Тръмп, Макрон и Тереза Мей няма да отидат в Давос

Проблеми на вътрешната политика спират световните лидери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз също няма да ходя.

Обаче Боко Тиквата се е записал! Той е разбирач!

Срещата на глобалистите в Давос се превръща в маргинална седянка! Това очаква всички структури, които обслужват действащият глобален, либерален финансов икономически модел

Едната кака я мъчат с Брекзита. Другата кака я мъчат мигрантите. Другото нещо-опа-мъж-опа-джендер му плетат неква жилетка и не може. Само нащо слънце че оди, оти му е писнало от циганските протести :)

... а тромпета не му работи администрацията и не могат да му издадат самолетен билет :)

Така най-главният в Давос ще бъде Баце!!!!Он че оправи световните проблеми,жалко че не може да се види с Дончо,но пък ще му отиде на крака през февруари!!!

Който го може, го може! Чичко Сорос ще е там! Трябва да се установят тенденциите, ако искаш да си в играта!

И КОЙ сега ще е водещата геополитическа фигура на форума? Познахте! Живее в Банкя. И гледа магнолии.

След прехода и това ще го преживея.

трябва да си предател като теб и боко ,ако искаш да си в играта

Не, май няма да е тоя, а един друг: Не живее в Банкя, а обрал Банка КТБ... Не гледал магнолии, а си мълчи като протестират мангали. И не бил политик, а играел футбол в некви тигри... И не бил гео-политик, щото не знаел география, а е чел само Винету...

Да взема пък аз да отида?

Давос нещо издиша. САЩ, Франция и Англия, след това и Русия, Китай и Индия няма да са там, е кой остават? Нещо има гнило в тази работа, просто безрезултатни срещи и големите ги зарязват. Светът много бързо се променя, остава едно, хваща друго, иди че го разбери. Г7, Г20 и там ще има нещо, просто се изчерпва с времето.

Да , но Борисов екскурзиантина като за последно е там. Сега кого Поцелуйко ще целува ,като ги няма Парле дьо франсе ,Шпрехен зи Дойч и Брекзитката Мей.Пада му нивото на поцелуйкото Борисов ,но е в Давос.В Давос е ,но с паднало поцелуйково ниво.

Точно обратното! Предателите винаги са извън играта!

Швейца изписука. Само, че Тръмп буквално изплюя говедата от демократите, които искаха да му го заччукат като не отпуснат кинти. Всяка годин Конгресът отпуска милиарди за превъоръжаване, Сега нямали 5 млрд за стена, за да се пречи на емиграцията и на наркотрафика. Каквво друго да направи Тръмп? Що се отнася до Макрон е напълно все едно дали е в Ппариж или в Давос? За Мей нещата стоят по друг начин- торите може да си изгубят партията и влиянието с този Брекзит.

Поцелуйко е руска дума. Българската дума е целувчия.

Още малко и последните ще бъдем първи (в Давос).

Ами тия дето им искат оставката почти всеки ден какво да правят на тоя форум, да карат ски може би...

Не поцелуйко, а ... Уйко.

Не мога да им отрека единното западно мнение да не се срещат в Давос. Все пак е по-важно да си удържат стола, че току виж някой друг седне. Пък и ние печелим: На тая поляна ще има 8 самолета след 6 години. Вервайте, ама парите сега.

А ББ ще иде ли? Че как в Давос ще минат без толкова силна икономика като нашата? Миналата година обясни присъствието с предстящото председателство. А сега ако е там, заради последните ни места в ЕС ли ще е?

И бай Васил знаете го дето не му стана зелето и той каза че нема да ходи у Давос щото му откраднали чорапити от простора дето му ги изплети стрина Василца за Коледа и нище да са излага със старити чорапе

Когато вместо законите се налагат "демократични правила" виждаме "жълти жилетки" във Франция, Shut Down в САЩ с опашки за безплатна храна, Brexit без край в Англия, нагли "мигранти" в Германия,... А в бедна България АНАЛлизаторите защитават покупката на изтребители. Кого ще изтребват е ясно - данъкоплатеца!

на този форум се срещат най-богатите и влиятелни хора и единственото което правят е да се потупват по рамото. Големият губещ в случая е икономиката на Давос, защото загубите сигурно са в милиони.

тая стена знаеш ли кога ще спре дронове и копаенето на тунели? точно никога.

И кои... световни проблеми са от решените в Давос:)))??? Хапка, сръбка и ..., тия три работи за сметка на данъкоплатците, нищо повече!!!