски държави що не ходите в Русия? Нали там живота е песен заплатите са много високи няма безработица всичко е евтино там? Марш в Русия тогава идиоти!!!!!!! Много ми са смешни платените русофилски идиоти смея се с глас на простия им акъл! Уж ЕС и САЩ са лоши а защо масово хората ходят да живеят на запад даже много руснаци има който напуснат прекрасната богата Русия да ходят да живеят в бедния прогнил запад????? Сигурно щото хората не знаят колко прекрасно е в Русия????? Платени смешни копейки сте!!!!!!

В Русия живеят 3,5 милиона украинци, избягали от прелестите на фашистката демокрация.

Не съм трол, не съм и русофил! Просто ти си като тия от групата 7 - дрисльовци!

Стига квича бре.

МНОГО СЕ КЕФЯ ДДА ЧЕТА КАК ПРОПАДА ЗАПАДЪТ, ДОКАТО РУСИЯ ОБЯВИ СНОЩИ ФАЛИТ - ОТ 1918Г. ЧЕТЕНМ КАК ЗАГИВА ЗАПАДА, А РУСИЯ ФАЛИРА ЗА 2-РИ ПЪТ! СМЕШНИЦИИИ!

четеш и не разбираш

Няма да те разбере :)))))))))

Руснаците увеличиха пенсиите с 10%. На това ли му викаш фалит? Внимавай да не се задавиш от преждевременно злорадство!

Русия фалира! - Е и...???? Тури си го в рамка да те грее зимата :D

ЗИМАТА ПРОБЛЕМИ НЯМА ДА ИМАМ! АМА НА ТЕБ ТИ СПИРАТ РУБЛИТЕ, ЧЕ ФАЛИРА КОЧИНАТА!

Не е фалт когато кредиторът не приема плащане.

Г-7 са решили да извършат колективно сепуку, в знак на протест срещу Русия. "Така Путин ще се убеди окончателно за нашата евроатлантическа солидарност", ухили де доволно Урсулята.

ВЯРВАШ ЛИ СИ? ТОЛКОВА СА ТЪПИ ВИКАШ, НЕ СА С И НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА.... А ВИЕ ПОНЕЖЕ МНОГО ЗНЕТЕ, ДНЕС ФАЛИРАХТЕ ХАХАХАХА

Това го казваш на себе си, гледайки се пред огледалото?

А пак аз не искам за влизаме в еврозоната

ИЗЛИЗАЙ - КЕФ ТИ РУСИЯ, КЕФ ТИ - КНДР! ТАМ НЯМА ЕВРОЗОНИ!

Предсмъртното хапане на ранената седемглава ламя Г7.

РУБЛЯЦИ, АБЕ КАТО ВИ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ НА ЗАПАД, ЧУПЕТЕ СЕ В КИТАЙ, РУСИЯ ИЛИ КНДР ЗА ДА СТЕ ДОБРЕ! СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ!

Каза най-голямото мрънкало.....

Колкото можем да отидем в САЩ,толкова и в Русия.Не може.Трябват визи.А не дават.Сега разбра ли сополанко?

Ей така, както са се събрали на едно място тези тахтаби, им трябва един Искандер и светът ще стане едно по-добро място!

Г-7 , клуба на печатарите...

500+

Седемте водещи икономики? Чакай малко, някой иска да ми каже, че Китай не е водеща икономика и не е по-водеща от Италия, или Франция Германия, Япония, Канада и Англия?

Ами не е. Това са 7-те дължащи икономики...

Ще има яко чук-чук в запад-пръдляк...

Платените руски драскачи преведоха ли ви копейките да драскате руските си глупости? Руските фалшиви пропаганди колко лош е ЕС и САЩ? Само че олигофрени защо не ходят хората в Русия а на запад? Запуших ли ви устата платени драскачи???????

Центаджийче, ние не сме продажници като вас, евтините проститутки.

не.....

Нищо не си запушил, но от напъване да напишеш нещо смислено гледай да не се изпуснеш в гащите

Ще го видиме "Запада" без евтините руски ресурси... Най-късно-през есента... Или си соросоиден трол,или си глупак!

То за да си първото трябва да си и второто.

КАК СЕ ОПРАВЯШЕ ДОСЕГА ЗАПАДЪТ БЕЗ РУСИЯ А? НАПРАВО ЩЕ СПРЕ БЕЗ ВАС СВЕТА ДА СЕ ВЪРТИ...

До АБЕ С печатане на пари ! Хамериканците вече са напечатали 4,5 Квадрилиона долара ... Не може повече !!!

Тези инфраструктурни проекти ги рабирам така - подобряване на транспортните връзки между страните с ниско заплащане на труда с богатия център, с цел извеждане на още производства натам.

разполагане на ракети и бази в тях...

Както се казва, сега вече ще им се разкаже играта на тия от "Глобалната врата".

От там-нататък няма въобще какво повече да говорим...

Колко рубли ви плащат да тролите платени драскачи Путин пълни ли ви джобчетата да пускате вашата руска пропаганда??????????

Чиба робиньо джендърска.

+++++

Народите им изнемогват, те олигофрените тръгнали да присвояват милиарди с алчните си компании. Цивилизовани идиоти.

Русофилските плъхове надигат глас смешни са платените драскачи който в куп се активираха под тази статия! Тука точно 10 русофилски лайна пишат коментари под различни имена и проявяват активност за щастие платените идиоти са само 10 мислят че са много само че те са точно 10 платени идиоти!!!!!

Пълно с руски лайненца е тука ужас я марш в Русия бягайте от България руски идиоти платени драскачи!!!!

Я марш от България центаджийче.

За разлика от теб платен русофилски идиот аз не се продавам на никоя държава ясно ли ти е платено лайно!!!!!!

Платено лайно е на баща ти изтърсака

Далече от всякакви организации и обединения - тихо и кротко.

Дира е пълен с платени русофилски идиоти няма ли кой да им запуши устите на тези руски боклуци!!!!!!

Вас центаджиите безплатно ви мразим

колкото ти трябват - толкова напечатваш, няма сещане за Русия и Китай

Затъна в собствената си глупост и тикат всички в гюбрето!!!! По смело само така Китай ще ви изяде главата празна Глобална либерастка

можеше поне едно пътче (магистралка) да ни подпомогнат (предните пари ги разкраднаха всичките)