Коментари - Кравите по целия свят са застрашени от зараза с птичи грип | Бизнес.dir.bg
назад

Кравите по целия свят са застрашени от зараза с птичи грип

Вирусът вече засегна селскостопанските животни в САЩ; властите се опитват да проверят безопасността на млякото и месото

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Кравите по целия свят са застрашени от зараза с птичи грип | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съществува реален риск от разследване на престъпниците от СЗО и поставянето им в учреждения за лишаване от свобода за дълги срокове.

А дано птичия грип като удари кравите да удари и краварите, та да миряса светът.Гарантирано тогава ще изчезнат и птичия грип, и лудата крава, и Ковида и войните.Светът ще стане един по-хубав свят!!!!!!!!

Тексас поиска да се отцепва, и веднага се появи птичи грип по говедата. Кой кого ще мори

По-добре така, отколкото птиците да се заразят с луда крава.

що в сиренето намирам перушина и човки

Хитро, сега скакалците ще станат единствената алтернатива

Ние пък се чудим, как след като си ходил на училище и след 7-ми клас НЕ разбираш какво става. :-)

Насекомите не ги Фаща птичи грип.

Като няма птици и няма как да бъдат изядени а ще се множат

Много ми е интересно, как всичките коментиращи по долу разбирате толкова много, без дори повечето от вас да са ходили на училище след 7 клас, а учените и докторите нищо ме разбират (според вашите приказки)...

Разбират, но са прекалено зависими от спонсорите си.

Слагайте КПП-та и бодлива тел по пейките в парка, че я втасахме!

PEYTSCH

Така лъжат че и птиците ще заболеят от „луда крава“, а мигрантите от...ре-мигранти...

PEYTSCH

Всичко световно лошо дойде след Тръмп. Той спря плащанията на САЩ към СЗО (Световно НПО) и те замряха докато Байдън почна да плаща. И почнаха с мигрантите, вирусите и сега до световното фоведовъдство. Това зло следва да се премахне. Коментарът ще бъде изтрит.

Това са любимите статии на БГ производителите и търговците за да започне спекула и още повече вдигане на цените. Защо няма държава да ги попита как изкарват кило сирене 17 лева при положение, че става от 5-6 литра мляко, което се изкупува на 1,20лв.? За сурувина 6 лева, други разноски още 2 лева, надценка в магазина да е още 2 лева. Е 10 лева , тва е, а не 17 или 24 лева. И да не ми говорят, че за други разноски като труд, транспорт и складиране им е повече от 2 лева на кило, понеже те не правят кило по кило сиренето, а правят на веднъж 100 кила примерно.

Мащабите на производство са намалени, чрез административни мерки, да не позволяват човек с 2 крави да произвежда и продава мляко. Поради липса на конкуренция и корупция цените са ни такива.

А птиците по цял свят са застрашени от заразяване с луда крава...

Трябва веднага да се проверят кокошките дали не са прихванали "луда крава" или пък "син език"

Кравите по целия свят са застрашени от зараза с птичи грип - планът за намаляване на населението си върви !!!

То бива ненормалници,ама тия яко ги бие сачмата.

Много добре знаят какво правят. Казват си "Ако им отрежем храната и всичко държим в наши ръце можем да контролираме броя им" Ето сега тези джендъри при младото поколение, няма как да са генетичен феномен, то е ясно че чрез храната са отровили децата да не могат да влязат правилно в пубертет и да се развият както е било поколения по-рано.

Как само систематично убиват животните, измислят си всякакви болести. Помните ли как изтрепаха козите и овцете и след това, кокошките и след това прасетата. Все от болести - и хоп появи се ковида, уж саморасъл! Създателите на този проблем са на свобода и продължават да творят дяволски схеми срещу човечеството и прехранахата ни. В случаят с ковид и срещу свободата. Лошото е след тази биологична атака, се промениха и законите. Появи ли се новина че има грип, екзекуция на всички кокошки. Появи ли се новина за африканска чума хоп екзекуция на преасетата. Съответно ковид номера и веднага отмяна на човешките свободи и права, уж за две седмици, то 3 години. Може ли да предположим че и този път са направили нещо и са модифицирали така, че птичият грип да заразява крави?

Навремето, така са избили индианците - първо са избили бизоните.

Историята се повтаря. Въпроса къде е нашата държава тук? Да скокнат, да рипнат и ДАНС да започнат да работят ведната да събират информация, ГДБОП да видят организирана престъпна група посегнала на прехраната на населението ни. Нима не се вижда кои са престъпниците, които предните пъти с обосновка болести, направиха закони, да не може да се гледа ефективно животни на село? Какво пречи да бъдат заловени и да им се потърси сметка? Много от проблемите са чисто административни, направено е незаконно да гледаш 20 свини на село. Естествено че трябва да се поддържа пълно био разнобразие, селски двор да е пълен със всякакви животни, ако реално болест по един вид, другите да останат и да бъдат храна, даваща живот на населенито ни. Децата само ГМО соя ли ще ги храним?

Много удобно. Ще измрат всички крави и здравей на синтетичното мляко и млечни продукти. После ще има някоя мор и по прасетата и пилетата. Да не забравяме и че уж произвеждали вредни емисии и минаваме и на синтетично месо.

Застрашени са от едни ненормалници самонарекли се визионери, които имат психични заболявания вследствие на многогодишни кръвосмешения в семейството с цел запазване на семейното богатсво натрупано през последните 300 години с измами, войни и убийства.

Пускайте го новия вирус, че да свърши войната в Украйна....

Порядъка е обратен . Първо свършва войната в Украйна после ще ти пуснат вируса. Имай още малк отърпение , не бързай толкова.

А водачите на Новото Нормално, достолепни и харизматични мъже сме застрашени от извънматочно забременяване.