Коментари - Радев, Вучич и министри от двете страни поставиха началото на газовата връзка България-Сърбия | Бизнес.dir.bg
назад

Радев, Вучич и министри от двете страни поставиха началото на газовата връзка България-Сърбия

Държавата ни е на кръстопът и това й дава стратегическо предимство, заяви енергийният министър Росен Христов

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Радев, Вучич и министри от двете страни поставиха началото на газовата връзка България-Сърбия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Начи светът тотално се изхендрецна. Русия стана капиталистическа, Европа вее Ленинизма и плановата икономика. Ще маа хлебарки, ще трепе кравите щото пърдят, ще плаща тока в злато, бензина в сребро и ще вее Украински знамена. Да ти еба демокрацията аз. Тия в Давос другата година да ги пазят с танкове и пво. Натам отиват нещата.

Румен Радев - новият Борисов.

А в комунистически Китай, е див капитализъм. Запада забранява свободата на словото и определя какво е истина. Новите евроценности.

Той Б.Б. им построи газопровода от Турция, за НАША сметка а сега пРезидента Радевой щял да прави връзка.....Пълно малоумие, ЗАЩО не направихта връзка когато строихте "патока"????...

Борисов откриваше това което при неговото управление построиха. Др. Радев прави помен с чужда пита. Непрекъснато си приписва чужди заслуги. За нищо не пое отговорност. Нарече шарлатани крадците, които лично вкара в два кабинета и реши, че е в бяло. Под неговите благ и всеопрощаващ поглед съсипаха страната и сега той невинен като агънце. Неееееее...

Голяма работа е лъжата. Турски поток не е за твоя сметка и има 6 излаза към българската страна. Ще минат години и т,ой ще се изплати и ще започнр да носи пари на България. Посочи ми един проект в последните 2 години който да е построен и да носи пари, не да харчи пари, а да печели пари.

Дубравка е яко пичЕ

Патока го построиха с кредити. След 5г. почваме да печелим 400млн.годишно. Стига с тия кухи опорки! Е затова се спихвате УмнокраДЛИвите.

Газпром ни плати авансово близо 700 млн. лева за "Балкански поток"

Кой плаща кредитите.Народът.И 500млн.за Лиши и Боко.

Министерският съвет, "Булгартрансгаз" и "Българският енергине холдинг", а МВР и ДАНС издирваха пътната карта на турски или балкански поток / газопровод/ за Сърбия и не откриха нищо.Теменужка отказва да каже скривалището. Сега тези двама президенти откриват друг газопровод пак за Сърбия, който обаче тръгвал от Нови Искър, а предният от Провадия....Сега трябва да направят още един поток от Куртово Койнаре. Впечатляващо е ,че по сръбско тръбите са готови, а у нас от бойково време още- януари 2020 г. се заканват,че ей сега ще ги натаманим и са готови.....Държавица- вертеп, благодарение на онези типове,които вместо да управляват се забавляваха с безнаказани кражби на народната пара.

значи, ще внасяме Руски Газ и през Сърбия - сигурно ще го водим за Сръбски!

Досега длъжностно лице не е казало колко и кога ще се печели от руски поток. Троловете русотикви обаче не спират да лъжат.

Руски поток с наши пари 3милиарда ,ама новия като е с европейските пари и има як контрол- 120 милиона.

комунистическа сбирка се е провела... пели ли са частушки... правилли ли са с Путин среща в зуума(примерно) ...

Радев не е нисък човек, но изглежда като лилипут до Вучич:)

Съществуването на България е немислимо без подкрепата и покровителството на Майка Русия!

Тоя Радев джудже ли е станал ?

Като гледам мина една година, откакто сме неприятелска държва за Русия и не сме измрели ...

Радев е летец-изтребител и затова носа му е като клюн на орел.

Гнусни, руски подлоги! За къв хуй ни е тая връзка, само да улесним руските помияри да си продават по-лесно газа!

Радев Изявлението много си мечтаеше да стане като Бойко Борисов - да открива тръби, пътища, язовири... Постигна го - явно Баце му е бил кумир! Хаха-хаха. Едно коремно няма ли да врътне или вече не може, от много ма'ане я гарнизонната трапезария на Бояна!

Не, оня е пораснал доста.

_stankow

Бутни къща, направи колиба ...

_stankow

Вучич е висок 198 см. Бивш баскетболист.

_stankow

Да, само дето електричеството се вдигна 2.5 пъти. И спестяванията ни изгоряха, дотук само, на 40%. Честито западна "пазарна икономика".

Само преди няколко месеца тоя дългуч нарече България малка, бедна и смешна държавичка. А сега му се слагаме.

Kакво пак не ви харесва, гербопитеци? Че в чекмеджето на Вожда ви не капна нищичко ли?!

