Срив на долара спрямо повечето основни валути, след като Фед повиши основната лихва

Индексът на долара DXY, който измерва стойността на щатския долар спрямо шестте основни световни валути, спадна с 0.39% и е близо до седемседмично дъно

Обратно в новината

Коментари - Срив на долара спрямо повечето основни валути, след като Фед повиши основната лихва | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега вече краварските банки ще започнат да гърмят като пуканки!

Да подпомогнем долара с още няколко милиарда за невидими самолети!

На банките нищо няма да им се случи, те са само посредник в случая. Но масово "инвеститори" ще почнат да разпродават защото лихвата по ипотеката е минала от 3 на 6%.

Падна със 6 стотинки. Цял Мурзилистан яразнува победата над злата демокрация с групови чекии.

Нищо де. Важното е че руската космическа програма се срина...нали така ;-)

Всичко добре си казал, само къде видя демокрация не разбрах?

Лихвите вървят нагоре,банките надолу,а така наречените инвеститори се оглеждат за по голям кашон.От хубавите.От ChatGPT споделят че въпросът:Къде е най безопасно да бъдеш бездомен е все по често задаван.

Ей тва на джендърите,все некви гадости са ви в главата.Балсам ви 79 половите сбърканяци

Е може да бъде! Най-великата банкнота?

Ти явно не знаеш, какво означават шест стотинки Що си мислиш, че котировките са до четвъртия знак след десетичната запетая, като например тази от статията да вземем 1.0917 На ден транзакциите на форекс пазара са за над пет трилиона долара При този обем три цента надолу са загуби за 150 000 000 000.0 долара, ако не си продал навреме. Сто и петдесет милиарда Нищо ли ти се струва?

Неа съ плашите FED са пуснали новата си система за разплащания, която ще е основа за CBDC. Скоро доларът ще бъде подменен изцяло с напълно цифрова валута и всяко разплащане ще бъде проследявано от тях. Няма да можеш носни кърпички да си купиш там, без да знаят, че си хремав. А може и белите престилки с полиция за подкрепа да ти пратят. Така, щото са загрижени за здравето ти

А ти по кой начин ни казваш, че имаш понятие от това? Цифрички през тази и онази година ли? Ако ти изредя температурите по часова за миналата седмица, ще повярваш ли, че разбирам от метеорология?

При срив на долара инвестицията трябва да е в Имот

Сега е момента за апартамента!

Как да ги обменя в рубли?

Както обикновено - правиш две седмици свирки и те изпращат безплатно в Русия с еднопосочен билет. Там ще довършваш финансовите си умения орално и после ще се завърнеш да демонстрираш опит.

Всеки ден ще е така ... до победата.

Само да съм пак премиер.