Временно да се намали ДДС за туризма, предлагат евродепутатите

Критерии на ЕС за безопасно и чисто пътуване и общ сертификат за ваксинация и печат на ЕС за сертифициране на хигиената за предприятията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шилo

От намаляване на ДДС страда бюджета, а с нищо не допринася за бранша. Просто едни пари се прехвърлят изкуствено от бюджета към операторите, щото досега няма случай цените да са паднали в резултат на намаляване на ДДС.

Сега за изборите или ? Да спрем лъжата сега!

ДДС на всичко трябваше да бъде занулено, за много по-малки данъци са се рязали глави на изедници, така са създадени и САЩ!

И как точно ДДС отива в бюджета?

Идеята на ДДС е, че първите производители, или предложилите първична услуга могат да си го поискат обратно, така че държавата и бюджета би трябвало да печелят от хора, които не си знаят правата. Брутален, ненужен и кожодерски данък! Поне го разкарайте от здравеопазването, образованието, и стоките от първа необходимост!

Какъв туризъм на Лайноморието. Кой тъпак слага крак в 200% мафиотски хотели. Кво каза, чужденците ли? Глупости, на тях всичко най-детайлно им се обяснява. ДДС да скочи трикратно, без достъп на туристи за 2 години. Тотални фалити. Изкупуване на търгове на безценица от хора с доказани финасови източници и започване отначало, на чисто!

zasto ne se namali na hrana i lekarstva nali go namaliha minalata godina na restorantite kakvo useti klienta v romania ddc e 19 % na hranata i lekarstva 11%

Любимата опорка “свалихме ДДС, но цените не падат”. Данъчни облекчения не се правят, за да ти е по-евтино в кръчмата, а за да оцелее бизнесът. Единствения смисъл от диференцирано ДДС е да се насърчи даден отрасъл. Когато половината отрасли се “насърчават”, му функцията му е да трупа политически капитал пред едни, докато стриже други. 9% за всички.