Приключват „Северен поток 2“ следващия месец

Германското министерство на икономиката съобщи, че е в ход техническото приемане на проекта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""За нас Украйна е и ще остане транзитна страна, дори и след завършването на Северен поток 2", подчерта Меркел. Тя увери, че Германия ще направи всичко, което е по силите й, за да гарантира този източник на съществени приходи за Киев." Ама за какво ли е да ахранищкуче, което те лае

В Германия вече набират персонал за диспечери по новите мощности. Има изискване за владеене на руски. Едно приятелче се пробва, вече има и немско гражданство, инженер е. Омръзна му да го чанчат в разни предприятия, щото на чужденците хвърлят най-кофти задачите. Извади някакви витаминчета и кандидатства за диспечер, но го отсвириха тарикатски с мотива, че "няма да е щастлив с тази работа". Това, което искам да кажа е, че очевидно тръбата ще я довършат и ще я ползват, при това съвсем скоро. До края на годината ще се експлоатира съвсем рутинно.

Както каза господин Путин: "Една река, като е тръгнала да тече, независимо от препятствията, ще си намери път". Колкото и да лаете и да плюете днеска ще ядете заместител на храна а някой ще си харчи милионите и ще ви се подхилва от страни.

"Приключват „Северен поток 2“ следващия месец" Напук на САЩ. Ако и ние бяхме направили Южен поток, сега нямаше да плащаме на Турция транзитни такси, а щяха да плащат на нас. Пррз управлението на Герб и Борисов, интеррсите на България винаги са били на послефно място. За справка, рисунките на изстребители, платени накуп и веднага. А с тези пари заводът можеше да е в България, и ние да ги правим.

внасяй втечнен газ на 4х цена като не ти изнася руския. Диверсификация на тръби имате. Източника е все един. Тъпи малоумни бюрократи дето само приказват. Спри руския газ и гледай сеир след месец

Още декември месец по технически причини транзита през Украйна ще спре ......

А пък руснаците на правят кафеварки и миячни машини- изрева поредния платен трол, член на дай българия! Мило джендърче, на вас руснаците остаят да правите кафеварки, а те ще правят иновационни ядрени реактори и ще летят в космоса! А ти с кафеварката ще вземеш една голяма краставица и знаеш къде да си я навреш!

SirBob

Добре казано.

Ще видят те , кон боб яде ли, като амерканците докарат двойно по-евтин втечнен газ@?

..ха...ха...Ще станее...! ...на куково лято.... ха...ха....

Могат да докарат само втечнен гЪз. Нашите (на ЕС) демократични партньори отвъд голямата локва, в момента са заети да карат газ в Азия, зощото там цената е 1000$ за 1000 m^3. Разправяш ще я докарат в ЕУ за 460$ за 1000 m^3.!

Не сящате ли , че си ,,мека пишка,, с Форума тука? Шиши -извън Форума

След 2 световти войни германците си гарантират постоянто вземане на нещо от Русия. Останалите- да го духат..вятър, слънце, морски вълни .....

Прекрасна новина, чеда мои! Тролчетата ми! Ще има още денги от пасоля и ще продължим да лъжем българина!

Знаеш ли, че точно след изборите няма кой да ме хване?..!

Статия хранилка за руските тролове... Драскайте несретници и заработете за един Боярищник, особий, первий сорт!

е така ще де, квичиш под резания пАток на чорбаджията ти ерДоган.. ббаахаха

Още не сме свършили самогоня. Ти пробвай Бояръйшника, че е дефицит на пазара тука.

не си свършил самагоня ама резания ярак на ерДоганя е свършил в устата ти тролска макака.. ббаахаха

Перемога!

Европа да си отстоява интересите пред КРАВАРИТЕ .

Ти за Европа не бери гайле. Гледай да не ти спрат копейките от Савушкина 55.

Ти не си европеец, що не се разкараш извън Европа !

Всеки построен километър тръба от Северен Поток 2 - пирон в ковчега на задокеанските окупатори!

tonk11

Що ли не вярвам да го спрат? Наляха милярди и не било сигурно? Айде бе!

Кво стана соросоиди, нали СП2 беше мъртъв??? Оказа се обаче, че мозъчните ви клетки са мъртви, а другарите в Германия и Москва ще диплят кинти докато вие измисляте поредната версия чушкопек!

