Япония купува 105 изтребителя Ф-35

Страната прави най-големия въздушен флот от тези самолети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Японците знаят ли?

А нашите продажни политичета искат да купуват остарялите и залежали ретро изстребители Ф-16, които САЩ се чудят на кого да пробутат, срещу съответна комисионна в джобчето.

А дали Япония е суверенна държава? как да познаем? Има ли примерно окупационни войски на нейна територия?

Въпросната "сделка" повече ми прилича на плащане на данък от васална Япония към господарите отвъд океана.

Където е минал комунист и трева не расте! Тия се давят в петрол, а ходят гладни и боси. Комунист и коза наядане нямат, няма икономика в света, която комунделите да не успеят да съсипят, комунистите=социалисти и Сахара да управляват, там ще има недостиг на пустинен пясък...

до лъжеца мм : ОЭСР: В России самая низкая в Европе производительность труда она равна как в маленкая Чили. . По подсчетам экспертов, производительность труда ниже только в Мексико. На мировом уровне российский показатель равен чилийскому. Самый высокий показатель производительности труда, по тем же подсчетам, в Люксембурге ($95,9), Норвегии ($88) и Бельгии ($66,5). Ето ти и линка червен педерас: https://www.vedomosti.ru/management/articles/2015/08/10/604195-oesr-nizkaya-proizvoditelnost Социализм в СССР сделал ватники неэффективными и ленивыми. Это уже интегрировано в их менталитет и на генетический уровень. СОЦИАЛИЗМ-это когда страна-большой концлагерь, коммуняки грабят народ, частная собственность запрещена и работать можно токо рабом на государство. (А.П. ЧЕХОВ.) "Пьянство, малограмотность, тупость и убожество русских отставшего от Европы лет на двести , и до сих пор еще не совсем уверенно застегивающий собственные штаны, в очередной раз показывает, что с ним дружить нельзя, так как он рассматривает дружбу как слабость".

до олигофрена меркел: Тези победени васали са на светлинни години от руската ти кочина.Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

Да ви напомня - Япония, както и Германия, са победени васали на САЩ.

и сигурно се живее много зле в тази васалсва. И са роби и нямата право на глас хората там. Живеят в землянки и се наливат от мъка с алкохол. Живеят по 50-60 години. Нямата право да обикалят света, нямата пари да го направят... бе май за един "победител" говоря, а? Как се казваше?

ти живял ли си там, ходил ли си там.... ако отидете ще останете разочаровани. хората там работят много повече от нас - ням мрънкане, лафче с колегите, кафета и цигари през целия ден. там няма отговор от типа какво правиш - ми нищо, на работа съм. лъскавата част от света е само по филмите. обикновения немец или американец работи да си плаща кредитите.

Затова хората там са богати! А вие спрете да ревете срещу Европа на две скорости - според твоите разсъждения ние трябва да мързелуваме и да имаме европейски заплати! Е, така не става - мързеливия няма право да претендира за благата които получава този, който работи. Затова сме бедни и нещастни - 70 години социализъм ни научиха да мързелуваме ида сме еднакво бедни.

ами да ти кажа, че от 2001ва живея в Германия.... :)))) и това дето го разказваш са лафовете ви от кръчмите.

немеца работил да си плаща кредитите????? това някаква мантра ли е? Или то Австрия и Австралия едно и същи. Щом американците са така няма как и немците да не са така... от де ви намират бе?

Бе ти погледните васалите на кремъл - куба , венецуела че живеят в супер мизерия и няма какво да ядат. Япония и Германия са развити държави и населението живее доста добре , изводите си ги направи сам - ако можеш.

Турция също е васал на Русия, но и на Сащ. Анодилския резак и лисица тъче на два стана и богатее и дебелее. Не като нас, кухите булгаристанци.

Тези победени васали са на светлинни години от руската ти кочина.Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы есть?!

Това, че американците не могат да си видят собствените самолети на техните радари и ги наричат невидими, това не значи, че са невидими. Руснаците като засекат подобен самолет си гасят лампите, че ще ослепеят от отметката на радара и тъмни очила слагат - толкова силно свети... :))))

Ти беше при тях в радиолокационния център и го видя с очите си, нъл тъй??? И какви руски слънчени очила използваха?

Скъъпросният самолет.саха се да ги засичат - особено в Сирия - там най-добре ги разгледа руският ИЛ-20! Вярно, там най-много светеше в

Не е проблема закупуването, а как ще ги закарат до Япония. Може би на части и ще ги сглобяват там. После докато ги научат да летят ...

Отново гадна пропаганда! Ф-35 не съществува! Такъв самолет няма! Да не говорим, че е измислен от руските учени! И е копие на руски самолет! Не само че няма такъв, ами и всичките падат като тухли! Никой не ги купува! Всички се редят на опашки за Су-57, който е толкова невидим, че никой никога не го е виждал! Един путинофил тъй каза...

Руснаците въобще нямат доктрина за невидим самолет. Невидимостта е необходима на доктрината изповядваща нападението. Ф35 е невидим само за радарите на самолетите, но не и за радарите на ракетните установки, които са в пъти по-евтини.

Не е точно така. Невидимостта е и за радарите с далечен обхват които се ползват за планиране и управление на въздушния бой. Самата въздушна битка е тримерен шахмат с много ходове напред. Когато се стигне до това да се разчита радарите на зенитните установки е вече късно за каквото и да е управление защото противника е поставил фигурките по шахматната дъска както му е удобно. Нещо което луфтвафе разбра по трудния начин във въздушната битка над Англия WW2 само че на обратно. Заради по доброто управление англичаните размазаха лфтвафето с 3 пъти по малко самолети в началото на битката.

