Япония купува 105 изтребителя Ф-35

Страната прави най-големия въздушен флот от тези самолети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а стига бе. Няма ли да са Су-57? Нали уж много падали.

Ухааа ние взимаме 1, но пък от бракуваните

Япония има 250% дългове спрямо БВП!!! Най-задлъжнялата страна в света. Дали 250% или 300% все тая. Печатрите си печатат едни пари и си ги менкат.

С какво разполагат Русия и Япония: По негови данни за далекоизточния театър на военни действия Русия разполага там с 25 подводници, 10 океански бойни кораба и 32 крайбрежни. Япония има 66 кораба, включително 5 ескадрени миноносеца с хеликоптери и хангар за самолети Ф-35; също и 18 подводници, 5 танкера, десетки ракетни, десантни и други катери, спомагателни и други плавателни съдове, близо 180 самолета и 140 хеликоптера. 66 кораба на японците срещу 10 кораба на пияните ватенки. И като се има в предвид че обикновено над 50% от руските ръждясали корита са на ремонт по доковете и не са в строя, защото са от времето на СССР. Ватна трагедия.

Трета икономика в света с 4.3 трилиона долара БВП е Япония. Пък и Япония никога не е крила претенциите си за връщане на курилите към ситуацията от преди ВСВ, както е и написано по-горе. Ю. Корея с 1.4 трилиона долара БВП отдавна е пред Русия (1.2) и ако налапа Северна лесно ще стигне Италия (1.8).

Само една държава - Япония купува 105 броя от най-добрия самолет в света. А тъпите бедни , изостанали ватенки приеха един боклук в армията си и ореваха света. И той дори не е пето поколение.

Като са толкова напред, защо не си вземат Курилите?? Или да скочат на Северна Корея! А не само да треперят дали корейската ракета ще прелети над тях или ще се насочи по нова треактория. Това което си надрънкал, са пълни глупости.

4.6 трилиона БВП и 12 трилиона дългове!!!! Съотношение достойно за възхита.

Чичи тръмп за това е в Япония - да оправи търговския баланс.

мн ме грее... да му мислят онези от Хауай ....

Смеят ли да не купят . Впрочем - на каква цена ( заради едни нащи питам ) ?

Тъп ли си, що ли? Като водеща ядрена страна, нали ако се стигне до война няколко ядрени ракети стигат да срият Япония, кви кораби каква флота.

Ще купуват, да имат резервни, че вече им хвръкна един! "Хвръкна" е метафорично казано, разбира се, хаха!

преди да купят кенеф 35,блок конесрва, модел вибратор 70, вече два такива паднаха при тренировъчен полет в японско море пред 1 месец.

буахахаххаха, абе деди хапетата ли ти спряха от козяк.

С подобно стратегическо оръжие съотношението на силите в Далечния Изток се променя сериозно. И тук на японците русите не са им проблема. по-скоро това е размахване на показалец към С. Корея и Китай. Очертава се и ос в района, която е достатъчно надеждна и силна да спре каквито и да са претенции на Поднебесната и/или Московията - САЩ, Япония и Южна Корея. (За Ким-ченцето и дума не отварям, щото тоз идиот не го ли крепи Пекин отдавна да е глътнал водица).

Е па то, харакирито си е японско изобретение.

Идеални самолети ако решат да возродят традицията на камикадзе

Гледали сме хубави къщи и даже отвътре - само че какво общо имаш ти с тях???

А пък моя батко е граничар и има пушка и куче, ако хване твоя батко ще му скъса ушите.

един паднал. А от 600 Су-57 колко ще паднат докато станат 600... някъде към 2240 година? Никой не ги ще май. Ни индийци, ни китайци ни израелци

Това ще стане до 20 г. И как ще се ежат на Китай? Или пък Русия? Една по-сериозна бомба и ги няма.

направо японците ще уморят от смях и русите и китайците с тая консерва.Кво си говориш.Това сме го гледали и слушали ама на кино.

ще ще

Ф-35 е невидим в сантиметровия обхват , но не и дециметровия . Но се продава добре и това е целта . Никой не изпраща такъв самолет да бомбардира складове с АК-74 и РПГ-7 в Афганистан освен ... каубойте.

Ф -35 има 500 на въоръжение и още над 500 поръчани,което ще рече минимум 200 милиарда приход приход и" не се продава добре", според Кремъл , а от руският аналог има произведени 6 и нито един продаден, обаче е "пазарен хит" , според Масква.

Местните руски партенки , дето не са произвели повече от радиатор Смядово и котлон без чужда технология, ни обясняват как японците не разбират от техника. Много болни глави и първата държава- село.