Schilo

Ами, Тиквата се оказа зад.ик. СП 2 го има на практика. Икономическите интереси надвиха политиката, а това си е в реда на нещата, писа съм го много пъти през годините. Вярно, Орешарски пръв го каза гласно, ама мотането на проекта ЮП си беше години преди и след това. А формули за финансиране имаше радлични. Можехме ние да го финансираме, да привлечем чужди инвеститори. Ама-не. Сега ручаме жабетата

Южен Поток - няма! АЕЦ Белене - няма! Турски Поток - има! Северен Поток 2 - има! АЕЦ Аккую - ще има съвсем скоро! Накратко - България можеше да продава природен газ и евтина електроенергия на Турция, но ... Ще ги купува от въпросната Турция. За пореден път България пропусна шанса си да бъде геостратегически център на Балканите!

обаче им показахме на мръсните мурзилки.. дали?

Ами материала е такъв - продажен, сега пак е продажен, ама и ще е пеещ....7,8 най на на

Ще има! Щото без Акую..."А.ую"..!

А пък нашия президент каза миналия месец, че ще го затваря нашия газопровод, защото е построен от Борисов и следователно е нерентабилен! Логиката е много интересна! Шоуменска някак... :))))))))))))))))

Голям праз.

е па кат ти нататразулиха охуто в бохуто че е голем праза как иначе.. ббаахаха квичите ли а свине гюбрясали?

Какъв руски помиярник е този сайт. Щом чуят Русия, платените тролове и предатели се активират и започват да подпикват. Нещастници, които не сте способни по друг начин да си изкарвате парите. Малоумни мизерници

подпикават се, като чуят Русия, платените тролове. Павляшка говняшка даже се насира.

СП2 ГОТОВ, а Брат Бойко ходи при Брат Ердоган да му благодари за "ТУРСКИ поток". Е, всички знаем, че САМО Той го нарича "БАЛКАНСКИ поток".

През 1933г ЕВРЕИТЕ ротшилдови довеждат австийския идиот адолф на власт в германия.Като преди това през1929г "некой" е видиотил немския народ до такава степен,че идиота адолф да стане приемлив.Без 1929г НЯМА А И НЯМА КАК ДА ИМА идиота адолф.Но явнo "некой" се е погрижил това да се случиии... Съветската русия е собственост на евреите ротшилдови от 1917г до днес.Знаете ли КОЙ Е ПЛАТИЛ МЕТЕЖА 1917Г...Ми те-"червенощитковчетата" ...Що ли байраците на чумавите ,крадците,комунистите са точно червени...хаха.Дали тъпите номера от 1933 не се повтарат отново?Що ли питам и аз... Всв и злините които тя донесе на човечеството,НЕ СА ПО СИЛИТЕ НА ЕДИН ОТКРОВЕН ИДИОТ.КОЛКОТО И ДА НИ СЕ фНУШАВА ТОВА ВЕЧЕ КОЛКО ТАМ 80-90Г..."NO WAY GUYS,NO WAY"... Знаете ли колко е "нет велта-та" на ротшилдовите днес.Оценява се на $ 10 ТРИЛИОНА.Тва е половината от GDP-то на сащ.Теа дето ви ги навират в лицето-безос,гейтс... са просяци в сравнение с тех.За тех никой не говори.И ВЪПРЕКИ това света НЕ Е само роршилдовите.Щом като им свиха украйна( разбира се ако тва не е пак врътка на ротшилдовите) то има сили които МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛАТ ТВА МНОГО ТРУДНО НЕЩО-ДА СВИЕШ НЕЩО ОТ ЕВРЕЙ...хаха.Така чИИ ИЗОЛАЦИЯТА НА ЕВРЕЙСКАТА МАША СЪВЕТСКАТА РУСИЯ-И ПРИТИСКАНЕТО НА РОТШИЛДОВИТЕ И ПОСТАВЯНЕТО ИМ НА МЕСТО,СЪС СИГУРНОСТ ШЕ НАПРАВИ СВЕТА ЕДНО НОРМАЛНО И ДОБРО МЕСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ.И ТО БЕЗ АТОМЕН АПОКАЛИПСИС.Тва е решението.А и на този ИЗСТРАДАЛ РУСКИ НАРОД,ЖЕРТВА НА СВОИТЕ УПРАВНИЦИ ВЕЧЕ 300Г-ОЩЕ ОТ ПЕТЪРА-ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЖИВОТ.Все пак НАЙ-ГОЛЯМАТА ЖЕРТВА НА ЕВРЕЙСКОТО ТВОРЕНИЕ КОМУНИЗЪМ Е ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД СТРАДАЛЕЦ,ПРЕВЪРНАТ В ЕДНО ЗОМБИРАНО СТАДО ОТ ДВУНОГИ.Всъшност и ние изт. европейците не сме за "ПОДЦЕНЯВАНЕ " в таа насока...ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТ. ЕВРОПЕЙЦИ БЕХА ЛИНЕНИ ОТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЗА ТЕА 45Г.Колко са изт.европейците 120-150 милиона?По три -ми тва значи 400-500 милиона човека са лишени от истински живот от безумието кмунизъм.За ДА МОГАТ ЕВРЕИТЕ РОТШИЛДОВИ ДА ВЛАСТВАТ НАД СВЕТА.Така си го мислeте и ше видите че нещата са дооооста гаднички.И ако се чудите КОЕ Е ПО- ЛОШО , ДА СИ ЖИВ АМА РОБ ИЛИ УМРЕЛ АМА СВОБОДЕН....ОТГОВОРА НЕ Е ТОЛКОВА ОЧЕВИДЕН.НЕ Е!