Що не ривахти, когато Боко Тиквата построи втора тръба за руснаците вместо втори български АЕЦ, че да ни направи "международен газов хъб", "диверсифицирани", и "енергийно независими"?!

България вместо да прахосва пари за тази ненужна връзка, да спре кранчето на Турски поток и руските курви- Сърбия и Унгария да спрат да купуват руски газ!

на Газ - ще са ни новият доставчик!

Така е, когато Баце ти построи ударно втора газова тръба на руснаците.

Нали вече имаме връзка през турски поток, за какво ни е нова?

Гербо-депесарите пак пикаят газ от злоба, че в чекмеджето на Тиквата им не капна нищичко.

Виждам си доволен, че Фуражката пълни своето чекмедже и това на Деса Рамената. Или си много горд с казармения номенклатурчик, че вкара в управлението на държавата "шарлатани" като Кики Шизофренията и Асенка Крадеца?? Очевидно е много умствено изостанал, за да повери държавата на ненормалник и крадец! А за свърталището на ДС доносници в Президентството да започвам ли?

А само допреди две години осмиваше българската тръба, пред който микрофон свари. Сега ходи да трупа имиджови дивиденти върху същата тая тръба. Явно Еднокнижния е бил много умен от Радко Пиратко Коремното

Борисов: - дойде на власт с обещание, че ще вкара Станишев в затвора; - дойде на власт с обещание, че ще вкара Пеевски и Доган в затвора; - изчезнаха 4 мрлд. лева от 'държавната' банка КТБ, изчезна и Цветан Василев, Гешев беше разследващ прокурор и след това стана главен прокурор - няма осъдени; - плати, с държавни пари, на руснаците за реактори, които не ползваме; - плати, с държавни пари, за руски поток, наречен Турски, а според него Балкански; - 5 години държа 40 километра от магистрала Тракия неремонтирана, с ограничение 90 км., за радост на катаджиите; - стана професионален футболист - най-възрастния в Европа; - усвои милиарди евросредства; - нареждаше на Вальо Танов да не разследва Мишо Бирата - и двамата починаха; - подчини медиите в страната; - правеше ни за смях в Европа - простодушен и послушен.

Така не става и не трябва.Те сърбите трябва първо да подпишат договор с нас,че няма да настройват македонците срещу нас и няма да финансират македонски партии,които да плюят срещу България и всичко българско.Едва тогава,като си седнат на задника сърбоманите в Скопие,тогава ще им даваме газ на сърбите.

за да през него Връщаме Руският Газ доставен до Сърбия през Тукски поток, но вече като Сръбски! Сърбия става най-големият Газов производител за ЕС!!

Боко даде грешни 3 милиарда да вкара руска газ в Сърбия, сега тази нова тръба ще я връща обратно у нас ли? Лъжат ни както си искат нашите русофилистични комунистически тъпанари и сръбските им руски солташаци

Много добър въпрос, на който не съм чул обяснение от Радев или партиите.

Тая тръба трябва на Русия и Сърбия, а не на България,а двете държави са вражески нам.

Спестяванията изгоряха по времето на Виденов - при суперинфлация от хиляди проценти. Сега имаше някаква световна инфлация от около 20%, която вече свърши и цените на много продукти вече спаднаха, а ще спаднат и още.

ЕХ ТОЗИ МУНЧО !! КАТО КАКЪВ СЕ ЯВЯВА ТАМ ?? ТАМ КОМИСИОННИ ЗА ГРИПЕНИ НЯМА !! 55 БОНА ЗАПЛАТА МУ СЕ УСЛАДИХА !! ЩЕШЕ ДА ПЛЯСКА САНТАСЕ НА СЕЛО ... БОЙКО ГО НАПРАВИ ЧОВЕК ТОЗИ ЖАЛЪК ШАПКАР !! ГРЕШКА !!! С ПОСЛЕДСТВИЯ !!

Значи цялата работа е била за комисионни, а? По колко комисионни получиха Боко Тиквата и Цвъки Ухото за Ф-16ките?

Вучич и Путин се подиграваха на Бойко, че бавел тръбата,а Толупа се оправдаваше като ученичка, вместо да им тегли една звучна от Банкя...

Ха ха, че почни, де! Тъй и тъй си почнал с клеветите и плюнките от безсилна злоба точно като тиквения ви вожд!

И твоята не е лесна, друже! Както вие казвате там - на вър бърда връба мръда.... А лошите американци казват, че обикновено най-високите етажи на небостъргачите са най-зле мебелирани......Да си жив и здрав пак да ни радваш като те видим.

Нашият фотмак само в Сърбия може да иде. Нито една държава не го кани. съветските проксита са изолирани..

Не е нисък, низък човек е.