Samsung си върна короната при смартфоните

Пандемията донесе бум в търсенето на продуктите на големи компании

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И между другото Моторола НЕ Е КИТАЙСКИ, а американска компания: https://en.wikipedia.org/wiki/Motorola Разочарован ли си, мунчо! Изхърли си сега тИлифона и си купи един уяМивей! БУХАХАХАХАХА

На кутията си пише къде е правен и чия собственост е! Относно Lenovo будиш съжаление. Толкова прост и глупав надувко рядко може да се намери като теб. Мегапикселите нямали значение, това само много глупав и неук може да го твърди. Без да знаеш кой е с/у теб плямпаш глупости. Явно си някакво дечко и дори не си виждал майор на живо, идиот! Само като ти се прочете мученето "бухаха" ти се разбира, че си кретен и то качествен!

на Motorola си бил в мъдан, бе изтърсак. Нямаше уикипедия и Интернет още.

Само прост панелен комбайнер може да сравнява само мпх на камерите на два телефона! :))))))) И Леново първо беше на IBM! Дори не е китайски! Комунистите го взеха насила! Кажи за аудиото и Екрана на Сони! Кажи за оптимизацията на видео и снимка на Сони! Изгледай ревюто на Sony Xperia 1 iii, че си смешен! КЛОУН панелен! Насрахте се с тия колхозни ментета с по 10 000 мпх! Кво си снимате тъм на сельо с тия мегапиксели е, уйо! БУХАХАХАХА

За сравняването на мегапикселите си прав. Но, за взимането никак не си, поне малко се информирай, преди да пишеш глупости. IBM имат такава практика - изграждат бизнес и докато печалбата е добра, го държат. В момента, в който получат сигнали за намаляващи маржове на печалба, продават бизнеса и продължават напред.

Sony Xperia 1 iii - просто най-добрият андроид телефон правен някога! Излиза след месец! А Xperia 1 ii е най-добрият в момента! Самсунг е след това! Самсунг са по-добри само в узър интерфейса! Китайските колхозни сапунерки даже не искам и да ги споменавам! :))))))))))))

Compare Motorola Edge Plus vs Sony Xperia 1 III и повече не се обаждай "компетентно"! Camera 108MP + 16MP + 8MP, battery 5000 mAh vs 4000 mAh, ram 12 GB vs 8 GB, display 6.7" (17.02 cm) vs 6.5 inches (16.51 cm). Стария/минало годишен/ Motorola Edge Plus.

Моторола не е китайска сапунерка! Те са стабилна марка! А и не сравнявай само пикселите в камерите! Сравни аудиото, сравни сториджа, сравни дисплея! :))))))) Там кой е по-добре, а! ААААА!

Моторола е притежание на Леново, а ти явно си форумен юнак и то твърдоглав!

.

а ние от Русия си оставаме най големите производители на ушанки , партенки , ватенки и петолъчки :)

А вие лyдите "демократи" си оставате основния контингент на всички психиатрии за тежко лyди в България и основни кандидати за пълна евтаназия. Доказано е, че намалявайки лyдите "демократи" и "демокрацията" в България живота се подобрява. Да избием до крак "демократите" и да приключим с "демокрацията" !

Русия е най-големия производител и износител на пшеница (т.е. хляб наш насъщни) в света... България внася селскостопанска продукция и газ от ...Турция... скоро и турска електроенергия от АЕЦ... за вноса на турските гласове за турската партия ДПС да не говорим...

Русия е износител номер едно в света на фалшиви новини и дезинформация. Хляб наш насъщнии ...