Местните руски партенки , дето не са произвели повече от радиатор Смядово и котлон без чужда технология, ни обясняват как японците не разбират от техника. Много болни глави и първата държава- село.

Ако производството на двигатели за космически кораби и продажбата има на американците за теб е производство на нищо, вземи че и ти ги прави на село, за да прецакаш руснаците!

Космически кораби ? Я кажи какви ''космически кораби'' са произвели руснаците и са ги продали на САЩ? Май бъркаш Елън Мъск с блядките

т.е. кажи какви ''двигатели за космически кораби'' са произвели. Да те цитираме правилно.

Влезни в сайта на НАСА, потърси с търсачката им rd 180 и чети, ако можеш рабира се!

Ф-35 е невидим в сантиметровия обхват , но не и дециметровия . Но се продава добре и това е целта . Никой не изпраща такъв самолет да бомбардира складове с АК-74 и РПГ-7 в Афганистан освен ... каубойте.

Ф -35 има 500 на въоръжение и още над 500 поръчани,което ще рече минимум 200 милиарда приход приход и" не се продава добре", според Кремъл , а от руският аналог има произведени 6 и нито един продаден, обаче е "пазарен хит" , според Масква.

Да има закупени, но не летят. Та така де - има взети едни пари за едни неща и всички са доволни.

Идеални самолети ако решат да возродят традицията на камикадзе

Е па то, харакирито си е японско изобретение.

С подобно стратегическо оръжие съотношението на силите в Далечния Изток се променя сериозно. И тук на японците русите не са им проблема. по-скоро това е размахване на показалец към С. Корея и Китай. Очертава се и ос в района, която е достатъчно надеждна и силна да спре каквито и да са претенции на Поднебесната и/или Московията - САЩ, Япония и Южна Корея. (За Ким-ченцето и дума не отварям, щото тоз идиот не го ли крепи Пекин отдавна да е глътнал водица).

Това ще стане до 20 г. И как ще се ежат на Китай? Или пък Русия? Една по-сериозна бомба и ги няма.

направо японците ще уморят от смях и русите и китайците с тая консерва.Кво си говориш.Това сме го гледали и слушали ама на кино.

преди да купят кенеф 35,блок конесрва, модел вибратор 70, вече два такива паднаха при тренировъчен полет в японско море пред 1 месец.

един паднал. А от 600 Су-57 колко ще паднат докато станат 600... някъде към 2240 година? Никой не ги ще май. Ни индийци, ни китайци ни израелци

ще ще

"Да ще господ гащи, да ще , но кога ще"! Р. Ралин " Люти чушки" -прекрасно описва ситуацията на руснаците. "Ще, ще " - а дано, ама надали!

мн ме грее... да му мислят онези от Хауай ....

Само една държава - Япония купува 105 броя от най-добрия самолет в света. А тъпите бедни , изостанали ватенки приеха един боклук в армията си и ореваха света. И той дори не е пето поколение.

Смеят ли да не купят . Впрочем - на каква цена ( заради едни нащи питам ) ?

Ще купуват, да имат резервни, че вече им хвръкна един! "Хвръкна" е метафорично казано, разбира се, хаха!

буахахаххаха, абе деди хапетата ли ти спряха от козяк.

Трета икономика в света с 4.3 трилиона долара БВП е Япония. Пък и Япония никога не е крила претенциите си за връщане на курилите към ситуацията от преди ВСВ, както е и написано по-горе. Ю. Корея с 1.4 трилиона долара БВП отдавна е пред Русия (1.2) и ако налапа Северна лесно ще стигне Италия (1.8).

4.6 трилиона БВП и 12 трилиона дългове!!!! Съотношение достойно за възхита.

С какво разполагат Русия и Япония: По негови данни за далекоизточния театър на военни действия Русия разполага там с 25 подводници, 10 океански бойни кораба и 32 крайбрежни. Япония има 66 кораба, включително 5 ескадрени миноносеца с хеликоптери и хангар за самолети Ф-35; също и 18 подводници, 5 танкера, десетки ракетни, десантни и други катери, спомагателни и други плавателни съдове, близо 180 самолета и 140 хеликоптера. 66 кораба на японците срещу 10 кораба на пияните ватенки. И като се има в предвид че обикновено над 50% от руските ръждясали корита са на ремонт по доковете и не са в строя, защото са от времето на СССР. Ватна трагедия.

Като са толкова напред, защо не си вземат Курилите?? Или да скочат на Северна Корея! А не само да треперят дали корейската ракета ще прелети над тях или ще се насочи по нова треактория. Това което си надрънкал, са пълни глупости.

Тъп ли си, що ли? Като водеща ядрена страна, нали ако се стигне до война няколко ядрени ракети стигат да срият Япония, кви кораби каква флота.

Русия пък има 8500+ ядрени бойни глави, а пък преди много години две ядрени бомби бяха тествани в Япония от сегашните им съюзници и Императора свали гащи, та тия 105 изтребителя и 10005 да са, на Руснаците им е все тая!!

Япония има 250% дългове спрямо БВП!!! Най-задлъжнялата страна в света. Дали 250% или 300% все тая. Печатрите си печатат едни пари и си ги менкат.

Япония има 250% дълг и то основно вътрешен - 99% към Японски банки и фирми, като лихвения процент е нула и дори отрицателен на моменти. Япония при това положение няма никакъв проблем си плаща "л4хвите", а на моменти дори всъщност на нея и плащат 0,04 % лихва.

И аз това казах, де. Вътрешният дълг е печатане на пари! И при краварите е така. И в просперираща Европа ...

Ухааа ние взимаме 1, но пък от бракуваните

а стига бе. Няма ли да са Су-57? Нали уж много падали.

Чичи тръмп за това е в Япония - да оправи търговския баланс.