Siemens обвини "Газпром" в лъжа за премеждията на турбината

Няма европейски санкции срещу съоръжението за "Северен поток", въпреки че руската страна твърди обратното

Обратно в новината

Коментари - Siemens обвини "Газпром" в лъжа за премеждията на турбината | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немците изпълняват молбите на Зеленски. Зеленски да подпише документите и да помоли Сименс да прати турбината на Русия.

Не знам за премеждията на турбината, но Германия - кой знае защо, се втурна да въоръжава Украйна срещу Русия.

Европейския съюз си играе на "тука има, тука нема". Странна работа.Налагат санкциите така, че на тях да им е изгодно. Всяко отклонение от наложените от тях санкции се разглежда като враждебен ход от страна на Русия. Та нали точно ЕС се отказа частично от нефт и газ с руски произход? Сега защо реват?!

питайте турците какво им се случи като свалиха руския самолет, намериха някаква "бактерия" и две години никакъв внос на зеленчуци и плодове от Турция, накрая Ердоган лично посети в Кремъл "приятеля си Владимир", така че с обвинения и заплахи не става, спрете оръжията за украйна и всичко ще се оправи, защото в Русия настояват Путин да спре напълно доставките на газ и нефт за Европа.

Танкове и самолети колкото и да са мощни ползват гориво и то много. Реално Русия цели НАТО в Европа да не може да отговори на агресията в Украйна с воени средства и след това. В България и най-добрите самолети да имаме, не само Ф-16 пак те ще се движат с руско гориво.

Гаси глупостта! Това е по-зле от оня, дето обясняваше, че самолетите са вредни, защото братя Раит, дето ги били измислили, имали същото име като препарата против хлебарки...

В момента руснаците са хванали еврогейците за топките и все по-силно стискат, да видим тези мазохисти ще издържат ли до пролетта. А лалането по форумите не променя нищо.

Повече вярвам на Газпром, отколкото на Сименс. Газпром са изрядна компания. Сименс са капиталисти, тоест само ги интересува печалбата.

Представете си каква централизирана кочина е рашка говняшка, след като президентът й заендо с говорителят му се занимават с някаква турбина! Представяте ли си президентът на САЩ да говори за някаква турбина? Имало ли, няма ли, и тем подобни бабешки бръщолевеници? Абсолютен кенеф.

Русия твоето име е ЛЪЖА! Иронично бункерния нарече Западът империя на лъжите. Единствената империя на ЗЛО и ЛЪЖИ си остава РОССИЯ.

Защо турбината е в Германия, като се ремонтира в Канада? Чии го дири Германия, а не я пратиха в Русия? Много думи. Много пушек, но никой нищо не прави в Германия, освен да се снима пред турбината. Много им се иска газ, но никой не ще да е отговорен /застраховка за транспорт/ за това скъпо съоръжение. Това не е проблем на руснаците.... А има и Северен поток 2.... !!!???

Турбината ще бъде доставена и поставена само тогава, когато реши 'Газпром' ....

Няма по - мръсна и гнусна сган от тия татаро - монголци наричащи себе си руснаци. Когато и да му счупиш главата на това мекере вече сакъснял.

Има , имаааааа - погледни в огледалото .

е мръсен еврогей. Когато и да му счупиш главата, все ще е късно.

Е като няма санкции защо дъртия пешкир шолц не натовари турбината на един германски параход и заедно с представители на Сименс не я закарат в Русия?!

турбината няма гаранционна карта за ремонта. Ако утре стане нещо рашките ще плащат...

Продължават статиите, доказващи ПРИКРИВАНЕТО на информация. Това, логично, поражда съмнения и последващи интерпретации от всякакъв род. От тази статия можем да си измислим следните "заключения": - Турбината не е същата, която Газпром изпрати за ремонт; - Турбината не е ремонтирана; - Турбината няма нужните сертификати и гаранции за извършен ремонт; Всичко това е "намекнато" в статията. Аман от манипулирана или спестена истина!

Има и още: всъщност турбината, и останалите 5, са собственост на Сименс, арендовани са от СП1. И са работили под надзора на Сименс. Така са поискали навремето, за да не им краднат технологиите.

Ако Западът спре доставките на оборудване за добив и транспорт на газ за Рашка Говняшка - ватенките ще изпукат от студ, че няма как да си отопляват Москва и Санкт Петербург!

Нали вече са го спрели с 2 и 3-тия пакет санкции бе безпросветно говедо!?

Това ли е новата опорка - Москва и Санкт Петербург, че ще останат на студено? Тоест Европа няма вече проблеми, топлото и светлото е осигурено, препоръките за 15% намаляне на потреблението от щаб квартирата от Брюксел е отменено?

си имат оборудване. Северен поток 2 е с руски турбини. За Северен поток 1 в договора пише, че турбините ще се ремонтират от Сименс. Така че, този, който се е писал "Горд руснак" нито е руснак, нито е горд, той е едно говно.

тогава защо трябваше Германия трябваше да я иска турбината, в Канада я бавеха два месеца. Като няма санкции, да взимат и другата турбина, която е за ремонт. Както е по договор.

Тия малоумни ли са!? И на децата стана ясно, че Русия НЕ ИСКА турбината и НЯМА да ви пусне газ в количествата които искате!! Айде сега си отговорете на въпроса, ЗАЩО? Вие нали се отказвате от Руския ГАЗ и НЕФТ, какво лаете? Руснаците ви помагат това да стане по-бързо!

Е нали германците плащаха в рубли, за еФФтината и сигурна руска газ? А то, ко станА?

По същество това са контра санкции и на Русия не и дреме съществено, цените са избухнали, даже и при 20% преност правят повече ПАРИ от преди. Германия ако си мисли, че ще РУСОФОБСТВА, а Русия ще ги гледа, не са познали. Тежки дни чакат Европа с лидерите дебили от ЕК.

в който пише кой трябва да ремонтира турбините. Това е Сименс.