17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е работната седмица там и каква тук? Каква е продължителността на живот там и каква тук? Защо? Какъв е стандарта на живот там и какъв тук? И моля ,г-да политици не съдете по себе си за това колко добре живее народа! За другото ...ние знаем че ще работим до като сме живи, а вие би трябвало да осъзнаете ,че децата ни няма да го направят за вашите деца. С нас всичко ще свърши!

Изпуснал си здравеопазването там, тук е за инвалидите само

Тук истинските инвалиди живеят така ,че им се иска да не са живи. Бог да я прости майка ми така и не доживя да си получи полагащата и се инвалидност ,защото тези комисии които дават такава на здрави хора се гаврят с истински болните, а тя беше горда жена . Та с какво да го сравня разграбеното ни здравеопазване? Няма го.

Лично аз бих искал да продължа работа докато мога но това не винаги зависи от нас. И бих бил по сигурен ако съм подсигурен и не ми се налага да го правя някак си разликата е огромна В моята професия на 60 просто машинката под капака няма да работи адекватно за да покрия изискванията Разликата е огромна да си принуден да работиш до 69 и да работиш докато можеш и желаеш да го правиш. Тъжно

Лъжльовци! Работете до смъртта си ! А натрупаните за 35-40 г. пенсионни осигуровки ще ги лапне държавата , а след това ще ги подари на мургавелките за да бият световните рекорди по раждаемост без да са сключвали брак!

То пък иначе голям кеф по цял ден да се чудиш какво да правиш и да получаваш по-малко пари, отколкото ако си бачкаш. В работата си съм високоценен специалист, а като се пенсионирам ще бъда една от многото пенсийки. По-добре гледай да си намериш работа, която ти харесва, тогава няма да имаш против да работиш колкото можеш повече.

Поне да си заслужаваше...

Нека тези от ЕВРОПА дойдат да работят при условията в БГ и да видим дали ше са щастливи след 40 години мъки?

Защо те да идват в ганюстана ти да работят бе, ганьо? Хората си работят в каквито условия са си създали, Ганю си работи в каквито условия той си е създал. Вместо да завиждаш и да злобееш от ганювския си разграден двор, да се беше опитал да си направиш условията в ганюстана като в Европа.

Насам народе!Айде на БиБитките!

Ейде пак да ми хвалят европа, щом като баба и дядо трябва да работят. Не от хубаво бачкат, то и нас ни бутат на там.

При комунизма Баба ми копаше на 83 години на полето, а дядо ми умря докато цепеше дърва на 85.

Ми да бяха влезели в ТКЗС. Тогава полето щяха да го орат трактори вместо на баба ти мотиката, а на дядо ти да му носят дървата нарязани и нямаше да умре от цепене.

Аз скоро ставам на 70 и работя и вадя парите на младите с осигуровки !

А ние виждаме само пенсионери от ЕС, които се разхождат из Европа с високите си пенсии.

работили работа с висока принадена стойност, работили са яко,не са се шматкали като т...

Каква принадена стойност дават униформените? Осигуровки? Чиновници бъркащи си в носа? Те не плащат осигуровки въобще, а принадена стойност не създават, те са в лапащия сектор, в разпределението. Точно те вземат големите пенсии и ламтят за повече. Осигуряват на шапкарите 20 брутни заплати и айляшка работа след пенсиониране.

Поредната лъжа и измама на Евростат. На кой му се работи след 60 г. а ? Само на тези в парламента.