17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подуйте на болшом руским хуй ! Пошли пиндоские бляд на хуй !!!

Интересно какво е "санкциониран кораб". Сигурно не може да плава? Тъпи крави!

Всички знаят, че има нещо гнило в Дания. Отсега нататък Европа ще тежи в света толкова, колкото заслужава, а не колкото и нареди Биг брадър. Големият кяр от газта е в индустрията. Булгаристан няма индустрия, затова всеки енергоносител първо сигнално се свързва с котлони, печки и зареждане на умни смартфони. А Германия и Европа имат индустрия, затова всяко евро надолу в цената на енергията им носи три евро печалба !!! Историята със СП 2 е поредното доказателство, че Сатанинските Античовешки Щати, вече НЕ СА глобален световен лидер !!!

Руските кораби, ще си го преместят в другия крачол.

А какво стана с принципните на пазарната икономика, свободната търговия и конкуренцията ?

Те не важат за държави агресори и спонсори на тероризъм.

Удуши го Пеееешо!

Американските сенатори смятат Русия за "спонсор на тероризма", става ясно от законопроект, одобрен от Комисията по външни работи в Сената на САЩ. - Така, че санкциите тепърва предстоят. Това, което държавата окупант касираше до сега е само закуската.

Изглежда поредна тъпотия на американците, но трябва да има стимули за по-голям бюджет на Пентагона, ЦРУ и т.н.. В америка всичко е бизнес, няма друг начин как как да вдигнеш печалбите на военно-пломишления комплекс - тябва да има врагове. За това при реаните конфликти и войни, обикновено не печелят а губят задво. Някой помнили защо сключих примирие с талибаните в Авганистан миналат година? Може би защото талибаните са здраво въоръжени с калашници и гранатомети и най-модерната армия в света неможе да ги победи?!

Корабчето ще постои малко в Рощок, после ще си вземе тръбичките и ще ги занесе на Милер да си направи клизма.

Така ли пише в опОрката? ПС Щом го пише - така ще стане; да знаете.

Прочети руските сайтове, но не тези на Соловьов.

Първо на теб!

За сега, като гледам кой реве, май тръбичките на друго място влизат все по-дълбоко !

Не знам къде "влизат", но ПАТОК няма. Няма и да има.

Дали така ще стане? И ако не се съобрази какво ще стане, ще дойде американската армия да му пречи или ще го турпилира!!!!

Дедо, дедооо.. тУрпилиран ти е мозъка съветски. Руснаците не могат, а другите не искат заради санкциите, да довършат пАтока. Каква армия, какви тУрпеда те гонят? Или ти още си воюваш във "великая отечественая"...? Давай за сталину.....

Абе тия кравари стават ненормално опасни. Санкции на кораб означава само бомбардиране и торпилиране. Кошмарни идиоти.

Ето затова си Кольо, а не Никола!

При подобна международна ситуация USA подкладиха II-та св. война. След удара от Китай още един удар от Европа и с USA е свършено . Така че очаквам веднага след встъпването радикални действия - ракетен удар.

Идиот!

Ако САЩ искат да си продават газа на Европа, трябва да наложат санкции на Дания и Германия - щот' от там минават тръбите. Та... тогаз да видим какво ще правят в Дания и Германия: Ще загинат! А пък … Санкции на кораб... Леееко несериозно отношение на американците съзирам. Ами да!

Тва - санкция на кораб - сериозна работа е! Така се почва. Утре ще наложат санкция на Електрожена, с който се заваряват тръбите. А ако рашите не се спрат - ще има и санкция на помощник-заварчика.

Санкциите са наложени на изпълнителя, собственик на кораба. В случая руската "Универсална транспортна група", така както преди наложиха санкции на Allseas Group S.A. Че можете да четете можете, ама какво разбирате от прочетеното?

То пък... едно четене си чел: "От декември плавателният съд е собственост базираната в Москва компания "КВТ-Рус". Ама нейсе.

Виноват! Не е врат, а шия!

Капитана на кораба в кой крачол трябва да си премести шланга? Отляво надясно, или обратно?

И защо трябва да мести? От чий зор требе да се поти!

Ще му "пръднат на котвата"! Предлагам Радев да "наложи вето" на санкциите. И всички щастливи!

Моя внук нещо копае в двора, подозирам, че е за Северен поток. Дано не го види оная Мустаката или как се казваше там та да му наложат снкции.

Много са тъпи братушките! Кво им пречи да налажат санкции на американските самолетотосачи! Да забранят на екипажите да пазаруват с рубли, да блокират сметките им в руските банки! Умът ми не го побира кво се мотат!

Не им се занимава. Гледат си тяхната работа!

защо да им налагат санкции на самолетоносачите като те и без това са в положени пред рязане на скраб.Освен това доларите отдавна не ги използват, дори в ЕС официално за търговията с Русия Иран Китай Турция, Ю.Америка и 75 % от нормалния свят вече се разплаща изнвън суифт и долара.Остана само в гетото САЩ където 102 млн. купоницие останах без здравни осигуровки и щастли живот под мостовете и ако не ежедневните разстрели по улиците мъката е голяма.Така че никой ни се интересува от Зимбабве с фондовата борса ФАЩ.

Тъпак!

Капитана на кораба от кой крачол трябва да го премести? Отляво надясно, или обратно?

След наложените санкции, руския кораб си е вързал черна панделка на шланга.

“към момента е изграден на 93 процента. .... Към момента газопроводът е изграден на 94 процента” Или се строи с бясна скорост, или преводачът е малоумен ...

DIR, как процентите станаха от 93 на 94, само за две изречения? И очаквате читателите да ви вярват!

Стига бе! Ти за 1% правиш проблем, а представяш ли си какво ще е на изборите!

Това е все-едно аз да ида да си сипя гориво на Лукоил и да дойде Шел и да ми каже: Ако сипеш от Лукоил ще ти наложим санкции... Много демократично и съобразено със световните закони за свободната търговия, няма що.

Кои сте вие бе нещастници та да се разпореждате на другия край на света?

Като държавите им се смеят на санкциите, на горките говедари им остана само да налагат санкции на дребно, дано някъде хване дикиш. До кораб слязоха... Преполагам, че той (кораба де) се е впечатлил... Смях и позор.

Руснаците са толкова некадърни, че ако ги оставят сами да полагат тръби няма да уцелят Германия, а най вероятно Канада.

Да бе! Да вземат сега и на Канада да наложат санкции ли?

Защо Канада, бе? Ако не вземат завоя направо са си в мазето на Белия дом... Чакат само Тръмп да се изнесе!