Птицевъдите със съмнения за внос на некачествено пилешко на дъмпингови цени

От края на миналата година колегите продават на загуба, под себестойност", каза Даниел Божанков от Асоциацията на промишленото птицевъдство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не птицевъдите да се "съмняват" ,а Агенцията по Храните да проверява и да си върши работата!!! Пилетата са със салмонела,с изтекъл срок или пълни с хормони! Добър апетит,Българи.

Най-хубаво си е стара кокошка от село. - Полските пилета са една класа над българските, при това са много евтини не само в България, но и в Полша защото имат развито земеделие и собствено производство на торове. - В България всичко е скъпо от спекула и нискоефективно земеделие и животновъдство - поради ниска на механизация, големи економии на грешните места и липса на собствено торово производство. - Така че българските производители, всите бивши комсомлци и мутри - да го дуааат!

Купувам само румънски пилета!Вкусни,не миришат на лекарства и супичките стават като от домашна кокошка!Купя ли българско и всичко готвено се прецаква…гаден вкус,гаден мирис и пълен провал.Полско не съм купувала и нямам мнение.

То пилешкото ви е като във фабриката на Трикател, хахаха

Еми така е с нашите гъзолизци ГМО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО РОДНОТО НА КУЧЕТАТА ПАРАТА ЕБАВА МАМАТА МА ФУКАРАТА В БГ БИЗНЕСМЕНИТЕ СА ОТ БОКЛУК АМА КЕНЕФ НАГОРЕ

От шумкар бизнесмен не се става!

Ся... също както и при дзеленчукопроизводството има няколко фирми които внасят дзеленчуци от Йордания,Турция,Македония,Испания,Тунис,Гърция.Плодове от... м’чи от Полша също.Над тези фирми има чадър.На чадъра е написано ДС,КДС, фирми.ТЕ и само ТЕ внасят колкото ТиР-а с пипер и магданоС се консумират в България за денонощие,седмица,месец... Същото е и с пилешкУтУ и останалите меса до такава степен, че родно производство почти няма. Същото е и с пипера и магданоСа. След 10-и ноември ДС фирмите затриха земеделие и животновъдство. И следят зорко да не би някоя ,,балъшка” фирма на не наш човек да се разрасне и да вземе да пИчели. Гулемите европейски хранителни вериги в България им пречат и затова Нинова и сие често вдигат пътърдия срещу тях и се опитват да им наложат ,,родната реалност@ всичко да минава през ДС фирмите и сичката пара у ДСБСПДПС-е И с харчитътъ е така

Всъщност въобще не си запо В България се произвежда предостатъчно пилешко. Свинското не достига производството - но фермите увеличавт капацитета.

Много си е прав човека да пилешко се произвежда И то доста но най вече нашия човек с кюлчетата!

кюлчетата са за балъци които вярват на червената пропаганда и лъжи

Що бяс и злоба има в България... от плюене Черно море прелива... Аз пък да ви кажа, че цялата рода ще гласуваме за Радев! Ха сега се посерете от яд!

А така ,гласувай на пук :)

Браво на теб! Най-добре си вземи Радев у вас - хем ще му се радвате цялото семейство, хем българите няма да му гледаме противната злобна каунска мутра!

И аз много ми се кефя. Страхотен политик отиде в Полша да брани Русия от санкциите. Отиде в Естония и там се излага и тва беше цялата му международна политика. Вътрешната е още по добре ще остане в историята първия президент посокен от КГБ генерал в хотел с председателка та приватизаторка на БКП. И му се кефя че чрез него поне целия свят разбра каква руска губерния сме и по добре да не ни приемат на сериозно.

Бай Иван треа да купува кюлчета, къ ша стане кът има по-йевтено мясо от неговите пилци?!?

Мене ме били блокирали. Супер. Значи съм прав.

Жалко, не са

Че то има ли по некачествено от българското пилешко по света, пълно с вода, томблирано с текстура на гъба.....

дайте да цъкаме

Резидентът Радев подаде ли си вече оставката?

Не чака да му разрешиш !

Отдавна съм му разрешил - кво се мота тоя нещастник?

Това Иван Пилето ли го казва? Тези неандерталци не разбраха, че сме в ЕС и имаме единен пазар. Щом на поляка му излиза сметката да продава и печели на неговите цени, значи се справя по-добре от алчните родни производители. Няма кой да ви забрави вноса, както ставаше преди, за да си сложите каквито цени ви харесват. Тези твърдения за салмонелата и качеството си ги заврете, знаете къде...Подсъдно е да обвиняваш някого без доказателства, а на поляците пилетата са далеч по-добри от вашите. Или се научете да работите по европейски или заминавайте.

Лидери на пилешката измама. Не ям пилешко от 5 години. Горе-долу от тогава на пазара започна изхвърлянето на вносните марки и заменянето им с близки на Тулупа и дружинката му. В България доказаният начин за пазаруване на храна е да се търси локален производител за млечните продукти. Телешко се намира но трудно. Свинско ям само филе. Вратните пържолки са за общаците, трябват им антибиотиците дето се бият във вратовете на прасетата. Както сме го подкарали, до година-две и боклука на ЕС, който Била, Метро, Кауфланд ни продават на тройна цена ще стане зле. Връщайте се по селата и почвайте земеделие и животновъдство. Мечтата за големите гъзари в Софето свърши. Големите гъзари всъщност са тия дето знаят какво ядат. И не спестяват за тухличка, джантичка и ремонтче от храната си.

Не е възможно! По-некачествено от Българските пилешки гадости-НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!ИЯ Ако нямаше корупция-ТРЯБВАШЕ ДА СА ЗАБРАНЕНИ ЗА КОНСУМАЦИЯ,ТИЯ ОТРОВИ!!! ОПИТАЙТЕ ДА РАЗФАСОВАТЕ....СТАВА НА СЛУЗ!!! Никога не си купувайте -БЪЛГАРСКО ПИЛЕШКО...ВРЕДНО И ОТРОВНО Е!!! Има тук-там от малки ферми!!!

Кирчо и Асенчо говорили с ИТН и БСП - вчера. Днес може да говорят С Мравояда. А утре - с инвънземните.

Днес разбрах от телевизията, че Маяма Манолова била Робин Худ с пола.

Така работи капитализма - ако някои предлага нещо по евтино, особено в много бедна държава като България се купува. И аз искам българско пиле ама ако ще е по скъпо, не знам дали ще купувам.

Тц в капиталистическите страни има всичко. И гадно пилешко на цената на минерална вода и скъпо пилешко. В пост съветския капитализъм има само пилешко то на нашите хора :) и внесено от фирмите на нашите хора.

Най-новия виц: Маяма Галева щяла да е омбудсманканката на новия Парламент. С 2,6% по данни на ЕКЗАКТА.

Знам какво направи миналото лято.

Ще има светлина в тунела, когато имаме нов Президент. Мдаа.

Казах ли за Резидента-Фигурант Радев, че е пътник.

Пътува към СЦЗ. Деса му е приготвила бохчата.

Кокорчо мяза на Мистър Бийн.

Ама наистина мяза - в носа, горната устна и изцъклените уши. Вижте снимки и видео! Що слагате минус?

Маджто е жив за оплакване.

Чалгаря толкова е изпаднал, че захапва и хули прф. Герджиков, Славуца е дъно!

Маяма Манолова остава пред Парламента!

Майо ма, що си ми писала -? Вярно е - виж си процента - 2,6%.

ще ходи ва зтвора!

Ама Радев си отива!