Ако производството на двигатели за космически кораби и продажбата има на американците за теб е производство на нищо, вземи че и ти ги прави на село, за да прецакаш руснаците!

Отново гадна пропаганда! Ф-35 не съществува! Такъв самолет няма! Да не говорим, че е измислен от руските учени! И е копие на руски самолет! Не само че няма такъв, ами и всичките падат като тухли! Никой не ги купува! Всички се редят на опашки за Су-57, който е толкова невидим, че никой никога не го е виждал! Един путинофил тъй каза...

Да има закупени, но не летят. Та така де - има взети едни пари за едни неща и всички са доволни.

Космически кораби ? Я кажи какви ''космически кораби'' са произвели руснаците и са ги продали на САЩ? Май бъркаш Елън Мъск с блядките

т.е. кажи какви ''двигатели за космически кораби'' са произвели. Да те цитираме правилно.

Япония има 250% дълг и то основно вътрешен - 99% към Японски банки и фирми, като лихвения процент е нула и дори отрицателен на моменти. Япония при това положение няма никакъв проблем си плаща "л4хвите", а на моменти дори всъщност на нея и плащат 0,04 % лихва.

Не е проблема закупуването, а как ще ги закарат до Япония. Може би на части и ще ги сглобяват там. После докато ги научат да летят ...

Руснаците въобще нямат доктрина за невидим самолет. Невидимостта е необходима на доктрината изповядваща нападението. Ф35 е невидим само за радарите на самолетите, но не и за радарите на ракетните установки, които са в пъти по-евтини.

Влезни в сайта на НАСА, потърси с търсачката им rd 180 и чети, ако можеш рабира се!

И аз това казах, де. Вътрешният дълг е печатане на пари! И при краварите е така. И в просперираща Европа ...

Това, че американците не могат да си видят собствените самолети на техните радари и ги наричат невидими, това не значи, че са невидими. Руснаците като засекат подобен самолет си гасят лампите, че ще ослепеят от отметката на радара и тъмни очила слагат - толкова силно свети... :))))

Ти беше при тях в радиолокационния център и го видя с очите си, нъл тъй??? И какви руски слънчени очила използваха?

Да ви напомня - Япония, както и Германия, са победени васали на САЩ.

Не е точно така. Невидимостта е и за радарите с далечен обхват които се ползват за планиране и управление на въздушния бой. Самата въздушна битка е тримерен шахмат с много ходове напред. Когато се стигне до това да се разчита радарите на зенитните установки е вече късно за каквото и да е управление защото противника е поставил фигурките по шахматната дъска както му е удобно. Нещо което луфтвафе разбра по трудния начин във въздушната битка над Англия WW2 само че на обратно. Заради по доброто управление англичаните размазаха лфтвафето с 3 пъти по малко самолети в началото на битката.

и сигурно се живее много зле в тази васалсва. И са роби и нямата право на глас хората там. Живеят в землянки и се наливат от мъка с алкохол. Живеят по 50-60 години. Нямата право да обикалят света, нямата пари да го направят... бе май за един "победител" говоря, а? Как се казваше?

ти живял ли си там, ходил ли си там.... ако отидете ще останете разочаровани. хората там работят много повече от нас - ням мрънкане, лафче с колегите, кафета и цигари през целия ден. там няма отговор от типа какво правиш - ми нищо, на работа съм. лъскавата част от света е само по филмите. обикновения немец или американец работи да си плаща кредитите.

Скъъпросният самолет.саха се да ги засичат - особено в Сирия - там най-добре ги разгледа руският ИЛ-20! Вярно, там най-много светеше в

Затова хората там са богати! А вие спрете да ревете срещу Европа на две скорости - според твоите разсъждения ние трябва да мързелуваме и да имаме европейски заплати! Е, така не става - мързеливия няма право да претендира за благата които получава този, който работи. Затова сме бедни и нещастни - 70 години социализъм ни научиха да мързелуваме ида сме еднакво бедни.

Бе ти погледните васалите на кремъл - куба , венецуела че живеят в супер мизерия и няма какво да ядат. Япония и Германия са развити държави и населението живее доста добре , изводите си ги направи сам - ако можеш.

"Да ще господ гащи, да ще , но кога ще"! Р. Ралин " Люти чушки" -прекрасно описва ситуацията на руснаците. "Ще, ще " - а дано, ама надали!

Тези победени васали са на светлинни години от руската ти кочина.Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

до олигофрена меркел: Тези победени васали са на светлинни години от руската ти кочина.Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

ами да ти кажа, че от 2001ва живея в Германия.... :)))) и това дето го разказваш са лафовете ви от кръчмите.