Валентин Златев навлиза в газовия бизнес в България

КЕВР разгледа искане на Енергико Трейдинг България за издаване на лицензия за търговия с природен газ за 35 г. напред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя досущ с прическата на президент Първанов? Тия от една московска прес-машина ли са ги вадили? Или при един и същи офицер-бръснар в руското посолство ходят?

Опааа. Тестче за новото правителство. Да видим как ще отиграят топката с дружката на Бойко.

И този ще седи на кранчето на газовата тръба и ще пуска, колкото той реши всякаш е на баща му !

FFF

Лакмус-тест. Държавата ще тръгне нагоре, когато такива руско-комунистически протежета/магнати си отидат, по възможност в затвора. Властта, която го направи, ще е властта, която има волята да направи България по-добро място. Ама както казала Айшето: "А дано, ама надали".

Може да включиш и Бойко Рашков към групата.

Па ни наеба Бойко.

Грешиш! валентин Златев никога не е бил дружка на Бойко Борисов! Валентин Златев винаги е бил дружка с елита на БКП-БСП и най-много е дружка на Румен Овчаров.

Вижте какво, дайте да се разберем и да сме наясно от самото начало. Измежду всички ви тук, аз съм най-потентният и моята сперма е най-високопробивна. Марш всички в ъгъла и правете път с каквото и да се захвана.

Не този път Слави Трифонов, който е протеже на Овъргаз, а сега ще клекне и на Валентин Златев и Румен Овчаров!

Оооо, Валентин Василиевич, кога ще те опраскат по Магнитски и теб?

В крайна сметка какви бяха отношенията на Валентин Златев с Бойко Борисов? Там покрай един запис какво е говорил с него. Цитат от намерено: "Друго говорят, Валентин Василиевич, ама ако искаш утре вечер, ако си тука, мини да ме видиш." Може и да се е подсигурил с нещо, че да се пази. Свързан с държавата бизнес, се нарича олигархия.

Ето това се нарича наглостта на олигарха !!!!!!!!!!!!!!!!!!! САЩ наложиха санкциите въз основа на закона „Магнитски” на част от олигархичният кръг около Борисов и Доган и вместо другите олигарси да се скрият, те нагло се перчат и като Златев искат 35-годишен лиценз за търговия с газ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Златев, явно нещо не си разбрал, но САЩ и ЕС НЯМА да допуснат някакви нагли олигарси да ограбват държава членка на ЕС и НАТО и да прокарват Руски и Турски икономически интереси и партийни зависимости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seaseal

Поредният червен бастун изплува...

Не брат, всеки трябва да може да прави бизнес в България. Идеята, както и на всякъде по света е просто да внася дължимите данъци

Газово дружество с 52 хиляди капитал!? Мирише, та смърди!

Някои трябва да могат , но само в затвора да правят бизнес.

tonk11

Бързо налазиха.

35 годишен лиценз за Пазарджишкия?

Е как го допускаха до сега хахахаххаах

Навлиза!? Че той излизал ли е? Е, сигурно не лично де, все е имал некое сламено-зелено човече

Кръговете не са около Борисов, а около партиите на протеста и ДПС! Божков - спонсор на ИМВ и на Радев, с повдигнати 18 обвинения по време на правителството на ГЕРБ-Обединени патриоти Пеевски - бивш депутат и спонсор на ДПС Илко Димитров - човек на ДПС Следват двама от квотата на ОП, също уволнени и с повдигнати обвинения Манолев - от ГЕРБ, уволнен от премиера Борисов и с повдигнати обвинения Всичко дотук, много пред санкциите по Магнитски!

Спокойно, в тая жега не е добре така човек да сe афектира. Оплю екрана ))))

Или другият вариант е да влезе като германски евреин в "газовия бизнес".

Знаеш ли къде се криеше Бойко миналата година по време на протестите? В резиденцията на Златев край Обзор.

FFF

Що се правиш зорлем на улав. Първо тоя е от хората, които приеха заделения капитал на комунистите за да правят капитализъм. Тоест произходът на парите му е престъпен. Второ, той е чужд агент, защото такива като него неизменно са свързани с руски разузнавания. Трето, целият му бизнес е пазен от всички на власт, което доказва косвено предходните две. Та данъците са последният проблем.

Комундетата на Радев разпродават държавата. Чака ни тежка зима!

разпорадават? То всичко е разпродадено преди 20 години за последно.

КЕВР е неззначена от мутрата.

Божков стана неудобен, чак като конкурента му Найденов изкара за 700 милиона лева неплатени данъци. Просто се видяха в чудо и нямаше как да се потули. Затова и Гешев се захвана. Но заслугата е изцяло на Найденов, иначе в момента да е по старо му и Божков да си е в България. А олигархия се прави от управляващите - свързан с държавата бизнес.

В Правец са родени най-трудолюбивите, талантливи, предприемчиви, православни и милосърдни хора в България. Голям ген, голяма порода, голямо нещо. От правоверни комунисти до ултра капиталисти - Правец е развъдника. Хубав край, хубави хора...

чакай малко. ти да не би да разграничаваш Бойко от комунистите?

Пише: "Валентин Златев навлиза в газовия бизнес в България"..... Да се чете: Руската комунистическа мафия иска да завземе газовия пазар в България....

Вижте го бе, на човек не мяса. Руснак.

ми мяза на руснак, особено тия с бледа кожа и сини очи. Но иначе си прав. Всички алчни имат сходно излъчване- не приличат на... хора.

В затвора?

само гробът го изправя.

тук се въдят разбойници, дето грабят преминаващите. География.

Сега ще оправи и газпром тая голяма пачка!

По скоро!

За да се влезеш в газовия бизнес трябва да имаш голям г..з, а този човек не може да се оплаче от липса на такъв.