Великобритания с дефицит на храна при Брекзит без сделка

Никога не сме казвали, че страната би умряла от глад, ще има недостиг, каза главният оперативен директор на федерацията по храните Тим Райкрофт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази граница ще се появи в 00:01 на 1 ноември и между двете Ирландии.в момента почти 100% от кравефермите в С.Ирландия произвеждат мляко за мандри в Р.Ирландия. Французи и холандци заявиха, че могат да започнат да захранват тези мандри веднага. Остава въпроса, какво ще си правят млякото фермерите от С.Ирландия. Защото, Лондон нищо не казва по въпроса.

По мое мнение, каквото и да говори Джонсон, парламента им, няма да допусне да излязат от ЕС без сделка, а може и изобщо да не излязат.

Да кльопат индийски ориз с къри! Не ги мислете наглите ингилизи.

Наглите ингилизи произхождат от викингите и саксонците. Викингите създават и Руслямска държава, а царския двор е бъкал от германци. Екатерина Велика гордоста на руслямците е чиста саксонка. Та така.

пълни глупости

Сега ще измрат от глад новите британци. Удивително е какви ли не глупости можеш да чуеш от представители на уж сериозни институции. Като ги хване шубето, че все пак Брекзитът ще се случи.