17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Икономистите са тесногърди хора с нисък интелект и въображение. Въпреки това те упорито се опитват да докажат че всяка година може да има 10% ръст на ROI, което математически не може да стане. Американците си правят каквото си поискат, светът ги храни и така ще бъде Като им трябват пари си ги печатат просто или манипулират пазарите ама това не значи че икономистите разбират от нещо. Чиста проба шарлатани на днешното време

Кои притежава фед

ФЕД се грижи за капиталовия пазар. Дончо искаше точно това от тях. Имаха някои търкания, но явно е сътанало на неговото.

че ще ги понижи - кой ще плаща тия високи лихви?

Не ти е съвсем ясно за какво иде реч, нали?

- всичко ми е ясно и това, което се случва в света на световната икономика, го предсказах още 2015 г, при това - без да съм никакъв икономист!

Че не си икономист се досетих. Какво си предстазал 2015-а бе збанм бе се познаваме, Но продължавам да смятамн, че не си наясно какъв ефект се цели с понижаването на лихвите.

2020-03-03 19:29:55 :) (нерегистриран) ---- което няма да вземат през лихвата, ще се опитат да го вземат през ... Цената!

Какво изненадващо може да има в едно понижение на лихвите при продължаваща корекция на капиталовия пазар? По-интересното е да виидм дали и другите ЦБ ще понижават лихви. Ако да - задава се рецесия.

“ Централната банка на САЩ изненадващо обяви понижение на лихвите” Глупости! Няма никаква изненада тук, просто ФЕД-а прави следващата логична и ОЧАКВАНА стъпка за омекотяване на ефекта от идващата рецесия, използвайки за извинение този вирус. Прави го сега като реакция на силния спад на борсите през седмицата, който дойде малко предварително и притеснително за доста големи играчи. Това е.

Американска икономика е солидна . Никакви вируси и нал мако конкуренти могат да и повлияят. Да живее Г-н Трън !

И изненадващо много пари ще принтира, докога $ ще се срути.

Ще ти се срути кухата кратуна на теб!

Това още по "изненадващо" няма да проработи.

Хибридната икономическа война с Китай продължава.

"изненадващо"

но само за автора на статията ...