Коментари - Politico: ЕС ще конкурира китайския „Нов път на коприната“ със своя „Глобален портал“ | Бизнес.dir.bg
назад

Politico: ЕС ще конкурира китайския „Нов път на коприната“ със своя „Глобален портал“

Ще изградим партньорства на Global Gateway със страни по целия свят, заяви Урсула фон дер Лайен

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Politico: ЕС ще конкурира китайския „Нов път на коприната“ със своя „Глобален портал“ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните политически лозунги и идеологически базирани решения на европейски апаратчици от ЕС номенклатурата. Идеологии, социално инженерство, бюрокрация, класово делене според работната длъжност, работна класа и бюрокрация, пропаганда, цензура, тотално следене, повсеместни регулации .... ако преди 30г ми бяхте казали, че палачинката ще се обърне на 180 градуса никога нямаше да повярвам. Уви доживях и това, дано да съм жив да видя и краха на това недоносче, копирало СССР и "развития социализъм".

тетко урсуза нямаш зависимости, само дето подписа сделки за 1,4 млрд. нови вакси за европската популация, защо а? Нали повечето вече са ваксани, по три игли на кълка ли ще ги бодете? Толкова са китайците, не европците? И само три месеца името на гейта тъкмихте, ами докато му намерите фонд и го регламентирате колко време ще отнеме? През това време китайците ще ви чакат, понеже са спортсмени? Азиатските и отвъдокеанските ръководители много ти се радват, не са и мечтали за по-смотани европски лидери от такива като тебе.

Тази идиотка идея няма какво говори, скимти каквото и заповядат и накрая само демагогия и популизъм за дебилите на запад.... докато Китай, Русия и Америка са около ЕС и е тройно проникване....

:(( Уви. Много точно казно. Искаше ми се да не е истина, но ... това са реалностите.

:(( Уви. Много точно казно. Подкрепям на 100%! Искаше ми се да не е истина, но ... това са реалностите.