Руски олигарси предложили помощ на Украйна, Зеленски им обеща защита

Украинският президент поискал от Джо Байдън да не бъдат налагани санкции на Роман Абрамович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснака държавата си не предава. Това е доказано от как я има Русия.

А как точно ще ги защити?

Както обикновено Зеленски лъже. Де такива идиоти да помагали на Украйна с бизнеса си в Русия. Ако някой си позволи това, бизнеса му в Русия приключва и край с доходите. Лъже твърде примитивно, вече си усеща края.

Хайде, започна се. Дай пари и ще има изключение за теб. Ами то така си беше и досега. Олигарсите си плащаха и си купуваха спокойствие. Абрамович има една торба паспорти. Вие как мислите ги е получил? Е не защото е много фотогеничен, нали.

Нашите олигарси са най-честните и демократични олигарси в света, искарали парите си с честен труд и заделяне от залъка си. Това е истинското лице на лицемерието, а вие събирайте капачки за болни деца и средства за лична хигиена на украински бежанци. А данъкоплатците даряват 1200лв. на всеки украински бежанец, при пенсии от 370лв. на български гражданин.

Слугата вярно се оказа голям клоун! Дори украинските певци и актьори се издържат изключително от гастроли в Русия. Самата Украйна от 15 години вие да не спира транзита на руски газ. Чии ще го дирят тия олигарси в Украйна? Сигурно ще продадат яхтите за да си купят по една къща в Запорожие, по един трактор и - гуляй душа!

Значи повече няма да са олигарси...

Поредната нелепа лъжа от губещите на които друго не им е останало. Конкретно Абрамович, след като отиде в Инстанбул и после в Тел Авив, най накрая се прибра в Москва.

Ако това е вярно, то ще е показателно че най-високо в ценностната йерархия стоят $$$.

Олигарси от сорта на Чубайс са руснаци колкото Кристалина Георгиева е българка. Или пък Соломон Паси, Глупавото Наде и т.н. Това са хора които ИЗЦЯЛО са свързали добруването си и благополучието си със международни структури (чужди) и които цял живот са изпълнявали и ще изпълняват техните нареждания. А зад корумпираните международни (глобалистки) структори стоят интересите на ТНК, които ги ползват като инструмент за изместване на националните държави. "Руските СеДеСари" които разкостиха Съветския Съюз под патронажа на Бил Клинтън и ДемПартията, за съжаление още са фактор там.

Всички българи искаме да окажем всякаква помощ на Украйна, включително и военна, за борба с руския путлерофашизъм и за изкореняване на путинофилията и разпадане на измислената руска държава. Правителството къде спи още, че не предприема необходимите мерки?

Приятел как взе българско гражданство?Малко по спокойно че да не се удариш в някоя цепеница

поредната партенка на Зеления...

ударени със смазващите американски санкции -

Интригантче

затова ли защити Абрамович да не му налагат санкции американците след като го изгониха от Англия, то и изгоненият от Грузия Саакашвили приехте и министър го направихте, отчаян опит на олигарсите да си върнат парите, яхтите и къщите които им отнеха.

А Украинските олигарси къде се скриха ? Те защо не помагат ????

Събират помощи на нашия гръб, за да се обогатяват допълнително, защото не им ситаг паричките за сгориво на скъите им колички за по 100 000 евро.