Продажбата на чуждестранна валута в Русия е спряна до 9 септември

Руснаците не могат да теглят повече от 10 000 долара от сметките и депозитите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е да се казва всичко. Това което - аз поне не видях - в статията е че 90% от валутните сметки в Русия са с влогове от под $10 хиляди. Разбира се всякакви ограничения са дразнещи и дори проблематични за някои хора, но тези санкции бяха неизбежни. При всички положения щеше да има военнен конфликт и като резултат такива санцкии, просто Русия издърпа чергата изпод американските планове те да подкокоросат уркайнците, взе им инициативата и ги хвана неподготвени.

Ний мислихме, че руснаците имат само рубли и юани, пък те и долари имали. Юаните ясно, Китай произвежда всичко, ама доларите за кво ги държат ?

тоя джуджи ги сасипа, колко още ще го търпят.

че на тебе ко ти пука ?

и аз се опитах - дьрво. защо ли ?

долара, еврото и лева са враждебни валути. Те с Китай са самодостатъчни....за седмица

90% от валутните сметки не надвишават сумата от 10 хил. щатски долара. Не мога да повярвам колко са бедни в Русия

но,имат рубли.... ще се върнат в епохата стока за стока. кило банани за 10 яйца

Баф тез руснаци, много богати били. Имали в банките по над 10000 долара хората. Нали уж бедни и гладни били.

Очаквайте скоро и в Европа подобни мерки. И не само ограничения за тегленето в брой, а и конфискация на суми над 10 000 €. А в европейския запад нищо чудно съвсем скоро да започнат да изземват освен имотите на Руснаци, но и други активи и имоти на чужди граждани, без значение, че са граждани на ЕС. В такива кризисни моменти "свещенната крава на капитализма" - частната собственост ще бъде пожертвана. Това вече го гледахме в Гърция и Кипър, сега мащабите ще са континентални!

Добре моето момче тогава бягай в любимата си Русия.

Горките те живи да ги оплачеш, Ами и аз в България не мога да изтегля повече от 10хил долара, познай защо... Да подскажа в момента даже и повече от 3000 Хил не мога да изтегля, някои българи особенно пенсионери сигурно и хиляда нямат в сметката

Сорсоидите с дебелите сметки как набиват минусите, мразят бедните българчета

Защо не пишете, че сащ са признали за био лаборатории в Украйна?!?!?

Очаква се Русия да фалира в следващите 10 дни. Рейтинга на дълга им е по-нисък от гръцкия. Защо беше нужно това?

Хм, на мене ми прилича на разкарване на долара и запазване на останалите валутни резерви…

Приликата и мислите ти ги диктуват от руското посолство. Любопитно ми е само на тебе в рубли ли ти плащат или в империалистическа валута?

Е браво бе свободно си теглет, а в демократична Канада направо им блокираха банковите акаунти на който пратил $50 дарение за Конвоя на свободата.

Какво ли прави руската нацистка групировка "Вагнер"? Дали руснаците сами не се денацифицират? Или ходят само по чуждите държави ?