Руски олигарси предложили помощ на Украйна, Зеленски им обеща защита

Украинският президент поискал от Джо Байдън да не бъдат налагани санкции на Роман Абрамович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Украинските олигарси къде се скриха ? Те защо не помагат ????

затова ли защити Абрамович да не му налагат санкции американците след като го изгониха от Англия, то и изгоненият от Грузия Саакашвили приехте и министър го направихте, отчаян опит на олигарсите да си върнат парите, яхтите и къщите които им отнеха.

Интригантче

ударени със смазващите американски санкции -

поредната партенка на Зеления...

Всички българи искаме да окажем всякаква помощ на Украйна, включително и военна, за борба с руския путлерофашизъм и за изкореняване на путинофилията и разпадане на измислената руска държава. Правителството къде спи още, че не предприема необходимите мерки?

Олигарси от сорта на Чубайс са руснаци колкото Кристалина Георгиева е българка. Или пък Соломон Паси, Глупавото Наде и т.н. Това са хора които ИЗЦЯЛО са свързали добруването си и благополучието си със международни структури (чужди) и които цял живот са изпълнявали и ще изпълняват техните нареждания. А зад корумпираните международни (глобалистки) структори стоят интересите на ТНК, които ги ползват като инструмент за изместване на националните държави. "Руските СеДеСари" които разкостиха Съветския Съюз под патронажа на Бил Клинтън и ДемПартията, за съжаление още са фактор там.

Събират помощи на нашия гръб, за да се обогатяват допълнително, защото не им ситаг паричките за сгориво на скъите им колички за по 100 000 евро.

Ако това е вярно, то ще е показателно че най-високо в ценностната йерархия стоят $$$.

Поредната нелепа лъжа от губещите на които друго не им е останало. Конкретно Абрамович, след като отиде в Инстанбул и после в Тел Авив, най накрая се прибра в Москва.

Значи повече няма да са олигарси...

Слугата вярно се оказа голям клоун! Дори украинските певци и актьори се издържат изключително от гастроли в Русия. Самата Украйна от 15 години вие да не спира транзита на руски газ. Чии ще го дирят тия олигарси в Украйна? Сигурно ще продадат яхтите за да си купят по една къща в Запорожие, по един трактор и - гуляй душа!

Приятел как взе българско гражданство?Малко по спокойно че да не се удариш в някоя цепеница

Нашите олигарси са най-честните и демократични олигарси в света, искарали парите си с честен труд и заделяне от залъка си. Това е истинското лице на лицемерието, а вие събирайте капачки за болни деца и средства за лична хигиена на украински бежанци. А данъкоплатците даряват 1200лв. на всеки украински бежанец, при пенсии от 370лв. на български гражданин.

Хайде, започна се. Дай пари и ще има изключение за теб. Ами то така си беше и досега. Олигарсите си плащаха и си купуваха спокойствие. Абрамович има една торба паспорти. Вие как мислите ги е получил? Е не защото е много фотогеничен, нали.

Както обикновено Зеленски лъже. Де такива идиоти да помагали на Украйна с бизнеса си в Русия. Ако някой си позволи това, бизнеса му в Русия приключва и край с доходите. Лъже твърде примитивно, вече си усеща края.

А как точно ще ги защити?

Руснака държавата си не предава. Това е доказано от как я има Русия.