По история на Русия - ами слаб две. Никой не може да започне да живее ей така нормално тръгвайки от руския феодализъм и крепости селяни. Пролетарската диктатура, управлявана от комунистическа партия е естествен изход от това общество. А туй че евреите се възползват — ами те където им позволяват се възползват. В Япония, Индия и Китай с рязана пишка се става само работник без подчинени. В Япония вече и без повече от една машина за управление. Затуй ще просперират.

добре че завършихме ЮП И Белене... или това беше в една друга България. ИТН са същите боклуци

ИТН са в същност ТИН, но Нто го произнасят със затворени устни та става ТИМ. Та няма мутри от СИК, сега са от ТИМ. И са доста по-дупедавни от Бойко.

Да ме прощавате , ама аз така И НЕ МОЖАХ да разбера , защо Южен поток се етикира като"лош" , а в същото време Северен поток 1 и 2 се оказаха 'Убави" ???

Ами трябваха големи топки за да стане Южен поток. А имаше малки. Е сега вече няма никакви топки. Пригответе се за разпускане на парламента и управление по декрет следващите 4 години на извънредно положение.

Вещицата Меркел само скръцна на Бочко и той спря Южен поток, обаче немците си направиха Северен поток. Предатели, подлоги и продажници ни управляват и то от 30 години!

Не Меркел ,а специално трима американски сенатори дойдоха на крак в София да издърпат ушите на Орешака. Ако го бяхме построили напук сега можеше да сме на ниво Венецуела и тоалетната хартия да е дефицит в магазините, с Германия е по-сложно..

И к'во точно му е сложното ? На тях пък им натресоха Демократичната Талибанизация ! А в сравнение с нея , дори и дефицитите във Венецуела са за предпочитане !

Ако го бяхме построили газта щеше да влиза в България и да транзитираме към останалите - Турция (огромен пазар), Балканите и до Унгария. А сега само транзитираме и турците кярат.

Аз едва ли щях да взема някакви пари от тая тръба ако излизаше на нашия бряг, а като знам и енергийните мошенници в България какъв договор ще подпишат с братушките накрая като теглиме чертата ако сме на плюс ще е цяло чудо

Има го в тубата. Гледай как български мин председател се суче и мънка а отзад са тримата сенатори, дошли за 3 часа в София. По голям срам не съм брал от български пилитици.

Къде сте бе санкции? Крайно либерални и крайно консервативни хора от англо-саксонския свят не приемат Германия като част от западната цивилизация. Не България е Троянския кон в НАТО и ЕС...

Аз пък имам други новини, че проектът е в голяма криза!

Абе то според такива като теб и Кримски мост нЕмаше да има , но сейчас уже , его все таки есть !

злия пърдюх винаги е с други миризми... еее тва бе новини .. ббаахаха

твоите новини ги знаем - винаги фейк като на господарите ти кравари