Санкциите блокират износ на Беларус за 16-18 милиарда долара

Президентът Лукашенко смята, че страната му несправедливо е етикетирана като "съучастник на агресора".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

белораШа била неправедливо набедена, че оказала съдействие на раШката армия!!!!!! Хей, дълбоко НЕуважаеми......От чия територия навлязоха рашки войски в Украйна? От твоя!!! Санкции и за теб! И като свърши войната, ще плащаш репарации на Украйна!!

Сега да видим и дали на беларусите ще им хареса да ходят на почивка в Крим. Май ще забравят какво е това.

точно така е както казва малоумника , ни лук ял ни лук мирисал .

Прекрасно - да продава на Аржентина, Брзилия и Сирия та да видят тия Западни нешчастници......ама то трябва и да се плаща де...тук е проблема.

За първи път в историята санкциониращите губят повече от санкционираните. Но всичко е до време, бизнесът намира своя път.

Да...и за това тия само квичат, че сакциите не им действат, а Европейците дума не са казали..... е освен съветските Ганьовци в българия. Те квичат и за другите.

Ми то си личи от тренда на БВП. Вдига се на Русия съответно и на Беларус. След анексирането на Крим, на Русия рязко започва да пада съответно и на...Беларус. Аки си мисли Лукашенко, че заблуждава някой...

Лукашенко е несправедливо обвиняван за всичко. Много готин човек.

Руските очила за нощно виждане са правени в Италия.

Русия не съществува. Беларус не съществува.

Опорката беше, че санкциите нямали ефект. Да видим сега какво ще измислите тролчета.

Както винаги Чукча писател а не читател. Не че нямат ефект, а че НЯМАТ ЖЕЛАНИЯТ ЕФЕКТ! Разлика има. И тука няма да имат желаният ефект!

Много грешиш. Санкциите действат дългосрочно и разрушително! Пет - десет години действие и ефектът е опустошителен! Справка - рухването на социалистическия /конц/лагер и СССР след санкциите въведени от Рейгън и Маргарет Тачър! Така ще е и сега! Рухване на Путинорусия и разпад на сателитите й!

С уважение, но си нямаш напредстава за какво говориш. Падането на СССР няма нищо общо със санкции въведни малко след ВСВ. Иран е друг пример. Колко години са вече там санкцийте и то много по лоши от тези на СССР. Какви сакнции Запада е въвел срещу СССР което му е бръкнало някъде? Да не купували микрочипове? СССР и Русия имат добре развити индустрии и научнотехнологически сфери които не се влияат от санкции. Хора като вас си нямат никаква представа за това което СССР/Русия може и не може да прави и до каква степен и в коя сфера има ефект. Проучете малко какво може да прави и да не прави обекта на вашата омраза!

никой не мрази Русия, но просто коментираме, че ако всички и наложат санкции и я изолират,няма да издържи дълго и ще се срине. Въпроса е дали освен западна европа и сащ и другите ще и наложат санкции. Какво ще направят Китай, Индия, Южна Америка, арабските страни и т.н., ще видим, ако те също се включат в санкциите , нещата няма да са добре. На мен ми е интересно какво ще направят Китай, защото съборят ли Русия, следващите наред са Китай и те го знаят. Подкрепят ли Русия обаче, ще им нахендрят едни здрави санкции и на Китай и икономически доста ще клекнат и те. Та общо взето избора на Китай е да ги друсат сега или после. И ми се струва, че май ще изберат страната на САЩ.

САЩ искат изолация на всички държави, които не са подлоги, ще трябва да издържите иначе робство.

Стига с тези роби, бе, дебилен! Я да помисля малко - роб на Запада, който всичко си има или роб на Русия и безкрайната й сибирска мизерия. Ами, готово, избрах си! Даже нямаше за какво да се мисля. Хайде бягай да се онождаш с руските мечки, там други забвления нямат.

Товарищ Лукашенко, хубаво уши имате! Стават за готвене. Защото скоро ще си ги ядеш, нали знаеш?