Валентин Златев навлиза в газовия бизнес в България

КЕВР разгледа искане на Енергико Трейдинг България за издаване на лицензия за търговия с природен газ за 35 г. напред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се влезеш в газовия бизнес трябва да имаш голям г..з, а този човек не може да се оплаче от липса на такъв.

По скоро!

Сега ще оправи и газпром тая голяма пачка!

В затвора?

Вижте го бе, на човек не мяса. Руснак.

ми мяза на руснак, особено тия с бледа кожа и сини очи. Но иначе си прав. Всички алчни имат сходно излъчване- не приличат на... хора.

Пише: "Валентин Златев навлиза в газовия бизнес в България"..... Да се чете: Руската комунистическа мафия иска да завземе газовия пазар в България....

В Правец са родени най-трудолюбивите, талантливи, предприемчиви, православни и милосърдни хора в България. Голям ген, голяма порода, голямо нещо. От правоверни комунисти до ултра капиталисти - Правец е развъдника. Хубав край, хубави хора...

Комундетата на Радев разпродават държавата. Чака ни тежка зима!

разпорадават? То всичко е разпродадено преди 20 години за последно.

КЕВР е неззначена от мутрата.

Навлиза!? Че той излизал ли е? Е, сигурно не лично де, все е имал некое сламено-зелено човече

35 годишен лиценз за Пазарджишкия?

Или другият вариант е да влезе като германски евреин в "газовия бизнес".

tonk11

Бързо налазиха.

Газово дружество с 52 хиляди капитал!? Мирише, та смърди!

Seaseal

Поредният червен бастун изплува...

Ето това се нарича наглостта на олигарха !!!!!!!!!!!!!!!!!!! САЩ наложиха санкциите въз основа на закона „Магнитски” на част от олигархичният кръг около Борисов и Доган и вместо другите олигарси да се скрият, те нагло се перчат и като Златев искат 35-годишен лиценз за търговия с газ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Златев, явно нещо не си разбрал, но САЩ и ЕС НЯМА да допуснат някакви нагли олигарси да ограбват държава членка на ЕС и НАТО и да прокарват Руски и Турски икономически интереси и партийни зависимости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е как го допускаха до сега хахахаххаах

Кръговете не са около Борисов, а около партиите на протеста и ДПС! Божков - спонсор на ИМВ и на Радев, с повдигнати 18 обвинения по време на правителството на ГЕРБ-Обединени патриоти Пеевски - бивш депутат и спонсор на ДПС Илко Димитров - човек на ДПС Следват двама от квотата на ОП, също уволнени и с повдигнати обвинения Манолев - от ГЕРБ, уволнен от премиера Борисов и с повдигнати обвинения Всичко дотук, много пред санкциите по Магнитски!

Божков стана неудобен, чак като конкурента му Найденов изкара за 700 милиона лева неплатени данъци. Просто се видяха в чудо и нямаше как да се потули. Затова и Гешев се захвана. Но заслугата е изцяло на Найденов, иначе в момента да е по старо му и Божков да си е в България. А олигархия се прави от управляващите - свързан с държавата бизнес.

Спокойно, в тая жега не е добре така човек да сe афектира. Оплю екрана ))))

само гробът го изправя.

В крайна сметка какви бяха отношенията на Валентин Златев с Бойко Борисов? Там покрай един запис какво е говорил с него. Цитат от намерено: "Друго говорят, Валентин Василиевич, ама ако искаш утре вечер, ако си тука, мини да ме видиш." Може и да се е подсигурил с нещо, че да се пази. Свързан с държавата бизнес, се нарича олигархия.

Оооо, Валентин Василиевич, кога ще те опраскат по Магнитски и теб?

Вижте какво, дайте да се разберем и да сме наясно от самото начало. Измежду всички ви тук, аз съм най-потентният и моята сперма е най-високопробивна. Марш всички в ъгъла и правете път с каквото и да се захвана.

Па ни наеба Бойко.

Не този път Слави Трифонов, който е протеже на Овъргаз, а сега ще клекне и на Валентин Златев и Румен Овчаров!

FFF

Лакмус-тест. Държавата ще тръгне нагоре, когато такива руско-комунистически протежета/магнати си отидат, по възможност в затвора. Властта, която го направи, ще е властта, която има волята да направи България по-добро място. Ама както казала Айшето: "А дано, ама надали".

Не брат, всеки трябва да може да прави бизнес в България. Идеята, както и на всякъде по света е просто да внася дължимите данъци

Някои трябва да могат , но само в затвора да правят бизнес.

FFF

Що се правиш зорлем на улав. Първо тоя е от хората, които приеха заделения капитал на комунистите за да правят капитализъм. Тоест произходът на парите му е престъпен. Второ, той е чужд агент, защото такива като него неизменно са свързани с руски разузнавания. Трето, целият му бизнес е пазен от всички на власт, което доказва косвено предходните две. Та данъците са последният проблем.

И този ще седи на кранчето на газовата тръба и ще пуска, колкото той реши всякаш е на баща му !

тук се въдят разбойници, дето грабят преминаващите. География.

Опааа. Тестче за новото правителство. Да видим как ще отиграят топката с дружката на Бойко.

Грешиш! валентин Златев никога не е бил дружка на Бойко Борисов! Валентин Златев винаги е бил дружка с елита на БКП-БСП и най-много е дружка на Румен Овчаров.

Знаеш ли къде се криеше Бойко миналата година по време на протестите? В резиденцията на Златев край Обзор.

чакай малко. ти да не би да разграничаваш Бойко от комунистите?

Тоя досущ с прическата на президент Първанов? Тия от една московска прес-машина ли са ги вадили? Или при един и същи офицер-бръснар в руското посолство ходят?

Може да включиш и Бойко Рашков към групата.