17-11-2017 20-11-2018

Коментари

220лв еднократно за целия ковид една година . Това много пари ли са?

На нас трябва ли да ни дреме какво става там, още повече как живеят техните пенсионери. Този сайт прилича на северно корейски вестник. От сорта: другарят Ким Ир Сен отиде на посещение при другаря Дън Сяо Пин да обсъдят аграрната политика.

След време със 100€ в Маскавата ще пориш по 10 рускини наведнъж, ще си купиш 20 руски бъбрека и публично ще можеш да удариш шамар на путя.

Фантазьор, московска курва даже няма да те погледне за 100 евро. Това са най красивите жени в света и си знаят цената, не са като нашите крокозъбели..

Знаели си цената.. и станали ПРОСТИТУТКИ. Ти направо ги закла :)

Московската курва , ако си знае цената , вече да е напуснала Москва .

Кремълското джудже се подготвя за поредната си изборна победа. Тия пари са прах в очите - цифрите пак ще са фалшифицирани - както едно време. Помнете ми думата - Путьо пак ще спечели със 146%!

Живея и работя в чужбина в сравнително голяма фирма. Единият колега американц, другият руснак :-) Заедно бачкаме, поркаме и бистриме политиката. Тръмп раздаде на всяко америакнско семейство по 1000 и кусур долара, Путин дава по 100-200, нашите - вече бивши - Тикви по 40-50 лева. Тактиката е една и съща по земното кълбо както виждате...само цифрите се различават, но целта е винаги една и съща. Да не говорим че покупателната стойност на 100 долъра, не е една съща в България, Русия и САЩ. Общо взето, с 200 долара в Русия, можеш да си купиш същото което 1000 долара ще ти купят в САЩ (ако услуга или продукт местно производство). Добре са си руснаците...грижа за тях не берете. България е най зле във всяко едно отношение. Дори Пакистан ни би в много отношения!

Дали Пакистан ни бият или не, не знам. Знам само, че там няма да отида. В този смисъл, дрънкаш глупости. България си остава добро място за живеене. От година две замислям дали да не отида при една от щерките - в Европа са. Но всеки път като отида при тях и се върна, тук ми се струва най-добре. Не са само парите, това искам да кажа. А пари имам и за тук и за там, предостатъчно. А че навсякъде си купуват народа, спор няма. Включително и тук, от всички, без изключение - тикви не тикви, все тая и все така от много години. Поздрави от Варна, дъжд заваля.

ВИкаш добре ти е у варна след лек дъжд сте у наводнение от кладливите кметове.Ганя прост

Тука си ми е добре Живея на село Имам си магаре с каручка 15 овце две прасета кокошки пилета Лозе вино ракия Градина домати краставици и други зеленчуци

Абсолютно си прав човек!!!

Вася, аз съм американски гражданин и получих 2 чека от Тръмп и 1 от Байдън. Над $3000.00. Вече забравих точната сума. Това са плащания на ДАНЪКОПЛАТЦИ заради ковида. Не са социална помощ а начин държавата да ги вложи в оборот и да съживи икономиката през пандемията. В Русия няма какво да се съживява в пандемията, защото Русия е на път да загуби статута на Пазарна икономика. Още в самото начало на пандемията https://navalny.com/p/6337/ Навални обнародва своята "Програма 5 шагов" за справяне с пандемията. Путя цяла година се опъваше като комунист пред сметка в ресторант, като накрая реши да плати 10000 на всяко дете в Русия. Сега, след като вкара хиляди привърженици на Навални в затворите, дори тъмночервени комунист Платошкин, Путя се мъчи да си вдигне рейтинга за изборите след 3 седмици с подаяния за пенсионерите. Няма как Путя да мине 50% на изборите, които ще се тичат ТРИ ДНИ, когато официално днес рейтинга на Единоросите е 28%. Варианта е Белоруски терор.

Старците с по 100$ еднократно, а Ботокса Путя с дворец в Крим за 1 млрд долара ...

Дали ще си построиш къща за 2 милиарда държави пари или ще оставиш военна техника на талибаните за 100 милиарда, пак държавни пари, са доста сходни неща. Само дето къщата няма после да изпраща джигити да режат глави по улиците на Москва...

Браво господин Путин ! Това са 235 -240 лева ! Добър ход !

ухаа ще има за водка и кy-pвет@