17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва много да си изпаднал и закъсал, че да тръгнеш с тези "low" cost компании.

Имаха си хубава политика но брат Мангасарян пътуващ за "спания" и "хуландия" не спираше да качва бухчите от по 20 кг. в кабината и да вдига скандали на персонала. Помня поне 5 такива случая. A и не само брат Мангасарян виждал съм и много натруфени дупета с кожени якета от капалъ-чарши, позабогатяли от соц. помощите в Англия да вдигат скандал защото не искали чантите да са в багажното. И защо трябва да чакаме да падне някой самолет и след това да се затяга политиката ... Браво .. Яко цените нагоре, робите да си стоят на плантацията . Не да ми се тъпчат по коледа като в автобус 79.

Данко, само като ти видя името се сещам какъв си принц. Явно не си пътувал с нищо освен тия мизерници, та ти се струва ОК да не можеш да си вземеш ръчен багаж в кабината. Във всички нормални компании може. Ти понеже си с-ляндур, вдигай стойки по форумите и пътувай в лукса на ирланските боклуци.

Абе, пич, явно имаш доста добра представа за тези уж презрени от теб нискотарифни авиокомпании. Ами то, ти си просто един от тези мангасаряни, както ги наричаш, но се големееш, сигурно си от бароните... пък и то там, в циганската махала, барон да си!!!

Че какво им е нискотарифното на тези авиокомпании? Това лято ползвах Austrian на цена, 2 пъти по-ниска от цената на RyanAir! Че имаше и безплатен чекиран багаж, че даже и сандвич :)

Не един а два сандвича? Еееее..

пародия на авиокомпания!

Вече от low cost компаниите остана само cost...

150 ЧОВЕКА С ПО "РЪЧЕН" КУФАР 10 КГ, ТОВА Е ТОН И ПОЛОВИНА НАД ГЛАВИТЕ -НЕЧЕКИРАН .

този багаж също минава през сканер. но аз не разбрах кви са тези Уизер :)

tonk11

И какво? Къде е проблема за безопасността?