Търговските преговори между Лондон и ЕС са в "най-критичния си момент"

ЕС постави Лондон пред дилемата да реши какво бъдеще иска за себе си извън общия пазар и митническия съюз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

леле леле леле цял ден чета в кантолата си в Лондон как Франция иска да си лови риба в наши води (Англиски тереториялни морски води

По-скоро, кантората ти е в Карлуково!

на ингилизите? Излизат без споразумение и си връщат контрола Лесно е Ама като си го върнат кво ше ручат е въпроса За тва е целата дандания Хем да върви делаверата с ЕС, хем да са си самостоятелни. Еми не става

Какви са фактите.Великобритания беше икономика номер 2 в ЕС.Великобритания беше една от двете ядрени сили в ЕС.Великобритания беше третият най-голям пазар за европейски стоки след САЩ и Китай.Икономиката на Великобритания се равнява сумарно на следните членове на ЕС: ------------ Мунчо, ЮК е вече 7 икономика в света! ЮК беше това, което си писал заради ЕС! Сега ги чака тотална изолация, защото Байдън СПЕЧЕЛИ в САЩ, а Байдън не е клонинг на дебилла борис! Байдън е ПРО ЕС! ЮК са голямият губещ! Няма договор с ЕС! Няма договор със САЩ! Имат само историческа криза заради КОВИД! Да им е честит креттена борис и малоумниците около него!

Свободните медии имат поставена задача да омаловажават излизането на Великобритания.Какво означава това излизане?Аналогичен пример е САЩ да излезе от НАТО.Да, там ще останат примерно 50 държави но без САЩ НАТО няма да е НАТО а сбирщина от джуджета.Абсурдното е че английският език все още е официален на ЕС при положение че само Ирландия остава като англоговоряща страна.

НАТО никога не е имал 50 члена, няма и да има, защото по замисъл е Европа + САЩ. Като махнеш Швеция, Финландия, Австрие и т.н., остават доста по-малко. САЩ не биха излезли от НАТО, защото няма да са първа сила и ще трябва да делят влияние с закономерно възникващата на това евентуално място ЕС Армия. Така или иначе това е само във фантазиите на Кремъл. Нито Европа, нито САЩ биха тръгнали на такава простотия. Трябват поне 3-4 поредни мандата на дебил тип Патока Доналд за да стане такава беля.

Борис ще клекне. Няма къда да ходи-ще се подпише догоора на ЕС. Неговия авер Тръмп се провали и няма кой да го подкукуросва. вече

С-о-р-о-с-о-идните имутренските медии са впрегнати да представят Великобритания като голям губещ от Брекзит.Всъщност губещият е ЕС.

Аз от банката получих мейл ,че от 1 януари ЮК са трета страна извън ЕС и ще се таксува по съответния ред та май е нещата са ясни покрай тая сделка

UK не мажа да понесе да я командват и да е нищо в ЕС и се изнизва. UK искат пак да са "велика сила", друг е въпроса дали ще и се получи, времената са други. Със сигурност обаче тяхната ще стане, излизат от ЕС, с договор, без договор заминават си.

Истината е, че икономиката на Великобритания е почти 5 пъти по - малка от тази на ЕС, тоест те не са равноправен преговрящ. За да бъдат 2 преговарящи икономики равноправни те трябва да са сравнително с равни икономически показатели. Факт е, че почти 5 години след референдума Великобритания е още тясно обвързана с ЕС и ще спазва правилата не ЕС до края на Декември тази година поне. Единствения шанс на Европа, да се противопостави икономически на гиганти като САЩ, Китай, скоро може би Индия и Бразилия е да бъде обединена, нито една страна в Европа не може да направи това и да постига изгодни споразумения с трети страни от този калибър било то Великобритания, Франция или Германия. Лично аз се надявам да има някакво рамково споразумение и след това то да се преработва.

Ти сам си противречиш.Бразилия и Индия били икономически гиганти а Великобритания била икономическо джудже което нямало как да преговаря с ЕС.Е,Великобритания има GDP почти колкото Индия и Бразилия взети заедно.И като голяма.Великобритания била едва 20-25% от икономиката на ЕС нищо особено.Хаха.

Напуснатите ЕС се държат сякаш са в силна позиция ,а те са силно от еваната страна. Англичаните направи своят информиран и правилен избор,и напуснаха потуващата лодки която ги влечеше към дъното . Сега са са сами в океана ,но поне не са яхнати от Четвъртия Райх и жалката му кратура ЕС . Англетата ще се оправят,ама ние в България как ще се измъкнем от ЕС този Коптор на Разврата и Ненормалността !??

Независимите медии са впрегнати да представят Великобритания като голям губещ от Брекзит.Всъщност губещият е ЕС.Причината за тази медийна активност е да се избегне анти ЕС мнения защото Брекзит е прецедент който реално може да разбие ЕС.Какви са фактите.Великобритания беше икономика номер 2 в ЕС.Великобритания беше една от двете ядрени сили в ЕС.Великобритания беше третият най-голям пазар за европейски стоки след САЩ и Китай.Икономиката на Великобритания се равнява сумарно на следните членове на ЕС: -Австрия -Швеция -Финландия -Португалия -Гърция -Кипър -Малта -Полша -Чехия -Словакия -Унгария -Латвия -Литва -Естония -Словения -Хърватия -Румъния -България

А аско сумарно сравниш населението на тези държави, ще видиш че хич не сме толкова зле, колкото се опитваш да кажеш! Те имат восок стандарт да. Но въпроса не е дали са силни сега, а дали ще станат по силни от този изход! Това е въпроса! Какво ние губим е ясно! Губим едни 1000 годишни лицемери от, които нямаме никаква полза. Ние може да сме бедни, но не живеем чак толкова зле, колкото си мислиш! Е винаги има изключения!

Ха ха не сме били зле.Населението на изброените държави е около 40% от това на ЕС.Дали ще останат силни?Е аз бих се обзаложил че ще останат може би защото Британия е сновала държави като САЩ,Канада,Австралия,ЮАР и Нова Зенландия да не говорим за връзките с поовин Африка и Азия.Говориш в множествено число ''губим едни лицемери''.Че какво и пука на Великобритания ние какво губим най-много да определи квота за берачи на ягоди от България и толкова.