Коментари - Плановете на ЕС за намаляване на вредните емисии са „нереалистични“, смятат в Чехия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много държави смятат така, колко могат да го кажат на глас е въпроса !?

Освен, че са нереалистични, са още и корупционни. Също така избутват нагоре кариеристи, нагаждачи и некадърници, които се надпреварват да лансират малоумни идеи и критерии - все неща, които смятаме, че ще отминат с краха на комунизма. Отделно убиват пазара и поставят на негово място самозвани бюрократи, които уж щели да спасят света. Тоест връщат ни обратно където вече бяхме.

виждам, че всичките "зелени" мерки са с цел унищожаване на европа? Европа опазва планетата, Пакистан обявява, че ще увеличи производството на електричество от въглища 4 ПЪТИ... Ко речи? А взривяването на газовите тръби от американците, колко метан изхвърли в атмосферата? Аз лично бих линчувал всичките квази еколози като вещици!

Втора употреба автомобили гонят по цени новите. А с тези електрокари може де се отиде от един квартал в друг, и в никакъв случай междуградско пътуване .

И то ако ти позволят да заредиш! Щото в Германия клетките са с отдалечен контрол, дори да са си твои

Нали целта е да станат градовете "15 минутни " и после няма да се налага да пътуваме. И като пуснат пак някоя зараза, ще кажат : де си тръгнал бе ? Всичко имаш на 15 от вас ! Абе ....конспирации, какво да ги правиш. Иначе очилатия заяви че ; категорично няма да спра да летя с частния джет, даже и за хляб или до тоалетна, щото виж той се борил срещу замърсяването. Къде е логиката, не знам !

НЯМА КАК ДО 2035 ВСИЧКИ да имаме пари и да си купуваме само електро кои. НЯА И ТАКАВА МОЩНОСТ ДА ГИ ЗАРЕЖДАМЕ преди 15-20години някой псевдоучени ни казваха че няма да ни е необходимо толкова ток И не дадоха даима нова АЕЦ ПОСЛЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЩО НЕ ДОДОХА Имаше и псеводеколози и те грачеха ЛЪЖИ

Пич то няма производтсвени мощности и ресурси за батрииите им...не могат да бъдат произведени физически толкова автомобили... ЕС пред е пред разпад защото се управлява от де///били и гинеколожки.

тумберкчетата и гейч.тата май ша ручат папура

зелени алтернативи: кола - файтон, камион - талига, автобус - каруца, еврочиновник - говедо

"Само първия път боли, след това се свиква..." Та така е и с прехода, автоиндустрията много добре ще се адаптира, но ще отнеме 2-3 години, след което всичко ще си дойде на мястото.

Айде още един проооооз...т.е. ще се прозведът за 8г. всичките елетромобили че хората ще и си купят...ще бъде изградена и цялата инфраструктура .....айде бе...ти сега не можеш да си платиш тока и храната ти е поскъпнала 4 пъти а дотогава ще си умрял от глад.

Айде стига с тоя ЕС -разпускайте го. Това е сборище на идиоти..

Почесването по тила с повдигната вежда започва.

Разследвайте вносителите на това предложение. Ще се окаже корупционна схема като тази с Катар, тек обаче плащат китайците.

Въглердоната сделка, другари, е едно недоносче.

Бомбите и куршъмите в Украйна да не би да намалиха емисиите?

Плана звучи нереалистичен защото не знаете какъв е точно плана. :) Когато разберет плана ще ви стане ясно, но ще е късно........

Докато зелените Евро-Джендъри вървят пеша, карат колела и мотокари, Ние истинските хора в САЩ, БРИКС, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ и останалият свят ще си караме колите с ДВГ!

Няма да ти позволим

Ела в Далас и накарай някой да кара тротинетка на ток! Или отиди при съседите на север и накарай канадец да си купи електричка при -40 градуса и 50см сняг.

Работниците ще бъдат заменени от роботи, автоматизаия и изкуствен интелект. Ще преживяват на сандивичи с печени скакалци и соево мляко. Няма да притежват нищо. Ще живеят в капсули. Фейсбук ще им нарежда какво да консумират директно в мозъка. Те си избраха това.

Има редно влияние от сащ

Трябва да бъдат преследвани по улиците от озверяли тълпи и осакатявани на мястото, на което са хванати! Иначе Европа загива безславно!

Малко по малко почнаха да се усещат

Набеждаването на СО2 за вредни емисии ще влезе в историята като най-голямата измама на 21-и век.

A Ковид-а къде го класираме?