Венецуела си иска 14 т. злато, депозирано в Банк ъв Ингланд

Каракас се опасява, че то може да бъде блокирано по силата на санкциите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жан Виденов нали ни докара до пет долара на калпак? Те са все пак с Два долара повече?

При 7 $ заплата, малко от жълтия метал ще им подейства разхлабително!

Само с демократични средства, чисто пазарни действия и положителен пример америка ще помогне на обърканата Веницуела да намери правилния път към един по-добър, по-човечен, по-демократичен и по-пазарен начин на живот. Начин на живот отдаден на благото, добруването и радостното, безметежно съществуване на американският народ. Може би една пролетна революция на демокрацията ще помогне много на угнетения венецуелски народ.

Не може!Англосаксонските крадци не връщат заграбеното.Само ядрен удар ги оправя.

На Мадуро ще му остане само името. Ще му резнат топките. Няма вечни диктатори. Кадафи, Папа Дюк,Бате Бойко и др.

Във Венецуела заплатата беше повишена. Сега тя е 2 долара за месец.

...а в същото време Банк ъв Ингланд иска да изясни какво възнамерява да направи латиноамериканската страна със скъпоценния метал? Нейният собствен скъпоценен метал. Нямам думи.

Точно така златото е на народа, а не на Мадуро и обкръжението му, които съсипаха Венецуела и сега искат да гепят и златото и да избягат кой знае къде.

Тъпчо, златото е на народа, който е избрал... Мадуро, нали така:)))?!? Но дори и да не е така, то в никакъв скучай не принадлежи на Тръмп, Банк ъф Инглънд и други такива пиявици!!!

Златото е на народа, а мадурко веднага ще го крадне, както краде путин руската кочина.

Където е стъпило античовешкото влияние на Кремъл, винаги са следвали катастрофи. Хиляди бягат от Венецуела! Няма храна и лекарства. Бегълците са отишли предимно в Колумбия, Еквадор, Перу и Бразилия… Публикувано във факти.бг: Близо 2,3 милиона венецуелци са напуснали своята обхваната от политическа и хуманитарна криза страна заради липса на хранителни продукти и лекарства, заяви говорителят на ООН Стефан Дюжарик. Публикувано във факти.бг: "Като основна причина за заминаването си те посочват липсата на храна", каза Дюжарик. Освен това липсата на достъп до лекарства и медицинска апаратура е довела до силно влошаване на качеството на болниците, добави той. Близо 1,3 милион души във Венецуела страдат от недохранване, а над 100 000 носители на ХИВ/СПИН са в опасност заради липса на достъп до лечение.

И сега за капак на "влиянието на Кремъл" твоите добри приятели от Лондон ще ги окрадат "за да помогнат" на бедните венцуелци. А кризата във Венецуела не е рожба на Путин и Кремъл, а на мерките предприети от САЩ, които не понасят различно мнение и не се срамуват да предизвикат икономическо бедствие с едничката цел да свалят едно законно избрано правителство. Интересно каква песен ще запееш ако ТВОЯТА банка ти поиска сметка за кого гласуваш преди да ти "отпусне" пари от собствената ти сметка???

Англосаксонците нямат намерение да врьщат элато на никого. Нито Англия на Венецуела, нито САЩ на Германия. Сигурно са щипнали и нашето злато, ама нашите тутки си траят.

Тъпако САЩ върнаха на Германия половината злато, колкото поиска Германия.

Да не са го пращали в страна, където се гордеят и излагат на показ, това, което са откраднали. За справка - откраднатите от Партенона фрески на входа на Британския музей. Имали да дават - дали са. Било е тяхно, преди да попадне на британска земя.

ако си нямаш друга работа, чакай английските крадци да ти върнат собственото злато! Погледнете в 'Британския' музей всичките 'освободени' съкровища, които държавите си искат а нагличаните не дават. После си споменете линейните кораби, които турците бяха платили преди ПСВ и англичаните им ги взеха и ги прибавиха към собствения си флот. Диамантите от британската корона доброзорно 'подарени' от индийците. Гибралтар, Малта, Фолклендските острови, Северна Ирландия, където 'населението се чувства англичани и иска да е поданик на короната'...

Като върнат златото Мадуро ще раздаде по едно кюлче на всеки гражданин да си го стърже или топи,за да се прехранва.Скоро това ще прави и кумирът му-съветският дребосък. А експонатите в Британския и др. музеи не са откраднати, а са съхранени от цивилизовани хора, за да не ги разрушат аборигените.Иначе нямаше да можем да им се възхищаваме.

Виж колко минуса имаш от аборигените трудно се обясняват на нищожествата ясни неща?

а къде е българското злато някой знае ли ..............

Два пъти Русия ни взе по 30 тона и повече ги не видяхме. Сега имаме в БНБ и в Германия малко общо около 40,4 тона злато.

По времето на Костов се изнесе голяма част от него. Виденов остави златен резерв в БНБ за $ 5 млрд. Понастоящем златото на България се намира във Форт Нокс и никога няма да се върне в страната. В САЩ се намират почти всичките златни резерви на страните от ЕС и НАТО...

Да, знам къде е..., някъде на майната си:)))!!!

Дядо Дончо ще открадне златото.Той това го може най добре.Останалите държави да внимават къде депозират златото си, че и ония пичндета на острова добре крадат.Който не вярва да пита Индия.

Е това е висша наглост. Какво щяла да прави Венецуела със собственото си злато...

Не си прав. Не Венецуела ще прави нещо със собственото си злато, а въпросния господин. А той не е Венецуела. В случая (макар и рядко) подкрепям Тръмп, че има начин за контрол и озаптяване на такива местни бейове.

Дори и така де, това е само предположение. Британия би трябвало да е правова държава и да си невинен до доказване на противното.

администрацията на САЩ планира да попречи на венецуелските власти "да разхищават богатството на Венецуела за свои корумпирани цели" и "да навредят на инфраструктурата на Венецуела и екологията на страната заради безстопанственото управление" А при нас може, а?

Тръмп е крадец