Сименс и Ирак подписаха "пътна карта" за електрификация за 14 милиарда долара

Меркел лично се е договорила с предишните управляващи в Ирак за германското участие в процеса

Обратно в новината

Коментари - Сименс и Ирак подписаха "пътна карта" за електрификация за 14 милиарда долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

И що стана така, че да нямат ток?

Да им приседне на нацистите !!!! не се намери ниакои друг да направи грида та триабва свабите да наемат други и да лапат комисионни !!!!!! Меркел да си занесе златото с нея в гробището па белкем и стигне

На кого му хрумна да превежда roadmap буквално като пътна карта? Става въпрос за стратегически план, насоки - този смисъл на думата.

На някой недоучил журналист му е хрумнало това. Нормално е все пак защото те си предпочитат да седят по кафенетата и заведенията. Според мен, всеки кандидат-студент по журналистика трябва на първи кръг да докаже, че може да разговаря правилно и с богат речник на франски, английски, американо-английски, немски, португалски, испански и ли руски езици. След това дали пишат правилно на български и тест за интелигентност!

Браво и на Ирак и на Меркел! "Бръкнаха в здравето" на американците!!! Кега Меркел ще осигури свежи пари за страната си, нищо, че ДИМЕНС произвежда в почти цял свят! Важното е тези милиарди да не се превърнат в американски оръжия.

и от къдя на къдя Сименс ще електрифицират Ирак бе? Можеше и руска компания да ,,спечели"държавната поръчка и да такова Ирак...с електрификацията Ей тия Германци сстават все по нагли с съвременните си оборудвания?У нас в союзе още имаме германо американските разработки от 30-40-те години на 20-ти век

Stan Stan

2 милиарда от които са наши, български пари, невърнати от Ирак.